Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Koupila jsem si stříbrné naušnice a teď jsem četla že někdo stříbro nesnese. Trochu mě to vylekalo.Chci je nosit pořád, sundávat to nebudu. Máte některá stříbrné naušnice trvale a nemáte žadný problém?
To musíš zkusit
ja před porodem v poho a po porodu uz je nesnesu
Ahoj, nosila jsem je takhle už od malička, nikdy žádný problém. Přestala jsem s tím před pár lety, protože náušnice ráda střídám ![]()
Mám stříbrný naušnice už od malička, skoro 30 let, problémy mi nedělají.
Stříbrné náušnice mám, nosím je už dlouho nesundavam je a všechno v pohodě
to chce vyzkoušet
Pani ve zlatnictvi říkala nechat nastřelovaci 3 tydny což bude až v uterý. Je riskantni vyměnit už dneska? nemuzu se dočkat
@LadyBrigit Nechej to zahojit, ať tam zbytečně nemáš nějakou trhlinku a pak infekci…
Mi se libi, ale mam alergii na stribro, bizuterii. Pritom bych si navybirala, ovsem za cenu, ze bych si pak uskrabala ucho. Muzu nosit jen bile zlato nebo zlute a to nemam rada nelibi se mi.
Já nosila do 18 let jen stříbro a pořád. Prostě to zkus a uvidíš. Jinak to nezjistíš. Já snesu zlato, stříbo. Akorát bižuterie mě po pár dnech každodenního nošení (tu na noc sundávám) trošku zlobí.
@LadyBrigit píše:
Pani ve zlatnictvi říkala nechat nastřelovaci 3 tydny což bude až v uterý. Je riskantni vyměnit už dneska? nemuzu se dočkat
Počkala bych. Radši déle, jak kratší dobu.
Potíž je hlavně v tom, že „stříbro“ z internetu a bohužel i některých klenotnictví, je jen slitina stříbra a obecných kovů. Takže čisté stříbro (které ej taky slitina, ale v jiném poměru) často lidé snesou, ale to, c o se za stříbro vydává, nikoliv.
@slavuska1 píše:
Mám stříbrný naušnice už od malička, skoro 30 let, problémy mi nedělají.
Musim je sundavat na koupání?
@Gábinkaa9 píše:
Stříbrné náušnice mám, nosím je už dlouho nesundavam je a všechno v pohoděto chce vyzkoušet
A nečernají vám? do vody sundavate?
@LadyBrigit píše:
A nečernají vám? do vody sundavate?
Nečernaji mi je to v pohodě
a do vody někdy sundám ale většinou nesundavam a jsou v pohodě. Koupila jsem si ve zlatnictví čistit na stříbro
můžu doporučit