Studie IVF - podstoupil ji tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
30.11.18 17:27

@Levana33 ahj :mavam: jé mám obrovskou radost ji za tebe to je super jak ti to utíká :dance: a teď už to půjde pěkně jedno z druhým ,na to jak tam na tu kliniku nadávají tak já su tam taky spokojená.A budeš dojíždět nebo tam zůstáváš na prázdninách ?já to mám ještě v nedohlednu,8 prosince mám dostat ms a volat si na podpis papírů a td..určitě to bude až po novém roku,mě se to posunulo skrz tu laparoskopii ale snažili jsme se alespn doma ji když by to byl zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.12.18 19:36

@jessi11 ale taky ti to utece ;) vse utika :) dneska prvni injekce do briska, trochu to popohnali at je do do svatku :) pod stromek by mohly byt ty // :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
10.12.18 06:17

Ahojky otazka, muze probehnout ovulace pred odebranim? Ja jsem pred trema dnama folikuly 19, 18 a zbytek 17 a nize…chodim na utz, dneska jedu taky, ale ja mam veskere priznaky, ze uz je po…rikal odebirani nejdrive za 3 nebo za 5 dni odedneska…prijde mi to divne…ze ty dominantni nechaji prasknout a cekaji na ty mensi, je mozne, ze je to standart?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
10.12.18 09:41

Tak jsem uplne bud hlucha nebo blba…mela jsem za to, ze minule hlasil tyhle vysoke parametry, ale dnes rikal, ze to tak nebylo…foliky jsou max 15mm…i hlen prestal a mam uz jen mlecny, asi mi ty leky lezou na mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.12.18 19:25

@Levana33 ahojky :mavam: nic si z toho nedělej to je normální že je člověk zmatený z toho všeho :) jinak ti to pěkně utíká a moc ti držím pěstičky :kytka: A bydlíš tam nebo dojíždíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
11.12.18 15:16

@jessi11 jsem tady ubytovana na tyden :D at mam klid…zeru se nudou a po 20 letech se vidam na tv :D v patek by mel byt odber vajicek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
24.12.18 07:04

@Levana33 ahojky :mavam: jak se daří?doufám že všechno probíhá tak jak má,já jsem teď po laparoskopii otěhotněla ale v 6 týdnu se to přestalo vyvíjet tak teď čekám jak se vyčistím a uvidím co bude dál.Ale pokud bych šla do studie tak bych musela zřejmě až koncem ledna jak dostanu menstruaci ale to bych nebyla ani já aby se mě to nezamotalo.Přeji ti krásné prožití vánočních svátků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.12.18 13:29

@jessi11 ahoj dneska zacina ms..nevyslo to :( sla bych za nejaky cas zase do studie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
28.12.18 11:53

@Levana33 ahojky :mavam: je tak to je mi líto,škoda moc jsem ti držela pěstičky,ale nic není ztraceno a tělo když je teď nastimulované tak by se třeba mohlo zadařit přirozeně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 13:27

Zdravím všechny - docela by mě zajímalo, zda byla studie pro někoho úspěšná… Měla jsem totiž pocit, že je to jenom tahání peněz ze zájemců......
Pochlubí se někdo, že mu studie pomohla k děťátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.2.19 14:51

@vodnar76 ahoj, tvuj prispevek me celkem pobavil :mrgreen: o jakem tahani penez to jako mluvis, myslis tech par stovek za recepty jo :mrgreen: :mrgreen: ?? Dostanes cestovne coz neni malo, a sama neplatis nic…tak nechapu tvuj dotaz. Sama jsem celou studii prosla a jeste mam narok na ket vsech mrazacku, a jinak ano, mame mezi nami i tehulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.3.19 19:19

Já jsem cestovné nedostala proplaceno v domluvené výši.
Po dvou měsících stimulace mi bylo řečeno, že pro studii nesplňuji parametry - ale pokud si zaplatím sama celý cyklus, tak mi k dítěti pomohou. Nejedná se mi tedy o pár stovek za recepty - ale o princip. Sama jsem byla hormonálně velmi mimo a skoro jsem na to kývla.
Tak proto… jestli je jedna paní těhotná, tak opravdu blahopřeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.3.19 13:29

@vodnar76 chces rict, ze jsi stimulovala dva mesice? No nevim devce…ja stimulovala 3 tydny vcetne gonapeptylu. A za navstevy jsem dostala 6400,– takze mi prijde prapodivne, ze z tebe chteli tahali prachy. Ta studie je dost hlidana a davaji si bacha na uplne vsechno. Gonapeptyl do stehna se picha 14 dni a kdyby nedoslo k utlumu tak dalsi 14 dni a pak se prida stimulace. Dr rikala ze se jeste nestalo, ze by nekomu tech 14 dni nestacilo. A pak k tomu pridej cca 10 dni stimulace Rekovelle… Ja napichala celkem 50 injekci za 3 tydny a pak byl odber. Prijde mi ze jsi zhrzena a nestastna..a jestli je pravda co pises, tak jsi asi jedina. V jine diskuzi nas je asi 15 a nikdo nepopisuje to co ty, takze ja neverim… A holka tehotnych nas bylo mnohem vic, jen to bohuzel nedopadlo. To, ze te ze studie vyradili se bohuzel stava, proto je to studie a musis proste sedet tabulkam, je to bud a nebo, vypadnout muzes na kazdem kroku. A jestli jsi tak dlouuuuuho stimulovala tak mi rekni co udelali s temi vajicky cos mela nebos nemela? Nechvi na tebe byt oskliva, jen mi to hlava nebere… Ja jsem za studii rada, mam jeste dva mrazacky a plne hrazene kety a kdyz to nedam tak uz se zarazuji do dalsi studie Implant :mrgreen: za me? Diky bohu za studie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.3.19 13:32

Samozřejmě můžeš soudit, můžeš nevěřit - já si svoje dva měsíce užila. Podrobnosti se mi psát nechce - byla bych snadno rozpoznatelná. Jsem ráda, že ze studie zůstaly nějaké těhotné - já jsem z doktora i celé studie měla velmi rozporuplné pocity. Když soudíš, že jsem zhrzená, je to tvoje volba. Já mám naštěstí dítě přirozeně, tak se na další studie prostě vykašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.19 08:55

Ahoj holky, můžu se k vám připojit? Byli jsme na první konzultaci a byla nám nabídnuta studie. Co jsem si, tak pročítala, tak do toho půjdeme, ale pořád přece jsem trochu na vážkách :think: Spíš mám strach. Čtu tady, že jste si píchaly i injekce do nohou 8o 8o . Vůbec nevim jak se rozhodnout a abych toho třeba nelitovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí