Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ještě nejsem úplně maminka - čekám první mimčo a jsem ve 36tt a 5.semestru pedagogické fakulty(učitelství pro první stupeň), ale moc ráda bych se k vám přidala ![]()
Už teď bojuju s matematikou a klavírem, tak uvidíme jak to budu zvládat dál. Ale školu potřebuju, bez ní nemůžu dál učit.
P. S.: taky prosím do soukromé ![]()
@TerezkaM no u mě v hlavě už to bylo před hooooodně dlouhou dobou, tak nevím ![]()
@Si.AlokiN taky dobré
a jak dáš denní studium s mimčem? individuál?
Všem jsem žádosti odeslala, tak čekáme v soukromé ![]()
@Meti Jo jo pak mi upraví podmínky ![]()
@Betusak píše:
Ahojmuzu se pridat? Mám trimesicniho synka a za dva týdny státnice
![]()
![]()
ty jo, co to mas za skolu, ze mas statnice napodzim? ![]()
@Betusak jojo, co mám prcka tak je škola hodně vzadu v prioritách a neresim zkoušky a tak.Ale to zmákneme. Ale teda strašně se mi nechce ![]()
Pridavam se, mam deti 2 roky a tri apul, starost o domacnost, dum, privydelavam a v kvetnu mam statnice z aplikovane ekologie, hlasim se na nMgr.
Ahoj, studuji dílkově 3. semestr Sociální pedagogiky a malá od září nastoupila do školky a já do školy na půl úvazku jako asistent pedagoga. Zatím to docela zvládáme, ale až budu muset psát seminárky a pak se učit na zkoušky, tak nevím, nevím teda.
@Betusak píše:
@MarieOVMUC architektura na stavební fakultě ČVUT. Máme nějakou výjimku či co kvůli slozitemu bakalarskemu projektu který se dela v lete. Je to jediny obor kde se řádně statnicuje takhle v říjnu. Zavedli to před dvěma lety, takže pomerne novinka
hmm, to mas dobre, co ja bych dala za prodlouzeni sezony:D kvuli prace na bakalarce… mam vse, co potrebuju… ale cim vice dat, tim lepe a do kvetna, pokud nebude hoodne teplo, to nestiham uz ![]()
@Si.AlokiN máme uzavřenou skupinku která už nějakou dobu funguje..pokud chceš, rádi tě přiberem do party ![]()
@Turante píše:
Ahoj, studuji dílkově 3. semestr Sociální pedagogiky a malá od září nastoupila do školky a já do školy na půl úvazku jako asistent pedagoga. Zatím to docela zvládáme, ale až budu muset psát seminárky a pak se učit na zkoušky, tak nevím, nevím teda.
aaale, ja mam prezencni a cviceni a seminarek a takovych super predmetu, kde se nesmi chybet..mnoho, deti daleko mensi.. dve.. a zvladam a to teda nejsem studijni typ
pro predstavu, na nas obor se hlasi vzdy kolem 20 lidi a statnicujeme do 3 lidi…:D to dááááš!!! ![]()