Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stroužek píše: Více
A kolik jim je? Tak s nima jed aspon na jeden den na ten Harusak, tam je taky lyzarska skola. Nebo na Olesnici.
@veria právě tak to asi dopadne. Já jsem chtěla sníh a tu atmosféru okolo. tady je to 50:50 jestli bude v únoru okolo Nového Města snih. Loni to byla katastrofa, i když to vlastně i na horách.
Loni to byla katastrofa vsude. My jeste stihli dobrych par dnu na konci ledna a pak byl se snehem prakticky vsude konec. Snad to letos bude lepsi. Snih ted urcite na Novem Meste je, je i u nas a to jsme o dost niz.
@stroužek no a já bych ti radila právě to Lipno. Mají velmi dobrou lyžařskou skolu, kurzy jak pro jednotlivce, tak pro skupiny všech úrovní, ruzny pocet dni. Takze dítěti uděláš ten lyzak, akorát vecer jsi s ním. A pak mají velmi slušně zázemí pro nelyzare.
Loni to byla hrůza všude. Měli jsme 1. týden v únoru, tak jsem si říkali, že je dobře, že jsme zpátky v únoru, a ono houby. A tak jely právě jen ty velké areály, trošku omezeně, že nebyly zprovozněné třeba všechny sjezdovky. Ale jely. Je fakt, že ony jsou jistota.
@veria píše: Více
Na Klínovci? Určitě co nejdřív a dej si pozor, jakou objednavas. Jestli tu oficialni nebo neoficiální, ta totiž nemá přednost na lanovkach a na Klínovcem umí být velký fronty.
@stroužek Lipno mapa výhodu, že je to apartmanove středisko ne hotelové. Takze máš levnější jídlo a ubytování. A ta jejich skupinová lyzarska skola vychází take dobre. Pokud ti nejde o to dát dite na 3 hod do skolicky a pak s ním jezdit sama, tak ta skupinová výuka je pro deti zábavnější než si jezdit někde samo. Samozrejme jejich restaurace drahé jsou, ale tak podobně, jako jinde a jde to i bez toho.
Coz te v lyžařské skole netrápí, když mají přednostní vstup na lanovku.
Jsme nelyžaři. Děti začínaly v Kašperkách a na Kvildě se soukromou instruktorkou. Asi 4 dny dopoledne a odpoledne po hodině a půl. Dcera tehdy asi 9 a syn 5 let. Pak už jsme jezdili do Alp a tam vždycky měly na pár hodin zase soukromého instruktora a jinak jezdily na dětské sjezdovce s pomou, byla cca 300 metrů dlouhá a my čekali nahoře u bufetu a koukali na ně.
@ivašot. píše: Více
Jak dlouho bavi jezdit 10 letech starší dite na 300 m dlouhé sjezdovce s pomou?
@MiaBea píše: Více
Bud konkrétní, v čem oproti čemu? H mých zkušeností tam máš služby na určitě urovni, za které platíš, ale tu službu dostaneš.
@ugluk silné uvažuji o tom, že zamluvim ten Ski hotel
v Novém Městě, pak nebudu moct couvnout