Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
6.10.09 19:38

Holky a kde berete v bytě místo ještě na sušičku? Já bych jí tak chtěla a nevím, kam s ní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.09 20:05

...ještě jedna otázka :-)

Ahoj, moc děkuji, ještě bych se chtěla zeptat, zda je normální, že jde s bubnem při vyplé sušičce otočit jen dost ztěžka, měla jsem za to, že se bude točit stejně hladce, jako třeba u pračky :-))
Moc díky :-)

• Citovat
  • Upravit
9867
6.10.09 20:27
Aladina píše:
Holky a kde berete v bytě místo ještě na sušičku? Já bych jí tak chtěla a nevím, kam s ní. :roll:

Přece na pračce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.09 20:54

Holky prosim muzete mi napsat neco o susickach - myslim tim co predpoklada instalace susicky, kam jde ta para atd, vidim, ze dost z Vas ji ma, tak jste urcite odbornice :wink:
Na netu vidim jen prodej, ale obecne info ne.
Budeme se stehovat do noveho bytu, kde je ovsem tak mala koupelna, ze se mi tam nevejde ani pracka - tu budu mit v kuchyni, v ramci kuchynske linky. Ne primo „vestavenou“, budu mit svoji pracku umistenou jakoze pod pracovni deskou, a vedle pracky ve vysokem kominu stoji 2 skrinky, vest.trouba a vest.mikrovlnka.
Mohla bych na tu pracku, resp. na tu desku, co bude nad prackou, mrsknout susicku ??
Nebylo by to uz na jednu kuchyn silny kafe, jeste spolecne s recirkul.digestori? :lol:
diky
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
9867
6.10.09 20:58

Re: ...ještě jedna otázka :-)

ladylui píše:
Ahoj, moc děkuji, ještě bych se chtěla zeptat, zda je normální, že jde s bubnem při vyplé sušičce otočit jen dost ztěžka, měla jsem za to, že se bude točit stejně hladce, jako třeba u pračky :-))
Moc díky :-)

Je to normální, časem trochu povolí, ale otáčet jde opravdu těžce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
7.10.09 11:49

ahoj,
a co sušička a pračka v jednom, máte někdo ? ..je to k něčemu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.10.09 12:52
zziny píše:
ahoj,
a co sušička a pračka v jednom, máte někdo ? ..je to k něčemu ?

Nebrat, má to neskutečně drahý provoz a ještě to blbě suší.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
7.10.09 13:06
Aladina píše:

já jsem měla sušičku ve špajzu :-). mělij sme nataženou prodlužovačku, sice se to nemá, ale šlo to.

kondenzační sušičky mají nádrž na vodu, kterou 1× za čas vylíváš. To teplo, co se dělá při provozu jde do prostoru. Pokud ji máš v malé zavřené místnůstce, tak pak vlhne. Já měla vždy otevřené dveře. Teď mám sušku v koupelně.

sušku bych postavila na pračku. Prodávají na to mezikus. Ovšem na desku to nevím, ale asi by to taky šlo. Akorát, jestli to nebude vzhledově moc robustní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.10.09 13:12

Mě s tím bubnem nejde otočit vůbec. Nebo lépe řečeno jsem to silou nezkoušela. Ale zase na ty stěny se ti nic z prádla snad nepřilepí, tak to neva. U pračky otáčím, aby tam něco nezbylo (třeba červená ponožka :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.09 17:15

Mám taky tu AEG, co jste tu jmenovaly a naprostá spokojenost!!! Výborná věc, už si bez ní nedovedu představit život. Nejen, že se člověk vyhne žehlení mnoha věcí, ale také vyklepe zbytky nevymáchaného prášku na praní, chlupy ze psa, vlasy atd. :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.10.09 17:17

Stručně:
2 v 1 nebrat, je to k ničemu

Bubnem mi otočit nejde. A nemá tam kam co zapadnout, jako třeba u pračky. Mám to navíc ve výšce očí, takže „zapadlin“ bych si všimla. :)

• Citovat
  • Upravit
9454
7.10.09 17:48

taky my dva v jednom byla tezce zamitnuta ze je to uplne naprd…
nicmene taky mam malou koupelnu..a nad prackou uz je bojler…takze to pritel vyresil polickou na stene naproti, na ktere stoji (ona je oproti pracce lehoucka)…a to teplo ze susicky kraaasne vytopi koupelnu…nemame tam totiz zadne topeni..takze parada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.09 20:48
mikitaa píše:
taky my dva v jednom byla tezce zamitnuta ze je to uplne naprd…
nicmene taky mam malou koupelnu..a nad prackou uz je bojler…takze to pritel vyresil polickou na stene naproti, na ktere stoji (ona je oproti pracce lehoucka)…a to teplo ze susicky kraaasne vytopi koupelnu…nemame tam totiz zadne topeni..takze parada :-)

8O lehoučká, jo? Tedy, vždyť má 60 kilo a ty rozměry, to bych docela chtěla vidět tu „poličku“ na stěně, na které stojí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9454
7.10.09 20:55

tak nase ma nejakych 30 kg whirpoolka (napln na sedm kilo)…a policka ma 60×60cm v rohu… tak nejak vedle ty pracky to nevypada nejak extra veliky…vedle je jeste bojler..tak je to tam tak zastrceny…zalezi asi taky teda jakou vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.09 21:39
mikitaa píše:
tak nase ma nejakych 30 kg whirpoolka (napln na sedm kilo)…a policka ma 60×60cm v rohu… tak nejak vedle ty pracky to nevypada nejak extra veliky…vedle je jeste bojler..tak je to tam tak zastrceny…zalezi asi taky teda jakou vyberete.

Tak to jo, my taky máme na 7 kilo, AEG s tep.čerpadlem, docela mi překvapuje, že jsou takové rozdíly ve váhách 8O :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max