Studující maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
18.11.16 14:11

@brumdinka díky, jo pak to sem dam, jestli to nesmetou ze stolu, zatím se v tom plácám :oops: držím palce, já vůbec netuším, kde najdu na učení na státnice čas :zed:

@Netopirek to dááááš!!! já už to učení pytlíkuju 3.rok a mám chut s tím seknout, ale je mi to líto ted před koncem…a díky za vyplnění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.2.17 20:15
@brumdinka píše:
@surikataXY máš to tam ;) hod pak na ni odkaz docela by mě zajimala :) já mám 25.11. první pokud na státnice z ekonomie a nic neumím :zed:

@brumdinka tak co státnice? vyšlo to? mě se to blíží :oops: v letňáku máme 3 zkoušky a 1 kolčo, to budev dubnu cca a v květnu státnice :zed: netuším, jak se za necelý měsíc naučím 3 státnicové předměty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.2.17 20:31

@surikataXY ahojky ne…doma je to vselijaky a nemám teď zrovna podmínky na studium…zbývá mi poslední pokus na ekonomický státnice…Termín je konec února ale to nedavam..plus asi šest zkoušek se seminarkama…napsat diplomku obhajoba diplomky a zaverecny oborový státnice…Chtěla jsem končit v červnu, ale řeším zda to pude prodloužit, že bych končila leden a státnice eko dala před vanocema nebo na letnak prerusit a od září znova a taky bych možná stihla leden…zitra tam budu kvůli tomu volat a zjišťovat možnosti…Problém jsou hlavně termíny na zkoušky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.2.17 20:41

@brumdinka tak vidim, ze je to všude stejny :zed: drzim palce, at ti vyjdou vstric ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová