Stres v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
22.6.16 16:52

@Renca54 Jj,poprvé jdu na ty ozvy, tak z toho mám nahnáno, aby to všechno bylo tak jak má být a pak si jedu do porodnice domluvit termín na císařský řez, moc Ti děkuju jsi zlatíčko :hug: My tu máme šíleně, sluníčko nám sesm svítí od půl jedné až do té doby než zajde, jsem zabedněná a stejně je tu děsně, jen náš divný pes, je zalezlý v posteli a ještě pod peřinou :zed: Zítra ty vedra prý mají být ještě horší, no nebude to pro nás moc příjemný s těma bříškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.6.16 19:42

@Oliverka28
No pes bych byt nechtela :D :D a odkud ty jsi vlastne? Neboj bude to v poradku. Budu moc drzet palecky. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.16 19:56

@Renca54 Bydlíme kousek od Liberce, v takovém větším zapadákově :D Já doufám, že jim ty předpovědi na tropické léto nevýjdou a ty vedra nás pozlobí jen pár dní, člověk se těšil až mu skončí nemocenská, nebude muset být vázán vycházkama a stejně sedí doma na zadku a je rád, že je rád. Moc Ti děkujů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.6.16 22:18

@Oliverka28
Jj to mas pravdu, my mame baracek a na terase mame bazen. Tak se tesim max na to ze se schladim a zase zalezu. :palec: Tak dej zitra vedet jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.16 11:58

@Renca54 Ahojky :hug: Tak mám po kontrole, nic neříkal, tak je asi všechno v pořádku, na monitou mi sestřička pořád šťouchala do břicha, prý to bude línější chlap :* Byla jsem se zepsat k císaři, termín mi dali na 18.7,akorát mě udivilo, že jsem nedostala nějaký seznam, co sebou a tak :nevim: To vedro je opravdu hnus a bazánek na terase tiše závidím :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.6.16 23:33

@Oliverka28
Tak to je super ze je to v pohode. No jo no ti chlapy :-) Me se mala v brise porad mele tak se bojim co me ceka az vyleze. :D To vedro je fakt des. Dnes jsem byla pro maleho ve skolce a pak do mesta na otocku a byla jsem rada ze jsem dojela domu a uz nikam nemusim. Des a hruza. A zitra ma byt jeste hur. :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.6.16 08:03

@Renca54 Ty vedra musímě nějak zmáknout, horší to pak bude s mimčama, jestli fakt budou celý léto tropy, jsem ráda, že jsem všechno oběhala včera a dneska nikam nemusím, tak maximálně před barák vyvenčit psa. Dneska jsem si asi neposled, ostříhala a nalakovala na nehty na nohou, pak už to asi přes to břicho nedám a to ho mám relaitivně malé, všichni se mi smějí, že mi doktor spočítal špatně termín, čest mamčám s velkýmy melouny jak to dávají :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.6.16 12:42

@Oliverka28
Jj ja jsem taky rada ze jsem vse stihla vcera. Dnes jsem celkem mrtva. :jazyk: No jsme na tom podobne, tak nevypadám ze bych mela za necele dva měsíce rodit :-) uvidime jak se jim ta predpoved povede. Snad to nebude tak desny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.6.16 14:33

@Renca54 Já jsem docela ráda, že fakt nemám obr bříško i když ze začátku mi to bylo líto, začalo mi růst hodně pozdě, tak jsem pořád přemýšlela jestli nedělám něco špatně, já třeba za celé těhotnetsví neměla žádné chutě, jak člověk vždycky ve fimech vidí ty maminy, co si máči okurky do zmrzliny :D Ale zase je fakt, že i kdybych ty chutě na začátku měla, tak to nepozná, přes dva měsíce jsem v kuse jenom zvracela, žádné ranní nevolnosti, ale celodenní zvracící mejdany a nejvíc mě v tu chvíli naštval přítel, stál za dveřma koupelny, utěšoval mě jak to bude dobrý, že to k tomu patří, že musím vydržet, no měla jsem chuť mu narvat štětku do záchoda…však víš kam :pocitac: :D Já nevím, že ty chlapy jsou chytrý jak kdyby odnosili a odrodili pět dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.6.16 23:00

@Oliverka28
Tak ja byla celkem silna kdyz jsem otehotnela. Nezvracela jsem nijak casto ale uplne fajn mi taky nebylo a tak jsem sla s vahou dolu a pak jsem se zasekla a nabrala jen 4kg. Takze fakt nevim kolik jsem pribrala a kolik budu mit po porodu. Jsem teda zvedava :D A chute jsem taky nejak zvlastni nemela. Chvilema jsem mela chut na cokoladu. Za to v prvnim tehu to jsem jedla porad mandarinky. Delali si ze me legraci te vyleze prcek oranzovy :D A chlapy ty jsou nekdy na ranu no ale co bychom si bez nich pocali co? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.6.16 23:23

@Renca54 Ja mam chlapa zlatého, ale někdy na ránu opravdu je, i když teď jsem na ránu spíš já, mám nějaké brečící období, tak řvu i u reklamy na psí granule :D Já podle průkazky nabrala 14kilo, jenze mě poprve vážili až ve 12 týdnu, kdy už jsem zvracela a skoro nejedla tak nevím kolik jsem měla před otěhotněním, na váze na gyndě jsem stála tak po sto letech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.6.16 19:02

@Oliverka28
Jj tak to ja taky. Nedokazu si predstavit ze bych ho nemela.. :) tak to ja tyhle stavy nemam nastesti. I kdyz nevim co je horší hledat nemoce a nebo brecet u reklamy :D no ja prave vim tak jsem zvedava kolik budu mit po porodu.. Koukam ze jsme tu diskusi na puvodni tema moc nedodrzeli tak ty prispevky asi smaznem a muzem si napsat soukromou zpravu. Co ty na to? ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.10.17 18:03

Budu začínat 7 tt. Mám velmi stresovou práci. Vždy, když jsem pod opravdu velkým stresem mě začne bolet na straně, kde byla ovulace, kde došlo k oplodnění. Bolest není ostrá… Měla jste to některá podobně? Co vám na to pomohlo? K lékaři jdu poprvé až příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí