Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jizvíková píše:čekali jsme na tebe
tak sjem vykoupaná, kdo tu byl na ten grupáč?
Příspěvek upraven 11.03.12 v 20:41
Katka86 píše:
Holky a co vodku z Redbulem![]()
![]()
Tu jsem si nalila právě ted..moje nejoblíbenější pitivo..tedy za šušukane
Katka86 píše:jizvíková píše:čekali jsme na tebe
tak sjem vykoupaná, kdo tu byl na ten grupáč?já může hned,ale ještě jsem se nemyla
tak delej , ti to trvá ![]()
jizvíková píše:Katka86 píše:tak delej , ti to trvájizvíková píše:čekali jsme na tebe
tak sjem vykoupaná, kdo tu byl na ten grupáč?já může hned,ale ještě jsem se nemyla
Mě se nechce
Neboj,nesmrdím jo a bacha,dneska mám ovu a neberu antiko
![]()
ješte že sem nemela co pít si tu kecám díte mi skáče po gauči a rozbije si čelo
, no dva stehy-náplaste to na pohotovosti jistily ![]()
Katka86 píše:jizvíková píše:Mě se nechceKatka86 píše:tak delej , ti to trvájizvíková píše:čekali jsme na tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to nic nebude
petra.lovosice píše:
ješte že sem nemela co pít si tu kecám díte mi skáče po gauči a rozbije si čelo, no dva stehy-náplaste to na pohotovosti jistily
Ty jo,no tak to je potěšení.Chudák malá.Můj roční má zase astma záchvat,spí a přitom se dusí a dusí,tak se modlí,at z toho není laringitida
![]()
jizvíková píše:Katka86 píše:tak to nic nebudejizvíková píše:Mě se nechceKatka86 píše:tak delej , ti to trvájizvíková píše:čekali jsme na tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Néééé,to mi nemůžeš udělat,já jsem při chuti
![]()
Ty jo já ještě nedopila flašku a ty už jsi stihla pohotovost?
![]()
Ne jako nesměju se, že se něco stalo, ale chápeš
![]()
Jinak aby nebylo co závidět, že si tady kalím…vedle nám manželskou postel CELOU zabírá syn - spící tzv. na anděla (jako se dělá ve sněhu) kašlající, s horečkou a vyrážkou na celé pravé půlce těla (prý infekčního - ale jakýho to se neví jistě - původu) ![]()
RyBANA píše:
Jinak aby nebylo co závidět, že si tady kalím…vedle nám manželskou postel CELOU zabírá syn - spící tzv. na anděla (jako se dělá ve sněhu) kašlající, s horečkou a vyrážkou na celé pravé půlce těla (prý infekčního - ale jakýho to se neví jistě - původu)
mě taky není co závidět,starší břišní chřipka,mladší se dusí a dusí a já suším hubu,ke všemu
![]()
on tam naštestí nikdo před námi nebyl, udelaly i rtg hlavy, dokonce byla statečná, aprotože jí mám budit , tak bych dnes už ani nepila..no stejne není co
jizvíková píše:Katka86 píše:fuj, e-coli nechci
Jizvi tak dáme análek,ne![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj,nemám ecoli
A vyprázdněna jsem za dnešek až až
![]()