Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, my jsme to teda neměli u nás (také jsem o tom přemýšlela), ale nakonec jsem se rozhodla sehnat chatu s výhledem v Krkonoších (miluju hory
). Bylo nás cca 35. Chata měla v přízemí velkou společenskou místnost (kdyby nebylo hezky (měli jsme svatbu 3.10.) kuchyň a WC. Nahoře byly apartmány 4-6 lůžek a každé s vlastním WC a koupelnou. Obrovská terasa, kde se nakonec odehrávala volná zábava, velká rovná louka, kde jsme postavili bránu, židle a koberec na obřad. Jídlo jsme dělali sami (2 dny dopředu jsme začali) Chata měla i bazén krytý a saunu (to jsme využili den po svatbě
) Bylo to opravdu super. Chatu jsem pronajala od pátku do neděle (sakum prdum za 10.000,–… mimosezóna). Obřad byl v sobotu ve 13:00, aby stihli všichni v klidu dojet, ubytovat se a trochu občerstvit. Takže v pátek nás tam bylo asi 8 (kamarádi) co jsme to připravili, zbytek dojel v sobotu dopolko. Od rána se grilovalo sele, udělali jsme velký bufetový stůl, dort jsme objednali cca 8 km od chaty, aby jsme ho nevezli přes půl republiky. Kytky jsem pěstovala už od jara
. Obřad jsem domluvila v Jilemnici a přijeli nás oddat přímo k chatě. Celé nás to vyšlo na cca 60.000,– A to jen fotografa jsem táhla z Prahy za 12.000,– Do ceny počítám i oblečení, půjčení výzdoby, jídlo, pití alko i nealko, pronájem, dort, prostě všechno
Byl to super víkend
doporučuju vřele. Doma bych měla asi trochu strach, co sousedi, bála bych se o vybavení a tak… Ať Vám to vyjde podle přání! ![]()