Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím, kdo máte sušičku AEG Lavatherm T76788IHCS - potřebuji poradit ohledně programů…
- má program na osvěžení prádla? - něco je třeb delší dobu ve skříni - tak nechat osvěžit… aby bylo po delší době uložení ve skříni opět nadýchané a voňavé.
- má krátký program - např. usušit ručníky po koupání?
Já to z té specifikace na netu nějak nemůžu dohledat, nevím…
http://susicky.heureka.cz/…specifikace/#…
DĚKUJI ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Prosím, kdo máte sušičku AEG Lavatherm T76788IHCS - potřebuji poradit ohledně programů…
- má program na osvěžení prádla? - něco je třeb delší dobu ve skříni - tak nechat osvěžit… aby bylo po delší době uložení ve skříni opět nadýchané a voňavé.
- má krátký program - např. usušit ručníky po koupání?
Já to z té specifikace na netu nějak nemůžu dohledat, nevím…
DĚKUJI
http://susicky.heureka.cz/…specifikace/#…
má samočistící kondenzátor? je to dobré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim nikdo nema tuto susicku
@Veriveverka píše:
Mate nekdo skusenosti s touto susickou dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlím že koupím starší, repasovanou sušičku. Na RD si novou nemůžeme dovolit a protože používáme na přebalování látkové pleny tak by se nám to opravdu hodilo.
Nemáte někdo zkušenosti se značkou Gorenje?
A co teda to běžné oblečení? Odstředit na nejvyšší otáčky a pak sušiš na plno? Skládat nebo neskládat do sušičky a pokud skládat tak jako jak a kolik? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gorenje nemam zkusenost, ale susicka celkove je velky pomocnik
ja mam teda 2v1, vysusi to prakticky cokoliv, ne teda celou pracku najednou, to mi nestihne proschnout takze susim vetsinou na dvakrat, skladat se to nijak nesklada (ani nevim jak by to bylo v praxi mozny) az kdyz to uschne tak to slozim a ani nemusim zehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina děkuju já totiž ani bez sušičky nežehlím. Ždímám na max. 500 otáček a pak pořádne proklepávám a pečlivě věším, je to minimálně zmačkané. No tak jsem zvědavá co udělá sušička
Ale tak stejně to chci hlavně na ty pleny a tam je to jedno, nemusí to být krasně rovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já plenky sušila jednou a naposledy (chystám se do porodnice)
Byly sice měkké ale šíleně zmačkané a šly špatně žehlit. Takže znovu do pračky a na šňůru. Sušičku jsme si koupili hlavně kvůli ručníkům. Ty jsou krásně jemné a měkké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolja9 já peru prádlo jak jsem zvyklá - odstřeďuji od 800 otáček pro jemné prádlo po 1400 otáček na ručníky a ložní. Pak dávám skoro vše do sušičky na univerzální program na mix bavlna a syntetika a po usušení poskládám a dávám po vychladnutí do skříně. Když mám nekonzustentní várku prádla - hodně silné a hodně slabé kousky, tak něco ještě nechávám doschnout do rána. Jinak nedávám tam některé šaty, punčohy, krajkové prádlo a věci, u kterých nechci, aby se i jen minimálně srazily. S repasovanou sušičkou neporadím, já si kupovala novou a ani jsem dodnes netušila, že jde pořídit repasovaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda No, ony se ty pleny ze sušičky povětšinou nežehlí, ale rovnou použijí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@MickaSonda No, ony se ty pleny ze sušičky povětšinou nežehlí, ale rovnou použijí…
No to si nedokazu predstavit hhh ze by se mi nekdo koukl do kocarku na mimco a to by melo pod hlavickou „zmackanej krepaak“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda kdyz to vyndas hned jak to dosusi, dokud je to teply, tak se to nezmuchla, nebo si to mozna susila zbytecne dlouho, me se nikdy nestalo ze by se to v susicce zmuchlalo (kdyz se na to teda nevykaslu a nejdu to vyndavat x hodin po dosuseni) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina
Ja vytahuju hned. Spis to vypadalo jako by se struktura toho vlakna narusila teplem. Uplne se zcvrkly a pokrcily.. ostatni bylo ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Nene, pleny jsou opravdu po vyndání ze sušičky krabaté - je to dáno jejich vazbou, nevím jak se ji říká, ale není to klasická vazba, ale dvojitá…
@MickaSonda Ti nevím, ani jednomu z mých dvou děti to ani v nejmenším nevadilo a co si myslí někdo další zas bylo jedno mě
ale je tedy fakt, že já je používala hlavně jako pleny (pod hlavu jich šlo podstatně méně) a tedy požadavek na měkkost a rychlost usušení byl zásadnější než na krásu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MickaSonda pleny určené pod hlavičku jsem žehlila…
u utěrek a kapesníků mi zůstávají skrčené okraje.. a je to otrava… ty pleny mají strukturu tkaní takovou, že to může krabatit… no, jestli je to jen vizuální vada a na funkci to nemá vliv… tak bych nežehlila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 nečetla jsem víc než tvůj příspěvek.. u nás taky sušička výborný pomocník, látkové pleny nikdy nežehleny a používány krásně nadýchané pod hlavičku a na utření zadečku po jeho umytí vodou a perlanem při přebalování.. a pohoda. Lepší než něco tvrdého od žehličky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit