Studující maminky sem :-)

12092
10.10.15 18:44

Studující maminky sem. :-)

Ahoj, :mavam:
skupinka pro všechny studující maminky, které se rozhodly ještě vzdělávat. :-)
Pojďme se navzájem podporovat, radit si, povídat si o škole, i třeba jiných věcech. :pankac:
Tak šup šup kolik se nás najde? :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
329
10.10.15 18:59

Ahoj @Si.AlokiN mám doma prvňáčka, teď jsem na začátku 2. těhu. Pracuji ve zdravotnictví a dodělávám si oborovou atestaci. V listopadu mě čekají postupové testy, ale nějak se nestíhám učit, práce, dům, zahrada, malý školáček… v devět večer mám sirky v očích… Jak to děláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
10.10.15 19:03
@Maytica píše:
Ahoj @Si.AlokiN mám doma prvňáčka, teď jsem na začátku 2. těhu. Pracuji ve zdravotnictví a dodělávám si oborovou atestaci. V listopadu mě čekají postupové testy, ale nějak se nestíhám učit, práce, dům, zahrada, malý školáček… v devět večer mám sirky v očích… Jak to děláš ty?

Ahojky, to jsem ráda že někdo píše :-)
Já si teda dodělávám jen,,maturitu,, :roll: ale zatím to zvládám. Mám doma syna leden 2013 a miminko v bříšku které k nám přivítá v lednu 2016. :oops:
Občas si tukám na hlavu do čeho jsem se to dala, ale nakonec jsem i ráda. A taky lítám mezi školou, domácností, synem a manželem, kterým se chci věnovat pořád 100%.
V jakém oboru pracuješ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.10.15 19:04

Jsem ve tretaku (verejna sprava) a na jare delam statnice. Uprimne, uz se tesim, az to bude za mnou.Casu neni a kdyby se chtelo tak, jak se nechce.snad to nejak zvladneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
10.10.15 19:05

@Maytica @proletarka Je vy vysokoškolačky a já tu straším s maturitou. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
10.10.15 19:08

Ahoj :) muzu se pridat? Mám trimesicniho synka a za dva týdny státnice 8o :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
10.10.15 19:08
@Betusak píše:
Ahoj :) muzu se pridat? Mám trimesicniho synka a za dva týdny státnice 8o :zed: :mavam:

Jasně že jo. :) Tak to budu držet palce. :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
10.10.15 19:10

@Si.AlokiN no…uprimne…ja uz sem vnitrne smirena s tim ze si to v červnu zopakuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.10.15 19:10

Ahoj ja… mam triletou holcicku a jsem ve 23 tt…dodelavam si nastavbu me povolani je sanitař a chci dojid dal proto ta škola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.10.15 19:11

Betusak-jak zvladas uceni? ja si chci statnice rozdelit na predtermin a radny termin, abych toho nemela naraz hodne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.10.15 19:14

Ahoj, ja studuji online Nemcinu a Spanelstinu. Mam za sebou maturitu z Nemciny, letos delam ze Spanelstiny, no a pak bych to rada dovedla na vysokoskolsky titul. Doufam, ze to dam. Mam to i s letoskem jeste na 5 let, takze daleky cil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.10.15 19:15

Ahooj, nejsi sama, kdo si ještě dělá maturu :mavam: Mám doma 8 měsíčního draka a studuju, bohužel zas od prváku :? geotechniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
10.10.15 19:16

@proletarka no..moc dobře uprimne ne :( čas mam, ale ja se prostě na to nedokážu uplne plne soustředit když tu vedle sebe mam toho roztomilouse :D takže se učím po večerech..Spis si to teda jenom čtu a beru to tak ze si tam půjdu vytáhnout nejake dobre otázky :mrgreen: no a proste v nejhorším si to v červnu zopakuji. Studuju architekturu na stavarne na CVUTu. Za dva týdny mam první část statnic a za čtyři týdny druhou :( do toho v pondělí první očkování malýmu… no není to uplne lehký :( musím nechat ze oproti tomu bylo těch šest zkoušek v devatym měsíci těhotenství procházka ruzovy sadem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
10.10.15 19:16
@Betusak píše:
@Si.AlokiN no…uprimne…ja uz sem vnitrne smirena s tim ze si to v červnu zopakuju :lol:

Ale ne neblázni :-) :hug:

@tera91 píše:
Ahoj ja… mam triletou holcicku a jsem ve 23 tt…dodelavam si nastavbu me povolani je sanitař a chci dojid dal proto ta škola

Tak to jsi na tom podobně :-) Akorát já teda dodělávám maturitu. S prvním synem jsem otěhotněla na konci 2 ročníku, narodil se mi v druhém pololetí 3 ročníku. Pak jsem maturovala ale nedala jsem ani na 3tí pokus užasnou matematiku. Tak teď opakuji 4tý ročník a zkouším to znova. Dokud jsem teda na MD a škola mi to povolila. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
10.10.15 19:17

Jééé holky, jak tak koukám asi se nás sjede více, to by chtělo uzavřenou skupinku co vy na to? Až si mužeme psát soukromněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová