Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě čeká letos maturita… A k tomu 1 prvňák, jeden třeťák a jedno batole
. Už abych to měla za sebou.
@surikataXY ja to mám v plánu po obědě a večer. Doufám, že mi to vyjde. Večer jsem dost často KO. Momentálně se už hodinu snažím uspat mladší ![]()
@Pachuppa doufám, že bude. I když mi přijde, že v prvním semestru je to samá chemie. A já jsem už skoro deset let ze školy. Takže názvosloví už v hlavě nemám ![]()
@sisi33 to je mi líto. Ale v tomhle věku stará nejdi. Se mnou na prijmackach byli i 50+. Jedna paní tam měla maturitu z roku v kterém se narodil dohlizejici profesor. A ten vypadal min na 35. ![]()
@miskakr Zdravím profesní kolegyni
. Mě čeká za týden obhajoba na Zdravot. bioanalytice v HK, státnice mám naštěstí už hotové. Dokud jsem byla na MD tak to šlo, ale muselo to jít i s prací a 2 dětma.
Zdravim, jdu do tretaku na VSPJ Zdravotne socialni pracovnik. Budu rada, kdyz udelam tenhle semestr a pak si dam pauzu, zapsala sem si pul predmetu a az se vratim, tak budu dodelavat druhou polovinu,
@leryl v hradci jsem to zabalila pred 6lety v pravaku na matice…ta neni muj obor…no i.kdyz biofyzila a ted biochemie u nas tky nic moc…tenkrat jsem na to mebyla psychicky zrala…ty zkouškovy neúspechy me položily
@miskakr Tak to je škoda. Já měla štěstí, že mě matiku naučil manžel. Ještě jsem chodila 4 měsíce na doučování organické chemie, to byl taky masakr. Prvák byl prostě nejhorší. Obecná biochemie je taky síla, tu jsem jela 4 měsíce v kuse, pořád testy.
Ale za týden budu mít konečně hotovo.
A v jaké laborce jste pracovala? Já jsem na biochemce.
@lery vadilo by mi dojizdeni 2h plus ubytko, lezlo to do. peněz a jak swem. řikala, psychická nevyzrálost. začinala jsem na krevní bance, přešla jsem přes biochemii a hematologii a genetiku až k zpracovani pupečníkové krve
Ahojte tak já včera byla na zápise do druháku (resp. pát´áku) kombinovaného magisterskýho studia podniková ekonomika a management na ZČu a bude to teda masakr, abych to všechno dala a v červnu skončila i s diplomkou…před vánocema už státnice z ekonomie…k tomu dvě děti, práce, doma vpodstatě před rozvodem…uuuáááááá
@brumdinka budu drzet palce, ja si bakalarku odkladam, za 14 dni svatba, o vanocich druhy ditw. Si nedovedu predstavit, jak to budu dodelavat ![]()
@Fatamorgana to zmákneš, mám tam kamarádku co má termín s druhym dítkem v lednu. taky jsem na ní zvědavá, jak to všechno dáme ![]()
Zdravím studující maminky,
ráda bych Vás požádala o vyplnění krátkého dotazníku k mé bakalářské práci. Téma je Formální vzdělávaní matek na rodičovské dovolené. Pokud jste se tedy rozhodly na RD, že si doděláte nějaký stupeň vzdělání, prosím o vyplnění, moc mi to pomůže k dokončení BP.
Díky moc
![]()
Hanka
@surikataXY máš to tam
hod pak na ni odkaz docela by mě zajimala
já mám 25.11. první pokud na státnice z ekonomie a nic neumím ![]()
Hotovo. Já mám za sebou zatím jen přednášky. První zkouška na zápočet bude 17.12. A pak další zkoušky v lednu a únoru. Už začínám mít nahnáno