Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2716
5.1.15 12:37

Mám prosbu na majitele sušiček.. cestuje při sušení? nebo může stát na stole bez přimontování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
5.1.15 12:46
@jakanas píše:
A v čem je problém? do sušičky dávám běžně dvě pračky, pokud tam ovšem prádla dám méně, je dřív usušeno a tím i méně sušička sežere. takže klidně vemte s větším bubnem

problém je ve velikosti, tu velkou sušičku nepostavím na pračku 44 cm :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
5.1.15 13:31
@HanHa píše:
Mám prosbu na majitele sušiček.. cestuje při sušení? nebo může stát na stole bez přimontování?

mě se ani nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.1.15 16:48
Necestuje. Sušky nejsou pračky, jsou hodně těžké a navíc v bubnu prádlo neždímají, nýbrž převalují-točí a nápomocí je vzduch, čili nevyužívají tak potřebnou odstředivvou sílu, která hýbá pračulí.
@jakanas píše:
mě se ani nehne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.1.15 12:56

Ahoj ženy :) Můžu se tu vtírnout s dotazem? Mám vybranou tuto sušičku http://susicky.heureka.cz/…1-w/recenze/ a chtěla bych ji postavit na pračku s tím mezikusem. Pračku ještě nemám vybranou, ale jak se na ty pračky tak dívám tak mají oproti sušičce menší hloubku tak by mě zajímalo jestli jde postavit sušičku na pračku která má menší hloubku než ta sušička. Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.1.15 17:27

Nikdo nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
11.1.15 17:29

@Andriska běžná pračka má taky kolem 60 cm, máme o něco užší pračku, s mezikusem je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
11.1.15 17:38

@Andriska
Vyber si pračku od stejné značky a máš zaručeno, že to se správným mezikusem bude pasovat. Jinak většina praček má taky hloubku 60. My vybírali oba spotřebiče naopak s menší hloubkou, protože je máme v chodbě zabudované ve vestavné skříni, takže jsme volili levné Beko s hloubkou obou spotřebičů 54cm. Pokud bych měla dole užší pračku, bála bych se, sušička sama se skoro nehýbe, ale pračka u ždímání třese dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
11.1.15 17:40

My máme oboje aeg, ta pračka je o něco užší, ale s mezikusem to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.1.15 18:17

Díky za odpovědi. Já asi blbě hledám, ale spíš právě vidím kolem 50 - 55 cm hloubka, ale už jsem našla i hlubší musím to lépe prostudovat. @blecha72 Takže teoreticky když vyberu pračku o 2-3 cm užší tak by to s tím mezikusem asi neměl být problém že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.1.15 18:19
@Andriska píše:
Díky za odpovědi. Já asi blbě hledám, ale spíš právě vidím kolem 50 - 55 cm hloubka, ale už jsem našla i hlubší musím to lépe prostudovat. @blecha72 Takže teoreticky když vyberu pračku o 2-3 cm užší tak by to s tím mezikusem asi neměl být problém že.

Máme sušičku o 4 cm hlubší, AEG, s mezikusem sedí - koukni na popisky k tomu mezikusu. Tam bylo napsaný pro jak hluboký pračky se hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
11.1.15 18:20
@Andriska píše:
Díky za odpovědi. Já asi blbě hledám, ale spíš právě vidím kolem 50 - 55 cm hloubka, ale už jsem našla i hlubší musím to lépe prostudovat. @blecha72 Takže teoreticky když vyberu pračku o 2-3 cm užší tak by to s tím mezikusem asi neměl být problém že.

je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
11.1.15 18:22

@Andriska zpopisu výrobku- fakt to není reklama

Výsuvný mezikus AEG pro pračky a sušičky vyráběné společností Electrolux Group. Určeno pro minimální hloubku 54 cm… Mezikus pro pračku a sušičku AEG SKP 11 – kategorie „Mezikusy pro pračky a sušičky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.1.15 18:44

Super tak to jste mě potěšili :kytka: Všem děkuji za odpovědi. A já jsi jdu vybrat nějakou tu pračku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 18:23

Susicka pradla wirpool AZB 889

Mate nekdo skusenosti s touto susickou dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie