Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
2.5.13 21:18

@Edit1 Díky za tip. Já teda většinou suším na program „do skříně“ pro bavlnu (pak je tam to samé i pro syntetiku), taky uhladím rukou a poskládám. Zítra se podívám do návodu jestli tam mám ten program o kterém píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.5.13 21:17

@Jajatep @Edit1 a máte AEG - prosím jaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.5.13 12:49
@AninaEli píše:
@Jajatep @Edit1 a máte AEG - prosím jaký typ?

My máme tenhle: AEG T76484EIH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
25.5.13 21:55

Rozhoduji se mezi AEG Lavatherm 75470 AH a Bosch WTW 86563 BY. Co mě u AEG trochu odrazuje je skutečnost, že je nutné po každém sušení čistit filtr kondenzátoru (bez tohoto čištění prý výrazně roste spotřeba). Bosh má oproti tomu samočistící kondenzátor.
Je to problematické u AEG se k tomu filtru dostat? Obtěžuje Vás to čištění?
Je mezi nimi rozdíl cca 4tis a neumím se rozhodnout :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
25.5.13 22:14

@Klarinetka1 Hele, nevyznám se, sušičku ani neplánujeme, ale jako značku bych brala radši AEG - lepší servis, s Boschem jsou prý děsné problémy, když už. A koukni sem http://www.youtube.com/watch?… - asi 1:30, nezdá se mi to tak pracné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.5.13 22:20

@Klarinetka1 filtr, který se čistí po každém sušení, je přístupný při otevřené sušičce velmi lehce. Krásně jde vytáhnout. Spodní filtr je přístupný taky bez problémů a čistím ho mnohem častěji než je napsáno, většinou večer po posledním sušení někdy klidně i 2×. Sušička u nás jede někdy i 4× za den, většinou 1-2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35700
25.5.13 22:25

Mam Boschku od vanoc a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melni.e
25.5.13 23:59

Mam aeg a spokojenost.. Vycistit filtr trva cca 40 vterin, vnimam tu cinnost v prirovnani s danim bot po prichodu domu do botniku..za tu praci a cas co susicka usetri se ty penize vyplati dat.. Malo zere, susi pekne a hlacne toho prachu co z pradla vycisti..

• Citovat
  • Upravit
4247
26.5.13 00:00

Rozhodovali jsme se stejně, vyhrála cena a test v dtestu, čili AEG. Čištění obou filtrů je otázka asi minuty, děláme po každém sušení spolu s vylevanim vody. U toho boshe je myslím pro funkci samocisteni podmínkou připojení na odpad, ale nejsem si na 100% jistá, zkus radši pozjistovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.7.13 22:52

Dobrý večer,
chci si koupit sušičku AEG Lavatherm T75470AH a zajímalo by mě jak funguje odložený start? Někde jsem četla, že to ve skutečnosti není začátek sušení, ale že sušička začne sušit hned a na ten daný čas jen dosuší. Kdyby to tak bylo, tak je ten odložený start k ničemu.
Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
27.8.13 14:51

Ahoj holky, mám vybranou tuto AEG Lavatherm 75470 AH ale někde se píše že se dá připojit na odpad a někde že to nejde. Jak jsou obchody na Heuréce, tak někde je u toho názvu před číslem T, myslím toto AEG Lavatherm T75470 AH.
Prosím o radu? Chci už objednat a furt nevím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.8.13 18:22

Odlozeny star u susicky me prijde blbina. Mokre pradlo prece hned prehodis z pracky do susicky, aby nebylo zmuchlane. Nase susicka ještě nejaky cas po dosuseni pradlo prevaluje, toci se buben, aby nebylo zmuchlane, když ho nevytahnes okamzite. Potom je tam program nacechrani, když pradlo vytahnes az později (za x-hodin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.8.13 19:11

Máme tarif i na levný proud, tak se to někdy může hodit. Většinou peru jen na něj, tak bych to chtěla nějak zorganizovat abych využívala levný proud i na sušení. V noci usušim a ráno jen načechrám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.8.13 19:14

Aha, tak to chápu. No ja chodim v noci často na wc, takze bych nemela problém jit to zapnout :-) jinak jsem tuto funkci nezkoumala, asi bych u toho neusnula, když tam dam něco se zipem ci knoflíkem tak to dost triska do toho bubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.14 17:56

Uvažuju o koupi sušičky AEG T75470AH, chci ji kvůli ODBOURÁNÍ ŽEHLENÍ bavlněného prádla (trička, džíny, plátěné doktorské haleny bez zapínání).
Může mi prosím uživatelka této sušičky potvrdit, že se to opravdu nemusí žehlit? Slyšela jsem na to dost protichůdné názory.
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1