Jak moc rovnáte prádlo do sušičky? Nebo to čtačí jen tak naházet?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@CokeLady a co teprve jak mlátí jak mlátí oteplovačky, ty plastový přesky na kšandách… já to neřeším, a nezapínám. jen zavřu dveře do koupelny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady jj,mám to stejně a je to super-kámoška to má tak že čas programu ej fixní a obečas má něco přesušený, jindy zas musí pouštět znovu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aktuální diskuze. Včera mi privezli sušičku
AEG 75470, máte někdo tuto značku?
Použila jsem program extra suchý a musela jsem nějaký kousek přežehlit pač byl zmačkaný. Takže bude asi lepší program suchý. Máte někdo zkušenost?
A program se mi také zkrátil tak jsem byla spokojená. Oblečení jsem - overalky nebo pižamo lehce zapla a stejně mi to také dělalo rámus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edit1 píše:
Aktuální diskuze. Včera mi privezli sušičkuAEG 75470, máte někdo tuto značku?Použila jsem program extra suchý a musela jsem nějaký kousek přežehlit pač byl zmačkaný. Takže bude asi lepší program suchý. Máte někdo zkušenost?
A program se mi také zkrátil tak jsem byla spokojená. Oblečení jsem - overalky nebo pižamo lehce zapla a stejně mi to také dělalo rámus.
já suším na ten extra suchý, ale chce to pak hned naskládat a ono i když je to zmačkané, tak se to prostě ve skříní srovná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Koupila jsem za pár korun ty voňavý ubrousky do sušičky, ale efekt nulový. Prádlo prostě nevoní. I tu nejvýraznější aviváž to vyfouká. Nějaký tipy??
nemáš rýmu?
nic ve zlém, jen vtip
po těch ubrouscích se i manžel zmínil, když po několika dnech vyndal ze skříně prádlo, že to víc voní a to netušil, že je tam dávám a když to cítil i chlap, tak to prostě vonět musí
a když dám aviváž, je to stejné, ale voní to i jen po prášku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
mohu se Vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenost se sušičkou vrchem plnĕnou? Vyrábí ji zatím pouze Fagor a Brant. Mají tedy vyšší spotřebu, ale normální se mi prostě nikam nevejde. A tak moc ji chci ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
mám sušičku jen krátce a zatím naprostá spokojenost
Od pořízení jsem ještě nežehlila ![]()
Chci se zeptat, sušíte někdo svetry?? Takové ty slabé pánské slušňácké?? mám z toho trochu strach, ale zas by to bylo fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady tak hurá do praní a sušení ![]()
Co se týká vůně, tak včera jsem sušila povlečení, vyprala jen v tekutém persilu a po výjmutí ze sušičky příjemně vonělo. Žádné ubrousky nepoužívám a sušičku mám týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušení dětského prádla PORAĎTE
Prosím ale o radu s programy u sušičky AEG. Nevíte který program má šetrné sušení? Sušila jsem dětské prádlo a srazilo se mi
Hlavně u velikosti 56 to jde citelně vidět
. Jsem z toho dost zklamaná, sušila jsem zrovna 2pračky, prádlo krásně vyžehlené ale oblečení už dceři neobleču ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte prosím jaký typ AEG LAVATHERM
Prosím o radu: jaký typ AEG LAVATHERM koupit, kdo s ní má zkušenost… koukala jsem a dělají jich více… předem moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simkuad moc Ti ze svých zkušeností neporadím, viz můj dotaz nahoře
Ale doufám že to vychytám a budu naprosto spokojená.
Já se rozhodovala podle D-testu - hodnocení sušiček. Nejlépe dopadla zn. Miele 70% cena 34tis. a hned po ní zn. AEG T75470AH 64%hodnocenícena 16tis. Takže i cena výborná. Proto jsem se také pro ni rozhodla + hodnocení sušiček na heureka.cz
Dívala jsem se a Whirpool mají jen AZA HP9781 a hodnocení u ni 60% na 7.místě (horší hodnocení u mačkání prádla, délky programů a hlučnosti).
Takže tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme si koupili sušičku Electrolux EDH3284PDW suší skvěle
. Prádlo bylo sice trochu pomačkané ale vyřešila jsem to ubrousky do sušičky
, navíc je to i krásně provoněné.
Použávám je při každím sušení a hlavně když suším ručníky - to tam dám i dva.
Kupuji je na strankach Sond.cz je tam asi největší výběr, jinde na internetu jsem je ani nenašla. ![]()
- Citovat
- Upravit