Krvácení uprostřed cyklu - potrat?

7712
29.8.18 07:58

@Mardii a nemuze to byt spis k ovulaci, kdyz je to uprostred cyklu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
29.8.18 08:00

To je blbost. Spíš nějaká nerovnováha nebo tak. Teoreticky nidace, pokud máš ovulaci hodně brzy. A nebo třeba škrábnutí při sexu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.8.18 08:01

Také bych řekla, ze ovulace. Občas se to stane a i ta bolest prsou k tomu sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.18 08:01

Ahoj, já občas při ovulaci krvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
29.8.18 08:11

může to být ovulace,může to být třeba od drobnější cysty, ale potrat jistě ne. Od poslední menstruace si nejspíš otěhotnět ještě nestihla ;) Nebo pokud bys byla těhotná, tak je to sotva pár dní (a tam by se případný „potrat“ - v takhle nízkým týdnu těhotenství se tomu říká biochemické těhotenství, projevil jednoduše tak, že ti normálně dorazí menstruace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15147
29.8.18 08:21

Spineni kolem ovulace.je to normalni.na zahnizdeni je jeste brzo a potrat to urcite neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.8.18 08:33

aha, protoze to neni spineni, ale primo krev, sice male mnozstvi, ale ani toto se mi pri ovulaci nikdy nestalo, ale tak asi uz mam rozhazene hormony a je to bud ta ovulace nebo mozna i ta cysta. Tak pockam a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.8.18 08:38

Taky se mi to na potrat zdalo brzo, ale do toho ty prsa, to uz je taky divne, protoze ja na sobe bezne ovulaci vubec nepoznam, ale tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.18 08:44

@Mardii tohle se mi stalo minulý cyklus. Normálně jsem myslela, že mám zase po 2 týdnech MS. Trvalo to jen pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.8.18 16:42
@barabrambora píše:
@Mardii tohle se mi stalo minulý cyklus. Normálně jsem myslela, že mám zase po 2 týdnech MS. Trvalo to jen pár hodin.

Aha, to by mohlo asi být ono, zatím to je jako kdybych měla první den menstruaci, ale bez špinění, d toho mě už i bolí břicho, ovulaci bych měla mít teď někdy, tak večer asi zkusím test, ale nezda se mi, že by to měla být ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí