Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa.denisa11 píše:
Ne! Je to moje mama a z těch kecu, ze byste se odstěhovaly na konec ČR je mi na bliti.
Každý je jiný. Já bych to prostě nezkousla 🤷♀️
@Anonymní píše:
Nebo někoho z rodiny. Já mám, ale vadí mi to jak to před lidmi více skrýt?
Záleží asi taky, jestli mám tátu, nebo jsem dítě z „pracovního prostředí“. Pátrání po kořenech by mi v takovém případě asi nejvíc trápilo.
Styděla bych se jediné sama za sebe kdybych kvůli tomu měla mámu odstřihnout ![]()
A nejspíš by byly o mámu obavy.
Proč si nehledá jinou práci?
Já si myslím, že dokud to člověk nezažije, nemůže to posoudit. Na jedné straně láska k osobě, která je nám nejblíž a na té druhé její výdělečná činnost. Taky dost záleží na tom, jak to provozuje- privát, internet, nebo to ví celé město? Nedovedu si představit, že bych kvůli tomu matku,, odsunula". Samozřejmě, pokud by jinak byla normální a nesnažila se k tomu vést mě samotnou.
Jsou daleko horší věci než prostituce. Ano určitě bych se tím nechlubila na potkání, ale daleko víc bych se styděla za rodiče, který je třeba ve vězení, vraha, zloděje nebo drogově závislého, prostě za člověka, který vědomě ublížil popř. zabil.
Příspěvek upraven 20.03.23 v 10:09
No niektore zeny maju na vyber, bud rychlo zozenu prachy, alebo daju deti do decaku, aj ked ich nadovsetko miluju a venuju sa im.Pre mna je horsia druha varianta.
Niektore zeny proste nemaju na vyber a moze si niekto vraviet co chce.
Ale zena, ktora sa da aj na toto v zaujme toho, aby uzivila deti je pre mna hrdinka.
Pretoze nie kazda by to dala, a niektore by radsej dali deti do decaku, aj to je v poriadku, ale ja by som u svojej mamy z toho nadsena nebola.
A komu je na bliti z takej zeny, si zasluzi len jedno, aby si taku situaciu odzil.
@Netopirek píše:
Každý je jiný. Já bych to prostě nezkousla 🤷♀️
Deniska s tím má asi zkušenosti. ![]()
Lepší prostitutka než vrah. Jako mladá bych se asi styděla, teď o kapku vyzrálejší, bych se ji snažila pochopit a přijmout, popokud bych s ní měla jinak dobré vztahy.
@Anonymní píše:
Nebo někoho z rodiny. Já mám, ale vadí mi to jak to před lidmi více skrýt?
Uplne si to neumim predstavit. Ale doufam, ze bych se nestydela a dokazala se vzit do jeji situace. Nevim, kolik ti je a nakolik je pro tebe usudek ostatnich dulezitejsi nez vlastni mama. Taky netusim, proc s tim zacala. Treba proto, aby se te nemusela vzdat. Mozna sama pochazi ze spatneho prostredi a nemela moc na vyber. Ale to musis vedet ty. Stydet by se meli spis ti, co pomlouvaji, aniz by vedeli, proc clovek skoncil treba prave jako prostitutka. Temi bych se rozhodit nenechala. Mozna jsou sami roky na davkach. Koneckoncu kazdy muze se svym telem nakladat po svem.
@Mamhlucnehosouseda píše:
Styděla bych se strašně a nesnášela ji za to. Je to dno. Dikybohu se mě to netýká.
Nechval dne pred vecerem😘 Nikdo nemuze vedet, kam ho jednou zivot dotlaci.
No těžko říct, asi práce jako každá jiná i když v několika ohledech riziková. Důležité je jaký máte mezi sebou vztah. Nicméně bych nepřála takovou práci ani mamce ani sobě ani dceři. A taky si nedovedu představit, co bych odpověděla ve škole, jak se tak učitelky ptají: a kde pracuje maminka a tatínek…
@Yezgare a co když ten vrah neměl jinou možnost? To samé zloděj?
![]()
@greenapple píše:
Nechval dne pred vecerem😘 Nikdo nemuze vedet, kam ho jednou zivot dotlaci.
Zivot? Spíš závislosti, nezodpovednost, drogy, kontakt se špatnými lidmi. Za svy problémy si totiž většinou člověk může sám.