Studie IVF - podstoupil ji tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
8.5.19 10:37

Slunečnice: Dej vědet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 10:51

@Ba-stet je to boj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.19 06:52

@Ba-stet ahoj, před opu jsem dostala polygynax a doxahexyl. U polygynaxu jsem si přečetla, že se dává před gyn zakrokama. To OK. ALE DOXAHEXYL brát nebudu. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky

• Citovat
  • Upravit
18177
10.5.19 08:12

Slunečnice: Brala jsem obojí, Doxahexyl jsou atb kvůli zákroku. Co vím, dává se to, když si fakt nemůžeš dovolit komplikace ;) Nemela jsem žádnou špatnou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.19 16:10

Tak holky vcera prvni injekce a muzu rict, ze pokud mi bude tak blbe po kazde injekci jako vcera,.tak nevim jak to ustojim. Bylo mi na zvraceni, ale fest. Tlak mi klesal. No sileny. Dnes mam cely den zaludek na vode a je mi divne. :,(
Vubec se netesim na dnesni vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.5.19 16:15

@Kristina2018 Fakt?? Já měla po první injekci (na down regulaci teda) migrénu jako blázen, ale všechny ostatní byly v pohodě, ani modřiny se mi nedělaly, tak jsem to brala jako souhru náhod… Myslíš, že to je fakt z toho? Teď hodně lítá tlak, u nás chvilku déšť, chvilku slunce… Kdyby se to mělo opakovat, tak radši zavolej do caru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.19 16:39

@Ba-stet myslim si, ze to mam z toho, ze jsem vystresovana. A to mam zatim jen pero. Neumim si predstavit, az si budu muset cetrotide namichat a pichnout. A ten pry i stipe, boli a dela modriny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.5.19 16:54

@Kristina2018 Možný to je. Nemůžeš jít třeba někam na jógu nebo vyčistit hlavu? Cetrotide jsem neměla, ale ty naše injekce do stehna taky štípaly a dalo se to v pohodě vydržet. Případná modřina za to bude stát… :hug: Ještě mě napadlo, nepilas alkohol? Já měla v down regulaci dvě skleničky sektu a přišlo mi, že si to s lékama zrovna nesedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.19 17:06

@Ba-stet no jelikoz pri kazdem,,nevhodnem" pohybu se mi zvedne zaludek, tak nemam na nic naladu. Jeste se mi porad chce spat. Jsem jak zmlacena. :zed:
Nene nepila jsem nic. Piju jednou za rok.
Na UTZ jdu v utery, tak kdyby to nepreslo. Reknu to doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.19 18:05

@Kristina2018 ahoj Kristi, tak si zkus najít někde poblíž nějakou sestřičku, nebo obvodaka kde ti to píchnou. Jinak za sebe musím říci, že ten první den mě taky rozsekal. Takže věř, že zítra bude líp. Já už to mám naštěstí za sebou, ale Teda děvčata. Klobouk dolů před námi. Drž se Kristi. Uvidíš zítra. Kdyby ti mělo být hodně blbě, tak je něco špatně a zavolej tam. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
18177
10.5.19 21:22

@Kristina2018 Slunečnice má pravdu, kdyby to mělo trvat dýl, tak jim raději zavolej. Mohla by to být nějaká blbá reakce. Přečetla jsem o stimulaci kde co a nikdo neříkal, by mu bylo trvale zle. Doufám, že to byla jen náhoda nebo špatně přijatá první dávka a zbytek už bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.19 21:40

@Ba-stet
Holky v 8 jsem pichla a zatim dobry. Doufam, ze to nezakriknu. :roll: Nervozni jsem teda byla, ale neni mi zle jako vcera :lol:
Porad bych mohla spat.
Moc vam dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.19 21:42

@Kristina2018 hodně pij a chce to dostatek bílkovin tuším. Maso. Bude líp. Jsem ráda, že už je lépe. :andel:

• Citovat
  • Upravit
18177
10.5.19 21:54

@Kristina2018 Hele, možná to prostě je nějaká reakce na tu první dávku :think: :think: Ale teď už o bude určotě dobré… Ta únava z toho klidně může být, vždyť je to něco jako ovulacex1000 :mrgreen: Opatruj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.19 22:19

@Ba-stet
Holky dneska kolem 4l vypito. U me je blby, ze ja maso uplne nemusim. Tak ted se budu snazit.. zatim jsem na vajickach a jogurtech. Co se tyce bilkovin. Ale nakoupila jsem spousty hoveziho i lustenin, tak se do toho o vikendu pustim.
Holky ani nevite, jak jsem rada, ze mi dnes neni spatne :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí