Studující maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
3.6.16 16:39

Já jsem si podala přihlášku na zemědělku obor zahradnice. A trochu flákám učení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
3.6.16 16:42

@Netopirek no já taky, není moc času, ale už bych měla začít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.6.16 16:43

Já mám přijmačky za 11 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
3.6.16 17:04

Ahoj, ja uz mam rozjeto, 4.semestr - ale první s miminem :D a jako prca to neni. Jak zvládate dění rezim, kdy se učíte??

• Citovat
  • Upravit
23966
3.6.16 17:52

Dopoledne když je starší ve škole a mladší zatím ještě několikrát denně spí a když je vzhůru tak si vystačí sama. A pak večer když je obě uspím. Když jedu pro starší do školy..

Mám spoustu papírů se studijními materiály - mám je na záchodě, ve všech kabelkách batohách. A když to jde tak to hned vytáhnu a aspoň si to čtu.

Ale poslední dobou spíš hledám výmluvy proč to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
3.6.16 18:28
@Netopirek píše:
Dopoledne když je starší ve škole a mladší zatím ještě několikrát denně spí a když je vzhůru tak si vystačí sama. A pak večer když je obě uspím. Když jedu pro starší do školy..

Mám spoustu papírů se studijními materiály - mám je na záchodě, ve všech kabelkách batohách. A když to jde tak to hned vytáhnu a aspoň si to čtu.

Ale poslední dobou spíš hledám výmluvy proč to nejde.

Jo to jsou takové ty chvilky,,učení" - aspon u me. Mam všechnu látku v telefonu a pri kojeni to tlačim do hlavy. Ale kdyz je potřeba neco někde vypisovat, psát prace atd tak to je konečná…po večerech spis hledám výmluvy abych uz nic nemusela a radši zehlim :D

• Citovat
  • Upravit
23966
3.6.16 18:36

@Marie432875 s výmluvami jsem na tom poobně  :mrgreen:

Je potřeba to přetřídit, umýt, složit… furt něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
3.6.16 19:05

Já končím 2.semestr a jsem na nervy, učím se odpoledne, když malý spinká a večer, ale nějak mi ubývá energie..a taky na brigádě, tam se asi naučím nejvíc :lol: Myslela jsem, že si udělám celých 5 let, ale budu vděčná za Bc., fakt je to náročné..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
3.6.16 19:34

To by jeden neřekl, kolik se toho dá zvládnout, ze? I kdyz to,,zvládnout" je někdy jen tak tak…

• Citovat
  • Upravit
1393
3.6.16 20:09
@Marie432875 píše:
To by jeden neřekl, kolik se toho dá zvládnout, ze? I kdyz to,,zvládnout" je někdy jen tak tak…

Já jsem díky škole poznala novou úroveň únavy :lol: Naštěstí ten zápřah není celý rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
3.6.16 20:40

Tuhle diskuzi jsem teď přesně potřebovala! :mrgreen: 4. semestr vysoké, dvouletý kluk. za pár týdnů mě čekají 2 nejtěžší zkoušky celého Bc studia a co myslíte.. ten můj poklad zrovna chytil neštovice :srdce: takže hlídání padá, neučím se teď prostě vůbec. do toho stavíme u babičky na zahradě bazén, kdy doslova půlku rukama stavím já. takže když už hlídání, stavím. ale zjistila jsem, že zoufání si nad tím, že něco nemůžu stihnout je 4× náročnější než jít a tu věc udělat. :mrgreen: najednou se mi žije mnohem líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.6.16 20:58

Já mám hlavně pocit, že mi do te hlavy nic neleze a že je to zbytečná práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
3.6.16 21:02

Jo přesně tak, zbytečná prace. Clovek nad,,učením" stráví to malo času co ma a jeste to je v podstatě k p*du. A treba ted uz hodinu myslim na to ze jdu makat, ale proste to nejde. Ale uz vázne jdu. :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1393
3.6.16 21:12

U nás to teď byla pro změnu pěkně hnusná rýma, malej na to trpí a táhne se to vždycky několik týdnů, kdy pořádně nespí a přes den bývá nevrlý..Od podzimu byl klid, ale samozřejmě s příchodem zkouškového přišla i rýma..A do toho jsem na brigádě přišla do kontaktu s dítětem, které mělo neštovice, tak se toho taky bojím :-( Máme skoro dvouletého, takže už je s ním trochu domluva, ale nedokážu si představit studovat u novorozence.. 8o A taky mi přijde, že i když se snažím studovat tak, aby mi v té hlavě něco zůstalo, tak by ta škola zasloužila ještě alespoň dvakrát tolik času..:-/ No nic, jdu si k tomu taky sednout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.6.16 21:13

Já jsem teď dokojila/uspala. A rozkládám to. Četla jsem, že nejefektivnější je mozek prvních 45 min, pak je dobrý dát pauzu. Tak chci dát prvních 45 min, večerní úklid a snad stihnu ještě dalších 45 min. Víc dneska určitě nedám. Ale o víkendu mám jen mladší dceru, tak zkusím zabrat i přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová