Svačiny do školy pro prvňáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16302
5.8.23 19:49
@dana.dv píše:
Lahví jsme vyzkoušeli spousty. Buď šla špatně vymýt nebo tekla apod. Po spoustě nehod /pití všude v tašce, mokré oblečení apod/ mi došla trpělivost a každý den si dcera bere novou 0.5l pet z Lidlu s jemně perlivou vodou. Od té doby bez nehod.

A tu lahev z Lidlu nemůže opakovaně použít proč? Taky by najednou tekla? Mně by na tomhle vadila ta strašná spousta plastů úplně zbytečně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.8.23 19:57

Na svačinu máme střední BBox, na pití se osvědčila Zdravá láhev - neteče, lze mýt v myčce, lze dokoupit náhradní díly, máme i ion 8, taky výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.8.23 20:49

Mám tuto krabičku od Sistema. Je fakt boží, nesmrtelná a hrozně praktická. Dávám dětem větší svačinu, i do družiny. Je tam i fajn kelímek na jogurt. https://www.krabickyshop.cz/…-l--sistema/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
5.8.23 21:37

Tak za nás je super láhev Ion8, žádná jiná nevydržela to, co tahle. A hlavně opravdu neteče. Bezvadně se z ní pije a hlavně se bezvadně čistí. Ve školce měla holka Zdravou láhev a to byl děs běs. Nejhorší láhev, co jsme měli. Krabičku má teď Schmatzfatz by lite, je sice odlehčená, ale i tak dost těžká. Ale nedám na ni dopustit. Neteče, ovoce neosychá, není problém dát nakrájený pomeranč, kiwi, rajčata. Má vyndavací přihrádky. Navíc se jí vejde do přihrádky na svačinu v batohu. (Step by step -Grade).
To bych určitě taky brala v úvahu, aby se krabička vešla do svačinove kapsy, aby to nebylo v jedné kapse s učením. A taky zváž, jaké je dítě jedlík. Holka je jedlík, navíc má každý den nějaký sport a je v družině dlouho, takže potřebuje, aby ji něco zbylo i na odpoledne.
Ještě můžu moc doporučuit střední krabičku od B.box. ale ta je teda trochu neskladná.

https://www.klarstein.cz/…Fialova.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
6.8.23 20:36

@X_Cassiopea obyčejná láhev Rájec, Magnézia s nekapacim víčkem, plus obyčejná krabička na zeleninu nebo ovoce. Pečivo má zabalené v potravinové fóliiPoužívat ty mega boxy, tak nevím, kam by to v té aktovce dával…
Když někde zapomenene pití, tak mě to netrápí.
Krabičky používám univerzálni i pro sebe na oběd do práce, dají se stohovat a stačí jeden druh vršku…
Ráno doma snídá, na svačinu má krabičku ovoce nebo zeleniny, jeden rohlík, Kaiseru, malou bagetu…ve škole teplý oběd. Myslím, že úplně stačí…
Pokud má cestou ze školy hlad, tak si rohlík koupi cestou domů, nebo cestou na kroužek… Večer má teplé jídlo…

• Citovat
  • Upravit
12708
11.8.23 19:04

Fakt jste tady tolik spokojeni se Zdravou lahví? My jich máme doma několik a budu teď kupovat nové láhve, ty Zdravé mi přijdou pořád hrozně zasmrádlý (myjeme je pravidelně a poctivě), navíc už popraskaly ty pítka. Zas taková bomba mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
11.8.23 20:47
@bjetuschka píše:
Fakt jste tady tolik spokojeni se Zdravou lahví? My jich máme doma několik a budu teď kupovat nové láhve, ty Zdravé mi přijdou pořád hrozně zasmrádlý (myjeme je pravidelně a poctivě), navíc už popraskaly ty pítka. Zas taková bomba mi to nepřijde.

Dcera pila jen vodu, tak nevím. Nesmrděla. Máme ji doteď, je jí 18, poslední jsme kupovali v cca 13 na florbal. A pítka jdou dokoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.8.23 23:01

Lahev je více méně jedno, pokud není skleněná. Což je pro prvňáka hloupost. Můj syn třeba nepije vodu, pije džusy v 70% a ve zbytku jupíka/kubíka, takže po cca. 2-3 měsících ty láhve měním. Oblíbil si nejvíc od camelbek a contigo. A mají obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
12.8.23 01:46
@bjetuschka píše:

Ne, letely obe. Byly hned okousane, tekly i pred okousanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.8.23 14:22

Ještě že ty internety existují, protože jinak by maminka dítěti nedala do školy ani svačinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí