Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak komu se povedlo dostat tam kam se hlásil? Já jsem se dostala na VŠ Zemědělskou v Praze. Škola mi začíná 7.10. Už se těším, ale zároveň děsím
@Netopirek planuji to pristi rok. Jakou fakultu studujes?
A co prijimacky? Dalo se to? ![]()
@Pherenike jsem na fakultě agrobiologie… obor Zahradnictví. Učila jsem se z jejich vzorových otázek. Začala jsem s přípravou už teď v září. Ale to úplný šprtání jen cca měsíc před.
No byl to mazec, a to byla malá krásně spavé miminko, teď už je to akční batole, tak jsem zvědavá jak budu dávat školu ![]()
@miskakr a taky letos začínáš první ročník a nebo už máš něco za sebou?
Taky studuji na UPOLu, letos bych mela končit, uz se tesim, az to bude za mnou, 2 deti, prace, škola… ![]()
@surikataXY tak to obdivuju. Já bych to měla stihnout během mateřské. Jsem domluvená s chlapem, že rok budu doma zadarmo. Ale dvě děti a práce. To bych to asi mě plné kecky.
Máš nějaké typy na učení a přípravu?
@miskakr Můžu se zeptat jaké povolání budeš moci vykonávat? Na nějakém úřadě či na hygieně? Nebo něco v nemocnici?
@Netopirek ucim se tyden až dva před každou zkouškou. u mě nemá smysl se učit předem, v hlavě by stejne nic nezustalo…během semestru mame do každého predmetu ukoly, pak tedy tu zkousku
ted pisu BP a jsem z toho uz fakt otravena ![]()
@surikataXY já to budu mít asi podobně. V hlavě si mi dlouho nic neudrží. Hlavně se děsím těch úkolů, kdy to budu dělat? Nejsem zrovna dobrá v organizaci
@Netopirek já delam věci do skoly vecer az jdou holky spat. ještě když jsem byla na rodicaku, psala jsem práce po obede, když mala spala. jindy cas nemam
Holky ja jsem se hlasilA na vš zdravotnickou obor vseob. sestra ale nedostala jsem se, chci to zkusit jeste jednou a pokud to nevyjde tak to kaslu, budu mit 37 a uz tak si pripadam na to stara
.
@Netopirek uspesne jdu do tretau…jeste ve stredu poslesni zkouška
@belladonna spiš je to zaměřeno nnnna hygienu, popř asi szú a tak.ja to studuji tak nějak že nevim co dal budu po md dělat, jsem zdravotní laborantka a. chtěla bych se pak posunout jinam
@Netopirek Gratuluju a přeju, ať tě to baví
.
Já nastupuju do třeťáku na UHK, obor Archivnictví-historie
poslední zkoušky už jsem dělala s malým Ondrou a vše se zdárně vyvedlo
snažím se psát bakalářku, ale Ondra toho zase tolik nenaspí, tak jsem se zatím moc neposunula… škola mi začíná 23.9. a už se teda docela těším ![]()