Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ![]()
skupinka pro všechny studující maminky, které se rozhodly ještě vzdělávat. ![]()
Pojďme se navzájem podporovat, radit si, povídat si o škole, i třeba jiných věcech. ![]()
Tak šup šup kolik se nás najde?
![]()
Ahoj @Si.AlokiN mám doma prvňáčka, teď jsem na začátku 2. těhu. Pracuji ve zdravotnictví a dodělávám si oborovou atestaci. V listopadu mě čekají postupové testy, ale nějak se nestíhám učit, práce, dům, zahrada, malý školáček… v devět večer mám sirky v očích… Jak to děláš ty?
@Maytica píše:
Ahoj @Si.AlokiN mám doma prvňáčka, teď jsem na začátku 2. těhu. Pracuji ve zdravotnictví a dodělávám si oborovou atestaci. V listopadu mě čekají postupové testy, ale nějak se nestíhám učit, práce, dům, zahrada, malý školáček… v devět večer mám sirky v očích… Jak to děláš ty?
Ahojky, to jsem ráda že někdo píše ![]()
Já si teda dodělávám jen,,maturitu,,
ale zatím to zvládám. Mám doma syna leden 2013 a miminko v bříšku které k nám přivítá v lednu 2016. ![]()
Občas si tukám na hlavu do čeho jsem se to dala, ale nakonec jsem i ráda. A taky lítám mezi školou, domácností, synem a manželem, kterým se chci věnovat pořád 100%.
V jakém oboru pracuješ? ![]()
Jsem ve tretaku (verejna sprava) a na jare delam statnice. Uprimne, uz se tesim, az to bude za mnou.Casu neni a kdyby se chtelo tak, jak se nechce.snad to nejak zvladneme ![]()
@Maytica @proletarka Je vy vysokoškolačky a já tu straším s maturitou.
![]()
Ahoj
muzu se pridat? Mám trimesicniho synka a za dva týdny státnice
![]()
@Betusak píše:
Ahojmuzu se pridat? Mám trimesicniho synka a za dva týdny státnice
![]()
![]()
Jasně že jo.
Tak to budu držet palce.
![]()
@Si.AlokiN no…uprimne…ja uz sem vnitrne smirena s tim ze si to v červnu zopakuju ![]()
Ahoj ja… mam triletou holcicku a jsem ve 23 tt…dodelavam si nastavbu me povolani je sanitař a chci dojid dal proto ta škola
Betusak-jak zvladas uceni? ja si chci statnice rozdelit na predtermin a radny termin, abych toho nemela naraz hodne ![]()
Ahoj, ja studuji online Nemcinu a Spanelstinu. Mam za sebou maturitu z Nemciny, letos delam ze Spanelstiny, no a pak bych to rada dovedla na vysokoskolsky titul. Doufam, ze to dam. Mam to i s letoskem jeste na 5 let, takze daleky cil
Ahooj, nejsi sama, kdo si ještě dělá maturu
Mám doma 8 měsíčního draka a studuju, bohužel zas od prváku
geotechniku.
@proletarka no..moc dobře uprimne ne
čas mam, ale ja se prostě na to nedokážu uplne plne soustředit když tu vedle sebe mam toho roztomilouse
takže se učím po večerech..Spis si to teda jenom čtu a beru to tak ze si tam půjdu vytáhnout nejake dobre otázky
no a proste v nejhorším si to v červnu zopakuji. Studuju architekturu na stavarne na CVUTu. Za dva týdny mam první část statnic a za čtyři týdny druhou
do toho v pondělí první očkování malýmu… no není to uplne lehký
musím nechat ze oproti tomu bylo těch šest zkoušek v devatym měsíci těhotenství procházka ruzovy sadem ![]()
@Betusak píše:
@Si.AlokiN no…uprimne…ja uz sem vnitrne smirena s tim ze si to v červnu zopakuju
Ale ne neblázni
![]()
@tera91 píše:
Ahoj ja… mam triletou holcicku a jsem ve 23 tt…dodelavam si nastavbu me povolani je sanitař a chci dojid dal proto ta škola
Tak to jsi na tom podobně
Akorát já teda dodělávám maturitu. S prvním synem jsem otěhotněla na konci 2 ročníku, narodil se mi v druhém pololetí 3 ročníku. Pak jsem maturovala ale nedala jsem ani na 3tí pokus užasnou matematiku. Tak teď opakuji 4tý ročník a zkouším to znova. Dokud jsem teda na MD a škola mi to povolila.
![]()
Jééé holky, jak tak koukám asi se nás sjede více, to by chtělo uzavřenou skupinku co vy na to? Až si mužeme psát soukromněji ![]()