Svrab - co a jak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
3.1.14 15:26

@Miška TP nám na kožním řekli že všichni, pokud už bysme byli nakažený tak by to manžel cvhytil znovu a zase bysme museli zahájit léčbu :zed: :zed:
Přitelovi by stačil infectoscab, na noc namazat ;)a ráno umýt…tak to měl chlap a jaá jako těhule sirnou mast a malá taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.1.14 15:31

Dobře, raději převlíknu, nic mi to neudělá ;) a převlíkat ty první tři dny jen, jo? Nebo jak dlouho? A ty peřiny stačí teda dát na tu hoďku, dvě na mráz večer a pak povlíknout??
Na kožním mi toho teda moc neřekli noo, tohle teda vůbec, s tím mytím atd… :|
Mě ani neurčili snad, jen, že to je svrab, nic víc :! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.1.14 15:32

@Boudice23 Ahá a ten Infectoscab je volně prodejný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.1.14 15:36

@Miška TP ještě ten poslední den co se umyješ pak už nemusíš ale já pořád převlíkala ještě týden po tom :oops: Po mrazu už nemusíš povlíkat znovu ten je zabije ;)
Není prodejný, nic na svrab není volně kvůli tomu že se to hlasí na hygienu tak chtějí mít přehled o nakažených svrabem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.1.14 15:54

@Boudice23 Jo ahá, takže když mám peřiny povlečený na balkoně od rána a sundám je před spaním, tak už nemusím čistě povlíknout…tak to já povlíknu jen polštáře, radši… ;) Ty už snad v těch peřinách, pokud tam jsou, musejí být chcíplý, ne??Od ráína na balkoně visej :lol:
Hlavně, ať to nemá ten prcek, nebo mě vomejou :,(!!!
A po každým tom namazání sis brala čisté prádlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.1.14 15:57

A je taky hodně důležitý vytírat každý den a tak???Umýt vanu, záchod… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.1.14 16:06

@Miška TP zničí je jen mráz nebo horko za normálních teplot žijou až 3 dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.1.14 16:21

@Boudice23 A prosím tě, je důležitý po každým tom mazání vzít si čisté prádlo na sebe?
No já teď byla se psem a mráz tam teda úplně není, tak snad postačí je sundat po 8hod.?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
5.1.14 16:36

Holky, myslíte, že postačí a zákožky zahynou, když používané textilie atd. vyperu na 60, dám na balkon na 3dny a pak ho vyžehlím???Nebo mám znovu vyprat po těch 3dnech???Pak se může dál používat, ne? :think:
Ať už je to pryč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.1.14 16:48

@Miška TP načti si o tom na netu, kožní ti měla dát papír co a jak dělat, na 60 se zákožky ničí, ale doporučuje se ještě několik dní to prádlo nepoužívat, nebo dát na týden do pytle,, uzavřít a poté vyprat na 60, a pak používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.1.14 18:04

Ja jsem malého namazala a druhy den vecir vykoupala a dala ciste obleceni. A uz nemazala. Pry se ma mazat jen jednou. A lozni pradlo jsem jen vyzehlila. Do dvou dnu nemel maly skoro nic. Tak nevim jak to mate silny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.1.14 18:08

@Lily007 jednou se maže jen infectoscabem-nejlépe přes noc, sirná mast se musí užívat po 3 dny a každý den obnovit namazáním jiank se riskuje neúplné zničení zákožek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
5.1.14 19:01

@Boudice23 Děkuji :kytka:…na netu jsem tohle nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
7.1.14 09:32

Holky, dnes jsem byla na kontrole a mám to zahojený, spíše pryč, ale chci se zeptat, je možné, že mě to i přes vyléčení občas někde svědí ještě??? :think: U nás na kožním velice nepříjemné a na dotazy, které jsem chtěla vědět, mi řekla, že jsem dostala poučení!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 20:18

@Lily007 @Miška TP @Boudice23

ahoj holky, mám podezření na svrab. Strašně se za to stydím. Máti si nedávno dotáhla domů kočku, takže teoreticky by bylo odkud to chytit. Mám na těle svědivé pupínky. Obhlížím i syna, ale ten zatím nic nemá.
Chci se zeptat, když na kožním potvrdí svrab, dorazí k nám domů pak hygienici? Když je to svrab v rodině, kde je malé dítě? A museli k lékaři i všichni, kteří byli s nemocným v kontaktu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA