Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elena.78 5tidenni embryo a byli dve rikali ze jsou obe hezky.. ms bych mela dostat za tyden ms ma normalne silny a tohle je spis takovy silnejsi spineni
@Levana33 ahojky ještě bych se tě chtěla zeptat jestli můžu jaký je u vás problém?a jaký byl ten první pohovor?nám se to blíží tak jsem z toho nervozní ![]()
@Terez123× ahá, to může být uhnizďování- nidace. U toho můžeš slabě špinit. Udělej si test, také bych zašla na všetření té krve.
@jessi11 pohovor byl jako jinde, co jste podstoupily a jaky mate dany problem, nechaji te se ptat na co chces. No u nas je problem ve sperminogramu…morfologie 0,1% ale ja bych rekla, ze problem je hlavne u me a to nejaky zahadny, ja uz mela pokusu o dite i s predeslyma partnerama, ktery mely sperm. na vybornou a deti mely taky, takze zahada je spis u mne, ale cerne na bylem to ted je u spermi, takze se budou ridit podle toho, udelaji vam obema ruzne vysetreni. Genetika, ahm hormo, me delali hysterosko. Ted cekame na vysledky partnerovi genetiky a jde se na to. A tim ze jsem z daleka…Brno, tak budu na stimulaci byt u nich cca 10 dni
@Levana33 ahoj já tam byla toho 12 to nám udělali taky pohovor nějaké krevní testy a dnes jsem měla výsledky zatím to vypadá že mě zlobil celou dobu praví vejcovod v roku 2011 mě zjistili neprůchodnost ale ji tak mě ho nechali a tvoří se mi tam zánět tak zřejmě půjde odebrat ale aspoň bude klid
Ale jinak pro všechny holky su z chování celého personálu velice spokojená,do ničeho člověka netlačí vše vysvětlí zatím spokojenost.
Já jsem taky ve studii v OC Fertimed.. zatím stadium down regulace… Tak uvidíme.
Jinak přístup ve všech směrech profesionální a personál taky na 1 s hvězdičkou…
Holky doufam, ze tenhle cyklus uz pujdu na to
ted mi zkoncila ms…tak cca za 20 dni bych uz mohla nastoupit
a hlavne i vy..piste, piste ![]()
Tak jsem tu zase, dle sestry u mě jsou špatné výsledky a nebudu pokračovat dále ve studii. Jinak jsem rozčarovaná - protože jsem nedostala žádné výsledky. Zaplatila jsem si krevní rozbor cca 1000 Kč + spermio manžela cca 300 Kč a nic vlastně nevíme. Za studii mi také nezaplatili slíbené - mnoho návštěv, cest a dnů volna a výsledek nic…
@vodnar76 to je strasne, no ja po mnoho spatneho, co jsem slysela od toho moc necekam. A to ti tipli pred cim? Ja dneska volala ze jsem 1 dc a uz mam prijit 5dc a budou to pry 2 hodiny papirovani a odbery…nechapu, co ty 2 hodiny a co ty odbery…my uz prodelali veskere vysetreni. ![]()
Zdarek, taky jsem si vybehala vse mozne, vypumpovala krev ap a dneska velke ctenicko a podepsanicko
jen me prekvapilo to, ze jsem nezacla dnes stimulovat…mam prijit az 22dc a zacnu si pichat do nohy sama 14 dnu neco, co dela nejakou down regulaci a podle toho jak na to budu reagovat, tak pak se uvidi jestli budu pokracovat ve studii nebo se stopne. Na to pak navaze klasicka stimulace, ktera se uz picha do bricha a to na miste kazde rano u sestry. Moc tomu nedavam, ale kdo vi
jinak chapete tu down regulaci?
To je právě ono - mě po tom píchání down regulace proběhla .Hodnoty byly špatné pro studii, ale kdybych si zbytek platila sama, tak jsou v pořádku. Tak uvidíš…
@vodnar76 ahoj ![]()
Doslo u tebe k tomu utlumu nebo ne? Kdes byla na te studii? Mas mit vse zdarma, vysetreni, lecbu, leky, cestovne jako bonus, to je teda sakra divny.. Ja jsem teda na uplnym zacatku (ivf cube praha) , a tim ze budou vanoce a dlouhy protokol, tak si mam zavolat az to zase dostanu aby to asi probehlo nak po svatcich nebo ja nevim. Nacteno mam vse, ale ted mam taky teda bordel v hlave… Holky a je tu nekdo uz tehule ze studie?
Ahoj Payus, došlo k útlumu - sliznice nízká( po mnoha injekcích do nohy ), ale hodnota estradiolu byla stále pro studii vyšší a proto jsem byla vyřazena. Lékař konstatoval, že kdybych si IVF zaplatila, mohlo by dál vše dle něj normálně probíhat. Bavíme se o studii v Olomouci.
ja teda v papirech nic o tom, ze by mela klesnout sliznice nemam ( mozna jsem to pri neustalem cteni prehledla
) ale vim, ze rozhodujici faktor ze doslo je hodnota estradiolu pod 50 ( ted nevim ty jednotky to bych si vymyslela ). Jak dlouho jsi si pichala GrRH? Dekuju ti, ze ses s nami o to podelila ![]()