Sunar x Nutrilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
9.5.12 22:02

Ahoj,já mám výbornou zkušenost s Nutrilonem, obě děti pily Nutrilon od 1roku, syn do 3let a 3měsíců, dceři je 2,5 roku a pije Nutrilon 4 stále. Vybrala jsem Nutrilon, protože mně ho doporučila naše dětská doktorka a ta mně vždycky ve všem dobře poradila a mám v ní absolutní důvěru. Podle naší doktorky je Nutrilon složením nejblíže mateřskému mléku a podporuje imunitu- na to mají dokonce patent. A moje děti tedy opravdu nestůnou a to je syn již třetím rokem ve školce. Pokud jde o cenu, kupuji na MALL.CZ a balení vjde na 299Kč, při odběru 6ks neplatím poštovné.Nutrilon je sice finančně o něco náročnější , ale pokud se podívám na gramáže jiných značek, jsou vždy nižší a tak není ten rozdíl zase takový a za to složení to stojí. Za moje děti tedy určitě Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
9.5.12 22:17

JInak ja Bebu taky kupuju na internetu, vzdycky si to necham seradit od nejlevnejsiho…stoji na netu 225.- v DM 279,– takze toho vzdycky obejdnam vic aspon minimalne 6ks(ono se to vypije;-), aby se rozpocitalo postovny(tj. 99,–)a vyjde to na nejakych 242,–/ks takze porad levnejsi nez v DM… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:18

Nutrilon

Potřebovala bych pomoc od skušeních maminek mam měsíční miminko a už nekojím a kupuju nutrilon miminko není alergický ale nechtěně sem šahla po proti alergením nutrilonu a potřebovala bych poradit jestli nevadí když mu ho davam a není alergik..malinkej mi pravě po krmení hodně zvrací je to tím že mu to nevihovuje nebo je to normalní děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
13.3.13 21:24

Věrko HA mléko určitě neuškodí, jinak pokud blinká od doby co jsi najela na UM zkusila bych jinou značku. Nám nutrilon způsoboval hroznou zácpu, ale totální a s ní taky zvracení, a nasadila jsem sunar nutra defens a všechno v pořádku. Blinkání bylo samozřejmě trochu dál, ale to měla dcera prostě reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.3.13 21:27

Pokud blinká až po tom nutrilonu HA, tak bych ho už nedávala. Pokud od začátku co dáváte UM, hledala bych jiné vhodnější mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:28

Nutrilon

Malej mi po normalním nutrilonu nezvracel začala sem nejdřív krmit bebou a to nemoch kakat a normalní nutrilon mu nevadil nezvracel kakal ale, jak sem šahla po tom proti alergením tak mi ho zvrací tak si myslím že mu proti alergené neděla dobře když není alergik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
13.3.13 21:32

@věrka fenclova tak to mu tam evidentně vadí nějaké složka, tak kup radši ten obyčejný ať se malej zbytečně netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:36

Nutrilon

Určitě ho hned zítra koupím děkuji vam za radu mam první miminko a je mi 20 a vubec nemam žadnou zkušenost a neuvědomila jsem si že je mlíko takhle rozdělený a vyděla sem jedničkovej nutrilon tak jsem ho vzala a až doma sem si všimla že je pro alergiki,,ale jinak sem snim zpokojená začínala sem krmit bebou a po tý mi malej vubec nekakal musela jsem mu pomahat a když chuak něco vytlačil měl to jak modelínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.3.13 21:37
@věrka fenclova píše:
Malej mi po normalním nutrilonu nezvracel začala sem nejdřív krmit bebou a to nemoch kakat a normalní nutrilon mu nevadil nezvracel kakal ale, jak sem šahla po tom proti alergením tak mi ho zvrací tak si myslím že mu proti alergené neděla dobře když není alergik

Nutron Allergy care synovi také nedělal dobře, obyčejný snášel lépe. Je nějak upravený, naštěpený a to asi každému nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:39

Nutrilon

A hlavně je nějakej dietní ne..malej mi vydrží tak dvě hodinki a pak plače a ma hlad na normalním nutrilonu mi vydrží spat 4 hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
13.3.13 21:40

@megy oba mí kluci byli na sunaru skoro od narození, taky jsem neměla mléko. Mladšímu jsou 3 měsíce, takže zkušennosti jsou v podstatě novější, všechno je bez problému :) Syn netrpí ani na prdíky, bříško nebolí a doktorka nám říkala, že sunar je v podstatě na trhu nejlepší. Zkoušela jsme ochutnat i bebu, ale ta mi strašlivě smrděla a ani malej ji nechtěl. Sunar přece jen chutná :) slyšela jsem od kamarádky, která malé dcerce dává nutrilon, že je hořkej a taky moc nevoní ;) Sunarem nic nepokazíš, pokud tvým dětem nevadí, chutná a přijaly ho, určitě bych ho neměnila za jiné mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:45

Nutrilon

Ani nechci z nutrilonu přechazet je to dobrá značka a sem snim spokojená a je prej nejlepší takhle když nemužu kojit je hodně podobnej mateřskemu mleku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.3.13 21:46

Malý jedině sunar. Doktorka nám dala jako dárek Hipp bio a to nechtěl vůůbec mám doma obrovksou dozu. Jedině sunar obyčejný nebo jsem často mu ho mixovala s banánkem nikdy mi neblinkal. Ted nejradší má normální plnotučný mlíčko nebo od tety přímo od kravičky převařeny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:48

Tak banan ještě nemuže ale určitě to zkusím až ho bude moc..někdo mi radil místo vody davat mateřské mleko ale to bohužel už nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.3.13 22:00
@věrka fenclova píše:
A hlavně je nějakej dietní ne..malej mi vydrží tak dvě hodinki a pak plače a ma hlad na normalním nutrilonu mi vydrží spat 4 hodinky

Jestli je dietní nevím, ale syn měl po něm strašný průjem. A to nám ho předepsal gastroenterolog, aby se mu po operaci nezatěžovala střeva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová