Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Venku suším jen pleny ( nesmí do sušky) a deky atd. Ostatní dávám do sušičky, nechce se mi to žehlit. Hlavně u nás se ještě furt topí v kotlech, takže mi to skoro vždy načichlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Susickuju a porad se odhodlavam co dat a nedat ven aby me pak netrefilo az prijde ucet za elektriku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola já od doby co mám sušičku nežehlím, tak si myslím, že tu energii bych stejně pak použila na žehlení a tam bych musela dát svůj čas a to se mi nechce. Bohužel nemám srovnání spotřeby bez sušky a se suškou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celoročně v sušičce, šetřím si čas a energii (ne elektrickou
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suším v sušičce i když je krásné počasí, protože prádlo je z ní krásně měkké a většinu stačí jen poskládat, takže zase ušetřím energii na žehlení a svůj čas. Taky nemám ráda když mi na zahradě plápolá prádlo, navíc náš pes to evidentně taky rád nemá
, když se někde objeví něco vlajícího, hned po tom jde
.
Jinak holky, vy nedáváte plínky do sušičky? Já mám v plánu je tam dávat, nevěděla jsem že by to mohl být problém (nebudu tam teda dávat svrchňáčky, ale čtverce a kalhotkové plínky snad můžu, nebo?).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajatep plenky se do sušičky mohou dávat a jsou z ní krásně měkké - tedy prý, protože my sušičku už pár měsíců kupujeme, ale pusou
![]()
Plenky se tam ale dávat můžou, jen se nesmí takové ty, co jsou vše v jednom a sešité dohromady - právě kvuli těm svrchňákům.
Jinak snad o něco rychleji se povolí gumičky u plenek, ale asi to není až tak výrazné.
Já sama, jak bude sušička doma, tak plenky budu sušit určitě.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajatep @AninaEli do sušičky by se neměly dávat čtverce. Hlavně z ní lezou strašné zmačkaný, po sušce jsem je musela žehlit. Tak je radši dávám na sušák a jen skládám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
@Jajatep @AninaEli do sušičky by se neměly dávat čtverce. Hlavně z ní lezou strašné zmačkaný, po sušce jsem je musela žehlit. Tak je radši dávám na sušák a jen skládám.
Aha
, tak to slyším poprvé, ale dovedu si čtverce předtavit, jak pak vypadají.
Naštěstí ty já nerada, tak pořád můžu o sušičce uvažovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
To je fakt, už jsem v ní čtverce sušila a vylezly krepovaté, jak harmonika. Sice jsem je teda vyžehlila, ale až do nich budu balit mimčo, tak se s tím asi moc mazat nebudu. Ono mu to asi bude jedno, jestli je má na prdelce vyžehlené, hlavně že budou měkkoučké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajatep já jsem je z krepovaný nebyla schopná pořádně poskládat. Tak jsem je radši házela na sušák a tam byly krásně rovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela bych poradit, jakou sušičku. Aby nebyla moc drahá a přitom nežrala moc energie. Peru kazdy den a nebo obden ale treba tri pračky. A jeste kolik platíte zálohy na elektriku? Díky Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem venku sušila jen zimní bundy a fusaky. Jinak vzhledem k tomu že po zakoupení sušičky nám rapidně klesla vlhkost
tak prádlo které se nemusí žehlit dávám sušit na sušák aby se ta vlhkost lehce zvýšila a tím se i lépe dýchalo.
Jinak i plenky dávám do sušičky, a pokud hned poskládám jsou v pohodě. Musí se ale vybrat vhodný program pro sušení!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janher mrkni se na tento přehled nabízených sušiček http://susicky.heureka.cz/
Já mám AEG vzhledem ke kvalitě a ceně vyšla nejlíp i dle Dtestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit1 píše:
@janher mrkni se na tento přehled nabízených sušiček http://susicky.heureka.cz/
Já mám AEG vzhledem ke kvalitě a ceně vyšla nejlíp i dle Dtestu.
Jj, taky máme AEG a spokojenost. Prosím Tě, na jaký program sušíš ty čtverce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajatep Dá se říct že skoro všechno prádlo suším na Mix etra krátký s nastavením střední extra zbytková vlhkost. Trvá cca 46 min. Hned poskládám a zároveň předeju při skládání rukou a jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit