Štve mě práce, ale odejít nechci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
To chápu, ale u nás se na výsledcích odvíjí i to, jak je který zákazník komplikovaný. Pokud pracuji a starám se o ty nejtěžší, je jasné, že zdaleka nelze dosahovat čísel jako u těch, u kterých skoro ani není znatelné, že je máme.
no u nas je dle toho nastaven plan, nikdo nema lehke zakazniky.ale neodviji se to od ostatniho, vsichni si radime, my to mame postavene I tak, ze cast planu je I tymovy plan, ty nemusis udelat svuj, ale jakmile splni celej tym, dostanes treba 1/3 sveho bonusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle musíš řešit s nadřízeným, jinak si nepomuzes. Pokud se u vás hodnotí stejnou měrou práce s problémovými a velkými klienty a práce s malými a nenáročnými, tak bych si rozmyslela, zda chci příplatek, nebo zda chci tu lehčí práci, a podle toho vyjednávala. Není to chyba tvé kolegyně, máte chybně nastavenou firmu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Také jsem si z toho vzala ponaučení a rozhodně už si nebudu nabírat práci, jen abych pomohla. A už vůbec nebudu pomáhat a kontrolovat práci někomu, kdo to má sám umět. Myslím, že kolegyně si to uvědomila, protože mi psala předtím „doufám, že na mě nebudeš naštvaná, protože vím, že ty jsi sama z tvého hodnocení byla špatná“.
Já nevím, je o 6 letz starší než já, ale chlubí se mi se vším. Jak malá.
Napsal bych jí pravdu, když přijdeš o takovou káču, jen na tom vyděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jaký máš vztah s nadřízeným, ale normálně bych za ním zašla a bez emocí a fakticky řekla, že ti hodnocení nepřijde motivační, pokud přehlíží náročnost klientů a soustředí se jen na čísla. Uvedla bych jeden dva příklady, kdy jsi vyřešila komplikovanou situaci tak, že klient byl spokojený, ale zabrala ti to více času. A uvidíš co tu na to řekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tu kačenu bych hodila bobek, až se zase přijde ptát na radu, tak bych se nejdřív velice podivila nad tím, že někdo s takovým luxusním hodnocením si neví rady s takovou základní věcí
Ale zašla bych si trochu popovídat s nadřízeným, protože mi připadá ten váš systém dost blbě nastavený a demotivující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna věc je, že se chlubí, to by mě taky štvalo
, druhá věc je, že ti o tom svém hodnocení kolegyně řekla. Podle mě je dobře, že ti to řekla, protože takhle aspoň víš, jak na tom jsi, jak na tvojí a její práci nahlíží ti, co u vás ve firmě hodnotí. Podle toho si pak můžeš udělat i představu o tom, co můžeš zlepšit, nebo jestli neudělat víc pro to, aby bylo víc vidět, co pro firmu děláš.
Kdyby ti o tom svém hodnocení kolegyně neřekla, nevěděla bys vůbec nic. Mohla bys potom klidně dál odvádět nejvíc práce, pomáhat všem okolo, a přitom by si tvoji vedoucí neustále z nějakého důvodu mysleli, že tam toho děláš míň než ostatní a podle toho by vypadala i tvoje mzda…
Buď ráda, že o tomhle hodnocení víš a pro příště se zařiď tak, aby tvoje práce byla vidět a aby všichni věděli, kdo je tam nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit