Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jizvíková píše:Katka86 píše:konverzace jak s manželem před výplatoujizvíková píše:Katka86 píše:jizvíková píše:Ale kuš,zítra se nebude chtít zase měKatka86 píše:nějak tu usínám, asi z toho nic nebudde
Mám začít nebo začneš ty?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piju výradně a jenom toto
http://rosvin.cz/…t-asconi.jpg
je výborný maj ho v Albertu a bohužel zrovna včera padl, takže dneska už není co mlsat ![]()
Petro, to mi je líto malé i tebe. A zvlášť mám pochopení, jak se asi cítíš, že si chvilku sedneš k počítadlu a hnedle se stane todle
Já teď píšu z mobilu, ale minule taky jsem šla na písidlo a malá si za okamih ustřihla kus ofiny. To jí byl rok a půl a starší dcera nechala venku nůžky na papír. Člověk se pak cítí jak debil :$:-S
právě jsem dopila Pálavu, eňo ňuňo, e tuto bene, tuti fruti!
krásné ránko kočandy,tak já mám chut se pořádně ožrat,to byla noc
Do půlnoci jsme bojovali s dušením,odpůlnoci se 40tkama horečkama
Leky na imunitu berem a je to k hovnu.možná kdybych začala dávat každé ráno štamprličku slivovičky,něco by to pomohlo
![]()
Ahojky a komu tu slivovičku, snad ne malýmu ![]()
Jinak, to je hrozná taková noc
Moje malá je taky nemocná, ale snad to bude jenom 3denní viróza, protože včera už moc nehicovala a teď spí, horečku nemá..
Tak se držte, já jdu něco dělat ![]()
RyBANA píše:
No a já se dneska můžu ožrat zas…
no to já přes týden nemůžu denně řídím,j istě bych měla zbytkáč
![]()
RyBANA píše:
No a já se dneska můžu ožrat zas…
Já s tebou,nafasovali jsme u mudr dalších milion léku a foukátek,starší mi dneska pěkně pije krev
pořád mladšímu ubližuje.Až mi jednou stříknou nervy tak ho seřežu jak psa
![]()
Příspěvek upraven 12.03.12 v 19:52
Holky tak kde jste kdo,dneska si naliju tiramisový likérek a nechce se mi pít samotince samotné ![]()
Kurňa, dlala bych si, ale já piju už od pátku, tak bych snad už měla trochu abstinovat, stejně máme v lednici jen vodku, hruškovici, ořechovici a gin.
Ewule0712 píše:
Kurňa, dlala bych si, ale já piju už od pátku, tak bych snad už měla trochu abstinovat, stejně máme v lednici jen vodku, hruškovici, ořechovici a gin.
Abstinence škodí zdraví,to ví holky z posázaví
![]()