Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový dotaz pro ty, kteří mají zkušenost se swingers, nejlépe s člunem Fantasy v Praze. S partnerem tam máme v plánu zajít, ale ještě jsme nikdy na swingers nebyli. No, k mému nízkému věku to není překvapivé
Každopádně můj partner má 50 let a já 20. Už jsme se setkali s nepochopením našeho věkového rozdílu za ty 2 roky, co jsme spolu. Ano, na swingers by zřejmě neměli být lidé, kteří odsuzují, ale i tak se obávám, aby někdo s tím neměl nějaký problém a neříkal nějaké blbé řeči. Ještě by mě zajímalo, zda tam mají spolu sex třeba i chlapi mezi sebou (to by mě vzrušovalo sledovat). Nicméně asi budeme jen pozorovat, tak jestli to nevadí, aby někdo nebyl neodbytný. Děkuji za případné odpovědi a zkušenosti. ![]()
Na swinger party jsem sice nikdy nebyla, ale predpokladam, ze by tam meli byt spise tolerantni a liberalne smyslejici lide, takze vekovy rozdil mezi vami budou resit mene, nez bezna populace.
Navic vzhledem k delikatnosti situace si spis nikdo netroufne mit hloupe poznamky.
Tak věkový rozdíl nikdo na párty fakt řešit nebude, to je úplně jedno.
Pokud plánujete napoprvé jen koukat kolem sebe, tak je to taky v pohodě, zvlášť ve Fantasy je to běžné, že se některé páry nezapojí. Navíc v tomto klubu častěji než v jiném bývají páry, které mají sex jen separátně spolu - není to absolutně nic proti ničemu.
Ve Fantasy se navíc (jako v jediném klubu v ČR) volí při příchodu zápěstní náramky modré a červené barvy (kontaktní a nekontaktní), takže zvláště s červeným náramkem nikdo neodbytný rozhodně nebude (osloveni být samozřejmě můžete, je to kompliment, ale „ne“ každý respektuje).
Kontakty mezi muži (na rozdíl od žen) jsou ve swingers klubech docela vzácné, ale čas od času k nim taky dochází. Sám jsem mírně bisexuální, mou partnerku to též vzrušuje (podobně jako když já ji pozoruji s jinou ženou) a zrovna ve Fantasy jsme se už s podobně naladěným párem jednou takto dali dohromady ![]()
Takže žádný strach a příjemný zážitek! ![]()
Nejedou ksefty, tak prijdes delat reklamu tve Frantasy na emimino. ![]()
Novacek se zaregistruje, aby zdelil svetu, ze jede na swingers a ze jim je 20 a 50 a coze si budou o tom lide myslet. ![]()