Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Mám 7 měsíčního synka a již nekojím. Otec je student, na dítě neplatí ani korunu a žije u rodičů, kteří by sice malého rádi vídali ale také nic nezaplati ani nepřispějí. Ja mám vystudovanou střední školu, ale mám jen rodičovšký příspěvek 4100 a s tím se prostě vyžít nedá. U rodičůn s malým být nemůžu jelikož jsme nikdy neměli dobré vztahy a ani dítě nemají moc rádi. Otec navrhuje střidavou péči abych si tedy mohla něco vydělat. Bojím se, že by se o malého nestarali a že by si na mě malej odvyknul. Ani nevím zda střídavá péče v tomhle věku lze ![]()
Já mám na střídavou péči svůj názor. Možná to někde funguje, ale podle mě to moc dobré není. Mám třeba známou, má ve střídavé péči syna. Když je kluk u ní, ona mu vaří, pere, Chodí s ním do kina, divadla, na kole jezdí a pod. Když je syn u táty sedí doma u počítače, jí párky nebo chleba s paštikou, špinavý oblečení nosí vyprat k mámě. A tak je to se vším. Investuje do syna mnohem víc energie, financí, času atd. Stěžovala si i u soudu, neděje se nic.