Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mardii a nemuze to byt spis k ovulaci, kdyz je to uprostred cyklu? ![]()
To je blbost. Spíš nějaká nerovnováha nebo tak. Teoreticky nidace, pokud máš ovulaci hodně brzy. A nebo třeba škrábnutí při sexu ?
Také bych řekla, ze ovulace. Občas se to stane a i ta bolest prsou k tomu sedí
může to být ovulace,může to být třeba od drobnější cysty, ale potrat jistě ne. Od poslední menstruace si nejspíš otěhotnět ještě nestihla
Nebo pokud bys byla těhotná, tak je to sotva pár dní (a tam by se případný „potrat“ - v takhle nízkým týdnu těhotenství se tomu říká biochemické těhotenství, projevil jednoduše tak, že ti normálně dorazí menstruace)
Spineni kolem ovulace.je to normalni.na zahnizdeni je jeste brzo a potrat to urcite neni.
aha, protoze to neni spineni, ale primo krev, sice male mnozstvi, ale ani toto se mi pri ovulaci nikdy nestalo, ale tak asi uz mam rozhazene hormony a je to bud ta ovulace nebo mozna i ta cysta. Tak pockam a uvidim.
Taky se mi to na potrat zdalo brzo, ale do toho ty prsa, to uz je taky divne, protoze ja na sobe bezne ovulaci vubec nepoznam, ale tak uvidime.
@Mardii tohle se mi stalo minulý cyklus. Normálně jsem myslela, že mám zase po 2 týdnech MS. Trvalo to jen pár hodin.
@barabrambora píše:
@Mardii tohle se mi stalo minulý cyklus. Normálně jsem myslela, že mám zase po 2 týdnech MS. Trvalo to jen pár hodin.
Aha, to by mohlo asi být ono, zatím to je jako kdybych měla první den menstruaci, ale bez špinění, d toho mě už i bolí břicho, ovulaci bych měla mít teď někdy, tak večer asi zkusím test, ale nezda se mi, že by to měla být ovulace ![]()