Studie IVF - podstoupil ji tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.19 16:36

@Ba-stet Ahoj Ba-stet. Mnohokrat ti dekuji za odpoved. Jiz jsem se rozhodla pro klasicke IVF s genetikou. I kdyz se prece jen neco za tu genetiku plati, tak to ale neni plna palba. Zajimave je, ze kdyz jsem jim rekla, ze jsem se rozhodla takto, tak mi odpovedeli, ze jsem se rozhodla dobre vzhledem k memu veku. Je mi 38+8 a mame posledni pokus i kdyz to bude jen druhy. Skoda, ze nejsou pohotovi nasi pani ve vlade a zmeny se nezavadeji rychle…i kdyz mozna to ani jen tak neschvali tu variantu 39+. Takze u nas rainbow nebude. Mejte se moc fajn vsichni :)

• Citovat
  • Upravit
18177
1.5.19 08:07

Slunečnice: Ahoj, v tom případě je to určitě rozumné. Podle mě je studie skvělá, ale také bych neriskovala, že ztratím poslední pokus. Přece jen klasiku Ti víc přizpůsobí na míru. A pokud Ti to posvětili v caru, tak bych neváhala. Držím palce a kdyžtak napiš, jak vám to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 19:34

@Ba-stet včera jsem začala decapeptyl 0.1 a ráno menopur 3 dávky. A teď odpoledne bolest za krkem, děsná únava a trochu rýma. Tak to Teda nevím, co to má znamenat 😲

• Citovat
  • Upravit
18177
1.5.19 19:45

Slunečnice: Těžko říct, já jsem měla jen studijní léky, bylo to mé první ivf. Ale neměla jsem na to žádnou reakci. Tys už tuhle sestavu předtím měla? Nemůže být únava a spol jen změnou počasí? Ofouklo Tě, blbý tlak? Jestli ne, tak zítra raději zavolej doktorce… Ať je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 20:00

@Ba-stet ahoj, už jsem tam raději volala. Úplně stejný názor na to má paní doktorka. Jsi dobrá ba-stet :wink:. No nejspíš jo, bych se picla. Můžu si vzít ibalgin. Když ho beru, tak je 200mg a půlku, tak snad to k něčemu bude. Prý kdybych se ráno necítila dobře, tak ať přeruším a jdu v dalším cyklu. Pa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18177
1.5.19 20:14
@Anonymní píše:
@Ba-stet ahoj, už jsem tam raději volala. Úplně stejný názor na to má paní doktorka. Jsi dobrá ba-stet :wink:. No nejspíš jo, bych se picla. Můžu si vzít ibalgin. Když ho beru, tak je 200mg a půlku, tak snad to k něčemu bude. Prý kdybych se ráno necítila dobře, tak ať přeruším a jdu v dalším cyklu. Pa :kytka:

Kdepak, já jsem jen chcípák, který když se mění počasí, je úplně mrtvý, a jakmile se oteplí, hned dostanu rýmu :mrgreen: Tak se drž a snaž se odpočívat. Ono to tělo ví, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 22:36

@Ba-stet udělalo se mi lépe, tak jsem dávku teď dala. Uvidím ráno. Díky Ba-stet, že jsi tu s mnou. Dobrou noc všem

• Citovat
  • Upravit
18177
1.5.19 22:40

Slunečnice: Není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 16:44

Implant 4

Zdravim holky, nejakou dobu jsem tu nebyla.
Jak uz jsem psala., chodime do jineho CARu, ale studie nam byla schvalena. Dnes jsem si byla pro stimulacni protokol a leky a pristi tyden s MS zacinam :-) Tesim se, ale zaroven mam strach 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 17:40

@Kristina2018 ahoj Kristi, já sice na studii nebyla, ale na Implant jsem chtěla. Bohužel už se nevejdu kvůli věku. Když jsem se rozhodovala jestli na to jít, tak jsem si řekla že určitě, protože je to pořád nějaké plus, které k tomu přidám. A kdyby vyšlo placebo, jako že věřím že nevyjde :wink:, tak je to klasika (si rikej třebas).

• Citovat
  • Upravit
2.5.19 22:23
@Anonymní píše:
@Kristina2018 ahoj Kristi, já sice na studii nebyla, ale na Implant jsem chtěla. Bohužel už se nevejdu kvůli věku. Když jsem se rozhodovala jestli na to jít, tak jsem si řekla že určitě, protože je to pořád nějaké plus, které k tomu přidám. A kdyby vyšlo placebo, jako že věřím že nevyjde :wink:, tak je to klasika (si rikej třebas).

Presne tak. Beru to jako pokus, ktereho proc nevyuzit, kdyz to jde. Kdyby to nevyslo, tak co si hlavne preji, aby jsme mely aspon nejake mrazacky :-)
Jediny z ceho mam asi nejvetsi strach je to michani a pichani injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.19 22:41

@Kristina2018 Neboj se ničeho. Implant má krátký protokol, to bude takový frčák, že si to nedovedeš představit :mrgreen: A injekcí se vůbec neboj, ty do břicha jsou úplně v pohodě (pokud teda nejsi supervychrtlá, malý špíček je plus ;) ). Když jsem to zvládla já, největší fňukal a srab, tak to zvládne každý! Držím palce a určitě podej hlášení, jak pokračuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.19 12:38

@Ba-stet
Ano spicek na to mam :palec: :D a s ficakem souhlasim. Kdyz to bude, tak jak mi rekl doktor, tak cca 10.5. zacnu stimulaci a 28.5. bude transfer. Urcite si musime napsat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.5.19 13:07

@Kristina2018 Moc držím palce! Implant už potřebuje dobré zprávy, tak se posnaž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.19 13:45

@Ba-stet :nevim: jeste nevite o nikom kdo by uspel pri studii?
Je pravda, ze se rika, ze celkove prvni pokus je spis zkusebni. 🤔
Tak budu vdecna aspon za mrazacky. Tobe take drzim palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí