Sunar na jeden den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
6.5.16 21:56

Potřebují do Prahy a od Prahy jsem 80 km tak se mi nechce vlakem nebo autobusem ( auto nemám) malej nesnaší autobusy, a ja bych jela ve 14 :00 do 22:00 bych byla doma. Ale tak asi fakt mám smůlu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
6.5.16 21:57

Já jezdila na celý den do školy. Měla jsem odstříkáno, tchyně hlídala, krmila, do dcery nedostala ani ň. Mladá si počkala na prso. Tedy pak v těch sedm večer mi je málem vycucla, ale lahev odmítala. Možná, jestli do ní někdy dostala dvacítku, tak to bylo maximum :mrgreen: Takže možná to mimčo vydrží i bez jídla :nevim: Já tedy musela o přestávkách ve škole 2× odsávat :) Teda tchyně z toho byla na mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
6.5.16 22:06
@kobzdi píše:
Potřebují do Prahy a od Prahy jsem 80 km tak se mi nechce vlakem nebo autobusem ( auto nemám) malej nesnaší autobusy, a ja bych jela ve 14 :00 do 22:00 bych byla doma. Ale tak asi fakt mám smůlu :-(

TAk já jezdila z dcerou vlakem, teda radši Elefantem, a v pohodě :mrgreen: Taky zhruba těch 80 kiláků, vlakem to bylo asi na hodinku a půl. Jako ty rychlíky nic, moc, ale taky by ti tam do vlaku určitě pomohli. A kojila jsem klidně ve vlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová