Studující maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
11.9.16 15:30

Ahojky, tak komu se povedlo dostat tam kam se hlásil? Já jsem se dostala na VŠ Zemědělskou v Praze. Škola mi začíná 7.10. Už se těším, ale zároveň děsím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
11.9.16 15:35

@Netopirek planuji to pristi rok. Jakou fakultu studujes?

A co prijimacky? Dalo se to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.9.16 15:39

@Pherenike jsem na fakultě agrobiologie… obor Zahradnictví. Učila jsem se z jejich vzorových otázek. Začala jsem s přípravou už teď v září. Ale to úplný šprtání jen cca měsíc před.

No byl to mazec, a to byla malá krásně spavé miminko, teď už je to akční batole, tak jsem zvědavá jak budu dávat školu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.9.16 16:16

Taky jedna studujíci…3lf UK, obor veřejné zdravotnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.9.16 16:30

@miskakr a taky letos začínáš první ročník a nebo už máš něco za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.9.16 16:48

Taky studuji na UPOLu, letos bych mela končit, uz se tesim, az to bude za mnou, 2 deti, prace, škola… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.9.16 16:53

@surikataXY tak to obdivuju. Já bych to měla stihnout během mateřské. Jsem domluvená s chlapem, že rok budu doma zadarmo. Ale dvě děti a práce. To bych to asi mě plné kecky.

Máš nějaké typy na učení a přípravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
11.9.16 16:55

@miskakr Můžu se zeptat jaké povolání budeš moci vykonávat? Na nějakém úřadě či na hygieně? Nebo něco v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.9.16 16:55

@Netopirek ucim se tyden až dva před každou zkouškou. u mě nemá smysl se učit předem, v hlavě by stejne nic nezustalo…během semestru mame do každého predmetu ukoly, pak tedy tu zkousku

ted pisu BP a jsem z toho uz fakt otravena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.9.16 16:58

@surikataXY já to budu mít asi podobně. V hlavě si mi dlouho nic neudrží. Hlavně se děsím těch úkolů, kdy to budu dělat? Nejsem zrovna dobrá v organizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.9.16 18:07

@Netopirek já delam věci do skoly vecer az jdou holky spat. ještě když jsem byla na rodicaku, psala jsem práce po obede, když mala spala. jindy cas nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
11.9.16 19:37

Holky ja jsem se hlasilA na vš zdravotnickou obor vseob. sestra ale nedostala jsem se, chci to zkusit jeste jednou a pokud to nevyjde tak to kaslu, budu mit 37 a uz tak si pripadam na to stara :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.9.16 20:27

@Netopirek uspesne jdu do tretau…jeste ve stredu poslesni zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.9.16 20:30

@belladonna spiš je to zaměřeno nnnna hygienu, popř asi szú a tak.ja to studuji tak nějak že nevim co dal budu po md dělat, jsem zdravotní laborantka a. chtěla bych se pak posunout jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
11.9.16 20:54

@Netopirek Gratuluju a přeju, ať tě to baví :).
Já nastupuju do třeťáku na UHK, obor Archivnictví-historie :) poslední zkoušky už jsem dělala s malým Ondrou a vše se zdárně vyvedlo :) snažím se psát bakalářku, ale Ondra toho zase tolik nenaspí, tak jsem se zatím moc neposunula… škola mi začíná 23.9. a už se teda docela těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová