Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@CokeLady myslím, že u některých je ta cena vysoká díky vyšší energetické třídě
- Citovat
- Upravit
@CokeLady No záleží na tom jakou máš energetickou třídu. to už je potom hodně poznat na roční elektrice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Já mám třeba sušičku AEG v A+ a určitě je do 2KW. stála 14 000..Byla to ta nejlevnější v Áčku. POTOM UŽ JE TO B, C. A to žere jak stará svina
… A ty peníze do ní v podstatě stejně velmi brzo vrazíš a vrážíš v elektrice. Jinak ty za 30000 taky nechápu, tam už se platí značka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://susicky.heureka.cz/…rm-75470-ah/ Perfektní, cenově dostupná, energeticky výborná a s tepelným čerpadlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eneerka píše:
@CokeLady Já mám třeba sušičku AEG v A+ a určitě je do 2KW. stála 14 000..Byla to ta nejlevnější v Áčku. POTOM UŽ JE TO B, C. A to žere jak stará svina… A ty peníze do ní v podstatě stejně velmi brzo vrazíš a vrážíš v elektrice. Jinak ty za 30000 taky nechápu, tam už se platí značka
.
Také si to myslím, že sušička cca 15000 je rozumná cena za už dobrou kvalitu a ty za 30 už jsou o značce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady jí mám vysoušeč na boty, do sušičky jsme je nezkoušela dávat http://www.levnyelektro.cz/…Obuvi-B-4252
ale kupovala jsem ho levnější, tuším že byl kolem 500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to zkusila jednou a dobry, ale mame na to specialni kos, kde boty stoji a nemlati se v bubnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Sušíte venku, když je takhle krásně? Já jsem tááák línáTa sušička je tak pohodlná, všechno to ještě teplé srovnám, ani nevim, kde mám žehličku a hrozně se mi nechce vytahovat sušák na balkon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesuším nikdy venku
nemám ráda, když mi u baráku vlaje prádlo. nevím, proč by sousedi měli čučet na moje spoďáry, ponožky a spol. Přijde mi to jak u cigánů
(nic proti cigánům, je to jen takový příměr)
navíc je to ze sušičky mnohem měkčí a líp se to žehlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Sušičku nemám a suším venku celý rok, jak počasí dovolí - tzn. i v mrazech a tak (a pokud se z nějakého komína zrovna nevalí dým…). Skládám taky rovnou. Sice vím, kde mám žehličku, ale žehlím, jen když šiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda sušáky Leifheit - ty na doma a vynesu celý a pak zase schovám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušíte venku, když je takhle krásně? Já jsem tááák líná
Ta sušička je tak pohodlná, všechno to ještě teplé srovnám, ani nevim, kde mám žehličku a hrozně se mi nechce vytahovat sušák na balkon ![]()
Tak takhle přesně to dělám i já.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
přidám se do diskuze. Taky jsme po vánocích pořídili tuto sušičku. Jsem maximálně spokojená, jen jsem po asi prvních 5 sušeních byla malinko rozhozená. BUĎ bylo prádlo takové vlhké, nebo se mi dětské prádlo, hlavně bodýčka na malého srazila. Takže jsem hned vyváděla, ale jde o to, že musíš vyzkoušet všechny programy a fakt co ti prostě vyhovuje. Pořád jsem se pídila, při kolika stupních co jak suší, měřila jsem čas sušení, ležela v manuálu atd. Zjistila jsem, že malého prádlo nesmím sušit jako to naše, musím sušit na syntetiku rovnou do skříně. A super. Bodýčka se mi už nesrazila. Oni se srazí trošičku praním a pak tím sušením, ale už né o tolik (při prvním sušení to bylo až o 3cm!!!) Vzala jsem jedno body z tesca vyprané a vyžehlené standartně a to mám do teď jako šablonu abych věděla (protože přeci jenom prcek roste, tak abych sušičce nekřivdila) a ty usušené jsem prostě porovnávala. Nejlepší program tady na to je ta syntetika. Taky jsem vzala body co se mi srazily a jen jsem vyprala a dala na sušák a vše se dalo zase do původní velikosti. Tak zkoušej. Dnes jsem zkusila sušit ložní a super. Někdy mi tedy příjde, že suší delší čas. Že někdo tady píše, že má za hodinu usušeno, tak nevim. Mám pračku s max. otáč. 1000 chtělo by to už lepší, tak musim doma zapracovat. Jinak bych ale neměnila. Není vůbec hlučná. Naučila jsem se i vše co peru rovnou pozapínat, knofíky, zipy, druky na body a není to ani tak moc hlučné. Mám i ty balonky do sušičky a ty jsou na dvě věci, je to děsný rachot, takže leží v šuplíku. To jen moje reakce