Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Myrule píše:
@AndilekOli : Přečti si prosím Tě nejprve podmínky pro přiznání pnb než budeš někoho obviňovat z podvodu.
Ano, zákonné to je. Morální nikoliv.
,,KORT teď když budeme mít miminko"
Nejsi schopna zaopatřit sebe a první dítě, tak si rovnou pořídíte další…
Možná selhala antikoncepce…
@Myrule píše:
@AndilekOli : Přečti si prosím Tě nejprve podmínky pro přiznání pnb než budeš někoho obviňovat z podvodu.
Jako sorry, ale to že tam přítel bude bydlet, přispívat do domácnosti svým platem, ale oficiálně bude hlášený u maminky prostě podvod je. Tečka.
Za odpověd děkuju… a kdo vám řekl že neuživíme první dítě… Ale prominte ty peníze dostavají lidi krery nikdy nedelali a delat nebudou tak proc bych je nemohla mit i ja jako…
@Zuzanka.Vetrovcova Počítají se jen příjmy osob, které v bytě mají trvalé bydliště.
Bohužel je tento příspěvek tak nastaven a ne tak, aby se počítaly osoby, které v něm skutečně žijí.
Ja sve deti ale uzivim.. ale dostavaji je jiny tak proc ne i my co celi zivot pracujeme )
@Zuzanka.Vetrovcova píše:
Za odpověd děkuju… a kdo vám řekl že neuživíme první dítě… Ale prominte ty peníze dostavají lidi krery nikdy nedelali a delat nebudou tak proc bych je nemohla mit i ja jako…
Protože ty peníze jsou od ostatních lidí, kteří pracují, ne od nějakého anonymního státu. Tak třeba proto. Odpověď, že je berou i ostatní to neospravedlní. Kdybychom se tak chovali všichni, můžeme to tu zítra zavřít a poslední zhasne.
@Myrule píše:
@terinka4444 : Ale uplatní.
jak to, že uplatní, když s nimi nežije? Můžeš uplatnit jen na dítě, se kterým žiješ ve společné domácnosti, tady ten manžel bude žít u maminky.
@AndilekOli : Tak tobě se to jako podvod zdát samozřejmě může, nicméně zákon hovoří zcela jinak. A s tím prostě nic neuděláš.
@Lendeš píše:
@Zuzanka.Vetrovcova Počítají se jen příjmy osob, které v bytě mají trvalé bydliště.Bohužel je tento příspěvek tak nastaven a ne tak, aby se počítaly osoby, které v něm skutečně žijí.
Tenhle příspěvek bych zrušila celý - ono buď ho dostávají lidé, kteří ho nepotřebují, nebo se na něm napakovávají majitelé ubytoven, kde chtějí 5000 za lůžko a tak pak 5 členná rodina platí 25 tisíc za jeden pokoj
Také jsem byla kdysi v situaci, kdy manžel měl ještě trvalé bydliště jinde, ale ruka by mně upadla o příspěvek žádat, nejde jen o čistý úřední jazyk, ale o faktický stav věci…
@Zuzanka.Vetrovcova píše:
No že sem sem vůbec něco psala… Vy jste chytrý jako fregvence jedna!!! Neptala jsem se na to aby jste mě tady buzerovali, ale ptala jsem se někoho kdo by mi poradil… Takže nemusíte komentovat pokud nechcete pomoci """"!!!
Tak já ti pomůžu: frekvence se nepíše s G a psát o podvodech pod svým jménem je docela odvaha. Přítele odstěhuj na ulici a manžela prohlaš za mrtvého. Dostanete pak i sirotčí, protože ex bude v rodném listě.
@Myrule píše:
@AndilekOli : Tak tobě se to jako podvod zdát samozřejmě může, nicméně zákon hovoří zcela jinak. A s tím prostě nic neuděláš.
Jasně nenadělám, ale nemorální to prostě je a vyčůraně nepřehlašovat manželovi bydliště podvod je. Ono nelze v zákoně většinou ošetřit všechno, že ano.
Je mi z tebe na bliti. Nemam nic proti tomu, kdyz matka samozivitelka zazada o nejaky prispevek ale tohle uz je fakt moc. To by to takhle mohl delat kazdy. ![]()
@fikovka píše: ,,KORT teď když budeme mít miminko"Možná selhala antikoncepce…
![]()
Nejsi schopna zaopatřit sebe a první dítě, tak si rovnou pořídíte další…
Edit, už to vidím na profilu zde.
Příspěvek upraven 03.02.17 v 11:08
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat