Studium pro asistenty pedagoga.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24868
17.4.22 18:46
@vokishka píše:
taky koukám, jak se to najednou vyrojilo

To teda. Ono to vypadá lákavě díky pracovní době a prázdninám (o dost méně už kvůli penězům ;) ), ale nevím, nevím, zda si všichni uvědomují, jak psychicky náročné to může být, zvlášť u nějakého opravdu komplikovaného dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.4.22 19:05
@vokishka píše:
no je to tu tak poslední měsíc, dřív byla sem tam diskuse

Nj, atraktivní pracovní doba, prázdniny. Pro mě by to nebylo skrz moje nervy a že by mě to vůbec nebavilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 19:43

Ja jsem si kurz udělala jen tak, pedagogické vzdělání mám, mohla bych pracovat jako vychovatel ve školní družině, například.
Ja zůstanu u svého, práce, na kterou je potřeba vzdělání a je zaplaceno.
Prázdniny nejsou motivace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 19:44

Ale prqce by mě bavila, to zase jo, rozhodně bych ale mířila výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 20:05
@Dendiss píše:
Tyjo, za chvilku bude vic asistentu pedagoga nez samotnych zaku :lol: dotaz na AP je tu skoro kazdy den…
@vokishka píše:
taky koukám, jak se to najednou vyrojilo

Jednak jich bude potřeba asi čím dál víc, jednak teď právě se hledají pracovní místa. Navíc není mnoho zaměstnání na částečný úvazek, což mnoho maminek potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 20:12

Prázdniny jsou fajn. Moje mamka byla učitelka. Je to bezva, zvlášť když jsou děti menší. Ale i školní. Naposledy jsem dělala plný úvazek a jen se dvěma týdny volna v létě, když děti ještě nechodily do školy a mohli jsme využít prázdninového provozu školky. Další prázdniny už jsem byla z půlky na nemocenské, a pak RD. Teď teda celé léto volno mít nebudu, jednak přípravný týden, jednak nějaké krácení, ale i tak to bude lepší. Teď měly děti volno od čtvrtka, a já taky. V bývalé práci bych musela dělat, a svátky taky mnohdy. Manžel taky musí někdy ve svátek do práce a ve čtvrtek byl též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
17.4.22 20:20
@andelka83 píše:
Jednak jich bude potřeba asi čím dál víc, jednak teď právě se hledají pracovní místa. Navíc není mnoho zaměstnání na částečný úvazek, což mnoho maminek potřebuje.

no oni všichni zatím shánějí informace ke kurzům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 20:21

@andelka83 já teď na RD a sháním částečný, je toho málo.
Také jsem obeslala nějaké školy, školky a dětský domov, mě že ne.
Mám podané přihlášky má pedagogické obory, tak kdybych se dostala, tak by se práce v oboru hodila.
Jenže asistentů je fakt hodně a na menších městech jsou místa dopředu rozebrane rodinou a známými, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 20:32
@vokishka píše:
no oni všichni zatím shánějí informace ke kurzům

To taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 20:34

@g.sandova záleží, jak kde. Na tom malém městě člověk aspoň snáz zjistí, zda šance je nebo ne. Záleží i na regionu. A na štěstí. My jsme u nás nastoupily dvě v dubnu, a v září přibudou další dvě. A čtyři už tam byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 21:58

@andelka83 sama jsem zvědavá, zatím nic ve školství.
Ve svém mám práci hned, skoro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.22 22:15

@g.sandova tak hledej družinu. Je to i líp placené. Než ta asistence.
U nás na plný úvazek vychovatelka nastupuje na 11:30. Oficiálně by měla nastoupit denně v 10h., ale to nikdo neřeší, že si doma dělá nepřímou. Já mám v družině přes 0,6. Mi začíná úvazek vychovatelky letos 11:40. Ale že mám i tu asistenci, tak jsem tam od rána do odpoledne 16h. v tahu. Příští rok bych měla mít zpět své starší oddělení. Oficiálně budu mít stejně nástup na druhý úvazek, ale děti si budu přebírat po páté hodině. Jak jsem to měla loni. Letos to nešlo. Mám menší děti v družině. A mi tam ta hodina na oraz prostě chybí. Drobný čas na moji nepřímou v družině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 22:18

@Kelsey no já třeba bych tohle dělat nemohla. Práci do 16 h nebo dýl. Mám teď 8-13 cca ( taky tam nejsem do mrtě, nepřímou dělám doma) a naprosto mi to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 22:21

@Kelsey družinu taky zkusím, děkuji. Ja bych nejraději na intr, ale druzina i internáty jsou beznadějné, skoro. Ještě chci detsky domov, tak uvidím, zda se dostanu na specku nebo ji dám v rámci celoživotního…
Nabídky do svého mám nakonec stejně skončím zase tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
17.4.22 22:29

@g.sandova a co je tvůj obor? Jestli chceš jinam, tak držím palce, ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze