Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každý to vnímá jinak. Já bych jako zkažený brala život s někým na na naší svatbě balí mou sestru. Takže já bych to vědět chtěla.
Ty by sis s někým takovým chtěla třeba pořídit děti?
@bigl píše:
Po mně takto několikrát vyjel manžel sestřenice. Normálně jsem ho odmítla a dál to neřešila. Nikdy by mě nenapadlo, jí to říkat. On je proutník a těch ženských měl víc než dost. Kdybych jí to řekla, rozloží to rodinné vztahy a ona od něj stejně neodejde.
Nechápu, že tu někdo píše, že to má sestře říct. Zkazí jí akorát život. Ona už je vdaná a mít manžela s vědomím, že on balí moji sestru, to je peklo. Maximálně si může promluvit se švagrem a říct mu, že to bylo naposled a a ať si to už nikdy nedovoluje.
@ZdenMal píše:
Každý to vnímá jinak. Já bych jako zkažený brala život s někým na na naší svatbě balí mou sestru. Takže já bych to vědět chtěla.
Ty by sis s někým takovým chtěla třeba pořídit děti?
pokud je někdo hovado a proutník, tak vykazuje určité nuance v chování, že si toho ženská s otevřenýma očima všimne. Takže na 99 % si myslím, že sestra ví, koho si vzala a vzala si ho i přesto. Tady tuhle epizodu bych hodila za hlavu a brala to jako opilecke pindy. Pokud by se ale milostné výpady vůči mé osobě začaly opakovat, pak bych to sestře řekla.
Ano, však to píšu. Záleží na konkrétní ženě, rodině, situaci. Já osobně bych to mé sestře řekla, vím, že by to tak chtěla, nechtěla by žít s někým, kdo po pár skleničkách alkoholu šeptá jiným, že ony jsou lepší než žena, kterou si vzal. Obzvlášť na mé na svatbě, tam bych opravdu čekala, že jsem pro ženicha top.
@Kfětoslava píše:
pokud je někdo hovado a proutník, tak vykazuje určité nuance v chování, že si toho ženská s otevřenýma očima všimne. Takže na 99 % si myslím, že sestra ví, koho si vzala a vzala si ho i přesto. Tady tuhle epizodu bych hodila za hlavu a brala to jako opilecke pindy. Pokud by se ale milostné výpady vůči mé osobě začaly opakovat, pak bych to sestře řekla.
@Lucy75 píše:
Byl ožralý a zkoušel to (to není Omluva), každopádně jeden velký Hnus
já bych mu v té chvíli dala (nenápadně pro ostatní) kolenem do koulí, ale silně, aby se probral, ču-rák, odešla bych z parketu a byla k němu doživotně dost odměřená
sestře bych to asi neřekla, minimálně do doby, než si za pár let najde milenku a ona bude brečet.. ale s upřímností opatrně.. mohla by se dost naštvat, žes jí to tehdy neřekla
tohle jsou šílené věci
znám vztah, kde na svatbě dala nevěsta svému tchánovi
brutus.. neví to skoro nikdo
ale to prostě nechceš
Lidi, co to neumí, nemají sakra chlastat!
Tak to je brutal