Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pipuska23 píše:
@Lucie_Sx Kdybych se s nim nebavila sestra by si toho všimla a určitě by řešila proč a co se děje. Rozhodně nechci přijít kvůli li tomu že má švagr guláš v hlavě o vztah se sestrou.
Tak ji rekni, ze mel blby kecy
. Cokoliv.
Jinak teda, nemysli si, ze tim, ze ted budes zticha, ze jim tim zajistis skvely vztah. Ani omylem. Jednou to mezi nimi skonci dost blbe, je to jen otazka casu.
No ty vole… chudák sestra.
A i chudák ty, postavil tě do hrozný situace. Co si od toho jako sliboval? Že ti zaplesá srdéčko, políbíš ho a strhne se bitka nevěsty s vlastní sestrou? Ne, vážně, fakt by mě zajímalo, jaká by byla v jeho očích kýžená reakce, takhle po obřadu.
Asi bych se k němu chovala spíš chladněji, aby si jakoukoliv milou interakci nevykládal jinak.
A hlavně s ním nezůstávala o samotě.
Co na to říkal manžel?
@Lucy75 no proto říkám, ať si to tajemství vezme do hrobu. Ať to neříká. Ani po tom, co se ti dva rozejdou.
Fakt by sestra byla strašně strašně nas..
Blbý je, že to po letech může člověku prostě mimoděk ujet, tak to asi ujelo i té mojí kamarádce.
hele není příjemný se prostě po letech dozvedet, že nejlepší kamarádka před tebou tajila něco, co se týká tebe. Není, ztráta důvěry a tak.
prostě tohle co se stalo vymazat z hlavy a dělat že se to nikdy nestalo je asi nejlepší řešení
A pusťte si film Divoké historky, tam je jedna scéna o odhalení nevěry přímo na svatební oslavě:DDD
@Pipuska23 píše:
Ahoj stala se mi dost prekérní věc. Na svatbě mé sestry, mi její manžel při tanci řekl, že by byl mnohem radši kdybych to byla já. Řekl že jsem pro něj ve všem lepší. Upřímně jsem byla dost v šoku. Sama jsem šťastně vdaná. Hned jsem mu řekla ať se vzpamatuje a at na to zapomene.Myslím že už v minulosti ke mne neco citil ale z mé strany nebylo nikdy nic. Nevím jestli je možné že se provdal za sestru aby se dostal ke mně?
Vážně teď nevím co si myslet. Bojím se aby se nekdy třeba v opilosti nebo v hadce o tom, že ke mně něco cítí, sestře třeba nezmínil. Protože ségra by svalila vinu i na mne a zničilo by to všechny rodinne vztahy.
Máte někdo nějakou radu? Když jsem u rodiny na návštěvě snažím se k němu chovat přívětivě aby na mně nebylo vidět že je něco špatně ale na druhou stranu mam strach aby si to nevykladal špatně švagr…
Jojo…Jedine co sa na tobe cenim, je tvoja sestra, kvuli nej se menim..tahle pisen je dost hrozna ale sedi..
Zapomeň na to a nikomu to neříkej. Vsadila bych boty, že by to drahoušek hodil na tebe a nakonec bys z toho vyšla jako nejhorší potvora. Ten kopanec do kulí by potřeboval.
@broskvová zmrzlina Manžel se zachoval skvěle. Nic z nikým kromě mě neřešil a rozhodně nijak nesvaloval vinu na mně, že bych švagrovi třeba dala nejakou záminku nebo tak..
Třeba byl natolik opilej, že si nebude pamatovat, co ti vykládal, dělej, že se nic nestalo a jazyk za zuby.
Nějak nevím co napsat…pokud je se ségrou proto, aby se dostal k tobě, dřív nebo později se někde prokecne…jenze ty s tím vůbec nic neuděláš.
Já osobně bych se svěřila svému partnerovi, nechtěla bych na to být sama a pro případ, že by to někdy někde vylezlo, bude o tom vědět a podpoří te ![]()
Já bych teda byla v šoku, a zeptala se ho proč si ji teda bere. Takové chování nechápu. Jeden velký hnus.
Já osobně bych se s mou sestrou přestala okamžitě bavit a stýkat, kdybych po letech zjistila, že mi neřekla, že jí toto řekl můj muž na naší svatbě. Obzvlášť, pokud bych si s ním pořídila děti a on mi pak zahýbal, což se nejspíš i stane, pokud už teď kouká po jiných.
Já bych sestru určitě varovala. Mám ji příliš ráda na to, aby strávila život s takovým hovadem. Také o sobě obě víme, že bysme obě chtěly, aby nám rodina a známí řekli, kdyby nám byli partneři i emocionálně nevěrní, máme obě striktně vyhraněný názor na nevěru.
Jiná situace by byla, kdybych věděla, že to vědět nechce.
@Pipuska23 píše:Řekla bych mu, že má šílenou opici, že jsem to jako neslyšela, a odešla bych od něj.
Ahoj stala se mi dost prekérní věc. Na svatbě mé sestry, mi její manžel při tanci řekl, že by byl mnohem radši kdybych to byla já. Řekl že jsem pro něj ve všem lepší. Upřímně jsem byla dost v šoku. Sama jsem šťastně vdaná. Hned jsem mu řekla ať se vzpamatuje a at na to zapomene.Myslím že už v minulosti ke mne neco citil ale z mé strany nebylo nikdy nic. Nevím jestli je možné že se provdal za sestru aby se dostal ke mně?
Vážně teď nevím co si myslet. Bojím se aby se nekdy třeba v opilosti nebo v hadce o tom, že ke mně něco cítí, sestře třeba nezmínil. Protože ségra by svalila vinu i na mne a zničilo by to všechny rodinne vztahy.
Máte někdo nějakou radu? Když jsem u rodiny na návštěvě snažím se k němu chovat přívětivě aby na mně nebylo vidět že je něco špatně ale na druhou stranu mam strach aby si to nevykladal špatně švagr…
@ZdenMal píše:
Já osobně bych se s mou sestrou přestala okamžitě bavit a stýkat, kdybych po letech zjistila, že mi neřekla, že jí toto řekl můj muž na naší svatbě. Obzvlášť, pokud bych si s ním pořídila děti a on mi pak zahýbal, což se nejspíš i stane, pokud už teď kouká po jiných.Já bych sestru určitě varovala. Mám ji příliš ráda na to, aby strávila život s takovým hovadem. Také o sobě obě víme, že bysme obě chtěly, aby nám rodina a známí řekli, kdyby nám byli partneři i emocionálně nevěrní, máme obě striktně vyhraněný názor na nevěru.
Jiná situace by byla, kdybych věděla, že to vědět nechce.
Souhlasím, ségra je můj nejbližší člověk, nedokážu si představit jí to neříct.
@Pipuska23 mě taky spíš přijde, že se namazal a trollil tě trošku.
kdyby tě fakt chtěl, tak by se choval jinak, přece
@Pipuska23 píše:
Mělas mu jednu lupnout, ať se probere ☝🏼