Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Si.AlokiN ani tu maturitu ti nezávidím, je to prostě boj. Zvlášť, když je potřeba se na 100% věnovat více věcem. Já když si urvu trochu času, tak stejně nemám chuť…
Atestaci bych chtěla mít hotovou, než se druhé narodí, tak uvidíme. Jinak fandím všem maminkám nad učebnicí ![]()
Zdravím:-) ja mám doma 18m prcka a druhý je na cestě. Dodělavám si Mgr. kvůli práci. Letos už prodlužuji-diplomka a státnice.
@Maytica píše:
@Si.AlokiN ani tu maturitu ti nezávidím, je to prostě boj. Zvlášť, když je potřeba se na 100% věnovat více věcem. Já když si urvu trochu času, tak stejně nemám chuť…Atestaci bych chtěla mít hotovou, než se druhé narodí, tak uvidíme. Jinak fandím všem maminkám nad učebnicí
A v jakém oboru jsi?
Jestli nám to prozradíš?
![]()
No u nás je to naštěstí teda tak že já chodím do školy denně, syn chodí do školky já jsem ve škole a doma se nemusím tak děsně učit
Ale je tu to ALE,
když se musím učit tak hnedka jak syn usne. Máme jej od malička naučeného usínat samotného a smí mi od 19 hodiny cca +/-. Takže já mám čas na sebe, muže a učení.
Večer mi to stejně jde do hlavy nejvíce. ![]()
Ahooj holky
Tak já se taky přidám, maturovala jsem, když byly malýmu 2 měsíce - teď jsem ve druháku na vysoké a je mu rok a půl
Obor Matematika-ekonomie se zaměřením na pojišťovnictví ![]()
@Si.AlokiN ja jsem klidne pro ![]()
Teda to te obdivuji
ja večer doslova padám na drzku
ale zase mi spí přes den tak to jde ![]()
@Meti to to máme podobne
také prodluzuji, jen na Bc. Ted mam státnice + jeden poslední předmět a v letním budu delat bakalářský projekt (a opakovat státnice
)
@TerezkaM Já studuji taky matiku, ale navaz.mag Matematiku pro SŠ ![]()
Holky kdo chce do soukromé skupinky tak napište, já vám pošlu hned žádost. ![]()
@Betusak Posílám teda žádost uvidíme kolik se nás přidá ![]()
@TerezkaM @Meti Holky teeeda, matematiku já miluji, mněla jsem vždy 1dničky ted zkouším na podruhé maturovat s té krásné vědy, mám i doučování už
![]()
@Meti A hele, kolegyně matematička!
Taky máte takové sebevražedné matematické zkoušky? ![]()
@Betusak taky mám teď jen jeden předmět a musím zamakat na diplomce a pak v letním státnice. Ale nevím nevím, když v únoru mám TP.
Třeba stihnu aspoň část státnic ještě v zimním termínu…
Ale ta architektura musí být sado maso…já dělala tři roky dálkově stavárnu a nedávala jsem to ![]()
Příspěvek upraven 10.10.15 v 19:34
@TerezkaM hnuuuuuj je to…ale naštěstí už teď nemáme matiky tolik jak na Bc.Ale mám pořádný strach ze státnic, tam zas bude matika všechna
![]()
@Si.AlokiN Mohla bys mi taky poslat tu žádost?
Jinak matika je hrozná řehole, to chce hodiny a dny počítání a kolikrát ani to není dost..Držím palce, ať se ti to povede! ![]()
@Meti Státnice budou chuťovka, no, naštěstí už to jednou v hlavě bylo, tak si snad vzpomenem ![]()
@TerezkaM Posílám žádost.
Děkuji
Snad ano uteklo mi to 3× o 1 bod, doma jsem to prořvala.
Tak snad to ted výjde, já jsem na jazyky tupec ![]()