Rozhozené krvácení, těhotenství?

Anonymní
29.8.18 10:46

Rozhozené krvácení, těhu?

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda se tady s podobným problémem již někdo nesetkal.
Již becely rok se s přítelem snažíme o mimi. Mívám dost rohozený cyklus. Někdy to mívám týden i dva dřív. Jednou jsem to dokonce nedostala, tak sem musela na vyvolávačku. Od té doby sem to měla dva měsíce pravidelně. Měla sem pak dost stresové období a bohužel sem to zase chytla o týden dřív. Tento měsíc taky, s tím rozdílem, že jsem předevčírem začala ráno krvácet, ale jen jak sem šla na toaletu. Nebylo to špinění ale jasně červená krev. Jinak sem byla celý den i včerejší čistá. Dnes sem začala zase krvácet ale už trochu více a stále to lehce pokračuje. Mám to, ale značně slabší než obvykle a strašne mě pobolívají vaječníky. Občas to jde až do beder. K tomu se mi vždy před spaním strašně točí hlava a mám závratě. Dostat sem to měla až 6.9. Myslíte, že má smysl dělat test nebo je to nesmysl když trochu krvácím? Předem děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15152
29.8.18 10:53

Test si klidne udelej,ale s těhotenstvím bych spíš nepočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.8.18 10:56

Těžko to bude těhu, rozodně bys už neměla příznaky teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.18 10:48

Krvácení po sexu

Ahoj chtěla bych se zeptat už 4 měsíce se s přítelem snažíme o miminko před týdnem jsem měla MS teď v dalším týdnu jsem měla 5× styk a pokaždé se přítel udělal do mě po posledních dvou stykach jsem další den slabě krvácela nemáte s tím nikdo zkušenosti? Děkuji za odpověď ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.9.18 22:40

@Nikolanikoka No ubrala bych frekvenci na miminko není třeba do toho busit jak hluchej do vrat. Nech jí odpočinout, asi bude odřená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.18 13:37

@P4ja

Také jsem si myslela že to mohlo být tím ale dva dny jsem špinila a pak jsem dostala MS ???? tak brzo po sobě je divné ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.9.18 13:39
@Nikolanikoka píše:
Také jsem si myslela že to mohlo být tím ale dva dny jsem špinila a pak jsem dostala MS ???? tak brzo po sobě je divné ????

Tělo není stroj, aby fungovalo pořád stejně. Nevím, co brzo po sobě je divné. Nějak ti nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.18 13:46

Ms mi zkoncilo a 10 dní na to jsem to dostala znova a dva dny z toho bylo špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.9.18 13:59

@Nikolanikoka Tak může to být nějaký výkyv. Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.18 14:06

Uvidíme v pondělí musím zavolat k doktorovi snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.9.18 14:08
@Nikolanikoka píše:
Uvidíme v pondělí musím zavolat k doktorovi snad bude vše v pořádku

7

JJ, tady nikdo křišťálovou kouli nemá. Doktor ti řekne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí