Šumava v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
4.1.25 16:13

@stroužek My dáváme děti na Weisovu louku(Železná Ruda). Pro začatečníky a děti je to fajn. Škola se jmenuje school4fun, tam si online zarezervuješ, co potřebuješ. Vy mezitím můžete jít třeba k Černému jezeru nebo na Pancíř. Vedle sjezdovky je penzion Lucie, ale osobní zkušenost s ubytováním nemám, my nebydlíme daleko, takže tam jezdíme jen na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
4.1.25 16:44

@veria uvidíš, někdo si Klínovec pochvaluje. Za mě je moc blízko Německu, tedy německé ceny za české služby. Tam si vždy rikam „zlaté Lipno“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
4.1.25 17:35

@Cuddy je to sranda, protože Krušné jen o kus dál umí být cenově velmi příznivé. Ale my jak nesjezdujeme, tak nemusíme využívat tyhle služby, to mám pocit, že je předražené všude. Ale obecně je tam výrazně méně lidí než v profláklejších letoviscích a Krušnohorská běžkařská magistrála je mi mnohem sympatičtější než třeba Jizerská.
Loni jel Klínovec i přes tu příšernou zimu-nezimu, akorát všecko kolem pozavírané (teda Fichtelberg kousek přes hranice něco málo měl), takže se na ten Klínovec stáhli všichni lyžaři z široširého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
4.1.25 18:59
@Cuddy píše: Více

Chces rict ze je tam draz nez na Lipne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
4.1.25 19:15

@veria třeba bazen určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
4.1.25 20:11

V čem? Ve všem :D Drahý skipasy - navíc ty jejich dynamické ceny :roll: Drahá lyžařská škola, vysoké ceny i co se tyče jídla, drahý ubytování atd. Služby na úrovni? V čem jsou lepší než třeba v šumavských střediscích? Vždyť na tom Lipně nic extra není. Myšleno pro lyžaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
4.1.25 20:28

Myslis ten akvapark nebo co to je v Jachymove? Ten mne az tak nezajima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
4.1.25 20:54

@veria v Jáchymově. Jaky aquapark myslíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
4.1.25 20:59

Nemyslim zadny jiny, ten v Jachymove. Jen ze tam jedu lyzovat a ne do bazenu. To jen kdyby nedejboze nebyl snih :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
4.1.25 21:01

@MiaBea co oceňuji já je střídající skipas za téměř stejnou cenu jako pro jednoho, sedačky, široké, dobře upravené sjezdovky a skibus. Pokud má toto jine šumavské středisko, dej vědět jaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
4.1.25 21:39

A jezdi tam ta lanovka porad tak pomalu? My tam byli pred par lety v lete a lanovka byla tak pomala ze to bysme tam snad rychleji pesky a rikala jsem ze v zime bych tam asi umrzla. Kopec se mi zdal na sjezdovku strasne mirny, ale pro zacatecnika asi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
4.1.25 21:41

@Blue2 děkuji, Weissova louka už tu padla po druhé, takže určitě prostudují.

• Citovat
  • Upravit
30919
4.1.25 21:46

@veria to asi jezdi v lete pomalu kvůli kolům, ne? V zimě jezdi normálně, maji nástupní pas, tak akorát stihne dítě nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
4.1.25 21:53

Nevim kvuli cemu ale bylo to fakt extremni. Asi teda fakt asi kvuli kolum, to mne nenapadlo. Tak teda v zime to jezdi normalne, tak jeste ze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
15.2.25 07:56

Ahoj milé dámy,

právě nyní jsme na pobytu ve Žďárských vrších. Sněhu moc 😊, měli jsme štěstí, v týdnu napadlo. Děti včera měly instruktora a ten dětský park sjíždí už jako profici. Nahoru se vytahují lanem. Vše bylo jednodušší než jsem čekala, někdy mám zbytečné obavy. Jezdíme na Harusaku, dnes dáme i malý výlet na Devět skal.

Všem děkuji za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí