Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@JendaJenik píše:
Zdravím vás. Prosím o radu. Chci manželce usnadnit práci a koupit sušičku. Prosím o radu jakou by jste vybrali či podle čeho vybírat…
Nejvíc mě zatím zaujala tato… https://m.heureka.cz/…-wtw-876wby/#_=_Děkuji pěkně za rady.
Zdraví Jeník
S Bosch zkušenost nemám, ale vypadá dobře.. konkrétní sušičku asi nebudu doporučovat, záleží na preferencích každýho, bude asi lepší si o tom něco přečíst, a pak vybrat podle vlasních preferencí
hezký článek s radama je třeba tady https://www.arecenze.cz/…nze-susicek/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička ničí ponožky?
Ahoj. Nici vam susicka ponozky? My mame znicene uz nekolikate fusekle. Tusim ze to bude susickou. Kdyz jsme ji nemeli, vydrzely nam ponozky 3-4 roky. Ted se jakoby vydroli prize a zustane jen synteticka osnova. Koupila sem ponozky Tesco i Marks and Spencer. Maji vzdy vysoke procento bavlny. Nici se ponozky me, manzela i deti. Vzdy tam, kde jsou nejvic zatizene - palce, briska prstu a paty. Mame AEG 8000 series. Stava se to nekomu? Cim to muze byt? Diky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannie2001 píše:
Ahoj. Nici vam susicka ponozky? My mame znicene uz nekolikate fusekle. Tusim ze to bude susickou. Kdyz jsme ji nemeli, vydrzely nam ponozky 3-4 roky. Ted se jakoby vydroli prize a zustane jen synteticka osnova. Koupila sem ponozky Tesco i Marks and Spencer. Maji vzdy vysoke procento bavlny. Nici se ponozky me, manzela i deti. Vzdy tam, kde jsou nejvic zatizene - palce, briska prstu a paty. Mame AEG 8000 series. Stava se to nekomu? Cim to muze byt? Diky!
Ahoj nam se ponožky neničí, používáme stejnou značku. Jaký používáte program? Nemůže to být tím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII no pouzivam program na bavlnu skrin+ Kamoska stejna susicka, stejny program a vse v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannie2001 píše:
@janickaIII no pouzivam program na bavlnu skrin+ Kamoska stejna susicka, stejny program a vse v pohode.
Hm to je divné. Já mám susicku teprve rok, tak zatím testuju a zjistuju co a jak. Ale nepřijde mi, že by se ponožky nebo jiné prádlo vydrolovalo. Ale možná se ani nedivím, když čistil ten filtr tak je tam pokaždé tolik zmolku, že bych z toho ta chvíli upletla svetr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannie2001 píše:
A když se jenom vyperou tak je to v pohodě? Jestli to není třeba pračkou nebo něčím spojeným s praním, jestli třeba nemáte novou nebo jinak perete a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElisU nn pracka stejna jako driv :/. Jeste nas napadlo, ze ted mame vinyl podlahu co ma jakoby strukturu dreva. Tak jeste se to vic “nesoupe”. :/. Nebo je to ponozkama z Tesca. Nejvic se nici prave ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit