Stále nemocné dítě. Jak to řešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.18 22:47

@blumen Probiotika sem vystřídala více druhu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.18 22:49

Holky jdu spát, ráno doctu.

• Citovat
  • Upravit
3202
29.5.18 22:59

Kolikrát, že měl ATB? 22×? 8o To je šílený. To by porazilo i dospelaka. Naše Dr.vzdy kontroluje, kdy jsme je měli naposled a pokud je to nezbytné, napíše je. Měli jsme je zatím za 3,5roku 3×. Vždy na zápal plic. Podle mě se motate v kruhu. Dr napíše ATB, tím se zase sníží imunita a chytí novou nemoc. Bylo by podle mě dobré ho nechat delší dobu doma a snažit se do něj dostávat co nejméně chemie. Zdravá výživa, pobyt na čerstvém vzduchu, hodně pít. Pokud je to teda možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.5.18 00:46

imunitu dětí posílí bylinky

Milé maminky, čtu tady mnoho příspěvků jak jsou dětí stále nemocné co nastoupí do školky. Je to přece jen velká změna pro dítě. Bez maminky celý den a nové věci i nový režim. Maminka často začne chodit do nové práce a je pod tlakem.To vše dohromady dělá napětí, které dítě rychle vycítí a chce aby bylo doma s maminkou.Tak si psychosomaticky vyvolá nemoc. Zná do divně, ale je to tak. Zažila jsem to smojí dcerkou. Bolení bříška ráno před odchodem do školky, kašel a pod. Skončily jsem na imunologii a psychologii. Vše se vysvaěltilo tím, že se bojí nových situací a chce být s mámou. Nakonec po mnoha různých lečeních mi kamarádka nabídla bylinkový doplněk Pinky a ten dcerce moc pomohl. Jednak se zklidnila a zdrav. potíže ustávaly. Pinky užívala ještě 2 měsíce a ustoupila i alergie a posílila se jí imunita.Dnes to dávám vnoučatům a jsem moc ráda, že mám něco přírodního co pomáhá těm co mám ráda.:)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
30.5.18 07:48
@Anonymní píše:
@blumen Jinak měl někdy dvoje antibiotika měsíčně, jelikož první nezabrali nebo byl zas marod za 14dni. Vetsinou měl jedny.Nebo je nedostal a pak se zhorsil a pak je stejně dostal.Od odstranění mandle už má jen antibiotické kapky do očí nebo nosu.Trpi na záněty spojivek a infekční rýmy mu taky zustaly, pak záněty hrtanu a suchý kašel prevazne. :nevim:

To je znakem spatne imunity. Horecky by prave mel mivat, chrani je jako jedina. Moje dcera ma pokazde horecky 39-40 a dlouho, temer u kazde nemoci, nemocna je skoro porad, ale antibiotika mela za 3,5 roku jen jednou. Ted uz se 6 tydnu drzi zdrava, tuk tuk tuk. Jinak je uz 2 roky ve skolce nemocna porad (rymu kasel nepocitam).

Zanety hrtanu a suche kasle byvaji virove, antibiotika nevyzaduji, az pri bakterialni superinfekci.

Na zlutou rymu jsem ji v zivote nic nedala a vzdy zmizela sma. Je to bezny prubeh rymy. Dulezite smrkat, davat Sinupret.

U vas je dle me dulezite podporovat prirozenou inunitu bezne - cerstve ovoce a zelenina, otuzovani, probiotika. Smoothie - davam tam melasu. Hodne slunicka. Rybi tuk kvalitni! - ted v lete asi ne. A nesedet pri kazde ryme a kasli doma, chodit ven i tak.

Sauna.

Kdyz bere leky na imunitu a ma vse vysetreno, tak se nedivim, ze vas nechce dal posilat. Na alergie je dobre pit cisty rooibos caj.

Jako pokud ma znicene streva po atb a imunita zacina ve strevech, tak vam nejaka alergologie moc stejne nepomuze.

Spise zmenit doktorku, ktera nenapise tolik antibiotik malemu diteti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 09:44

@blumen Já právě a téma probiotikama se bojím, že jak.se vysadim bude mít problémy, fungovat bez nich.Tak dávám i měsíc a pak třeba co třetí den, pak na týden vynecham.Aby si na ne nezvyknul :nevim:.Jinak mu je dávám při prujmech.

• Citovat
  • Upravit
85447
30.5.18 10:31
@Anonymní píše:
@blumen Já právě a téma probiotikama se bojím, že jak.se vysadim bude mít problémy, fungovat bez nich.Tak dávám i měsíc a pak třeba co třetí den, pak na týden vynecham.Aby si na ne nezvyknul :nevim:.Jinak mu je dávám při prujmech.

Muzou se dlouhodobe, toho bych se nebala. Vzdyt davas leky na imunitu, to mi prijde jako horsi zlo :nevim: temi probiotiky jeho prirozenou imunitu jen podporis

A jeste doporucuji vynechat ze stravy mleko a lepek, taky skodi strevum. Spise delej hodne dlouho tazene vyvary a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
30.5.18 10:33

A hlavne se vyhybat tem ATB, pokud to neni bezpodminecne nutne. Klidne zmenit doktora, pokud je hazi uz “ode dveri”. A nesnizovat hned ty horecky, pokud bude mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31137
30.5.18 11:40

Ja tuhle cetla, ze po dvou baleni ATB se imunita rovna v radu mesicu, az pul roku… Asi verim spis tomu, nez ze maji me deti spatnou imunitu (krom mozna toho prostredniho, ten chytil od narozeni kazdy bacil, ktery zahledl z vlaku). Ja brala dvoje ATB v unoru a pak jsem chytla jeste asi tri nemoci - byla jsem letos vic nemocna nez predtim za cely zivot :nevim:.

Příspěvek upraven 30.05.18 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
30.5.18 11:46

@Hobitka ja je mela taky v unoru a pak jssm byla na jeomade nonstop 2 mesice, chytala jsem vse. Nasadila jsem silnou probiotickou kuru 2× denne a uz se zase drzim. Dle me to spolu souvisi taky, no. A o tom pulroku jsem to slysela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 12:36
@blumen píše:Spise zmenit doktorku, ktera nenapise tolik antibiotik malemu diteti :zed:

A co když to bez atb opravdu nejde? Tak to mám se synem já. Doktorka je opravdu pečlivá a kolikrát měl stav, který když jsem tady popisovala, tak jsem dostávala rady, že hned do nemocnice a my to léčili doma bez atb. Taky měl ve 3 letech spoustu atb a já můžu říct, že až na dvoje, které dostal v nemocnici a od zástupu, byly vždy odůvodněné a vhodně nasazené - zápaly plic, záněty středního ucha, které se po týdnu nelepšily a tak podobně. Od půl roka má 4-6× za zimu atb.
A souhlasím s tím, že se tělo po atb dává dokupy dlouho. Chce to probiotika a další. Já je na rodu doktorky dávám dlouhodobě a hodně se zlepšil. Hlavně po atb to chce pravidelně a při atb s dostatečným odstupem od antibiotik.
Plus ještě můžu ze své zkušenosti. Mě jako dítě semlela školka tak, že jsem měla od září do prosince 2× zápal plic, píchané ucho a v prosinci zánět ledvin. Doktor tehdy řval na mámu, jestli mě chce tou školkou zabít. Nakonec jsem měla paní na hlídání. Nastoupila jsem až do školy a to najednou už bylo v pohodě - jsem na začátku září, takže mi bylo 7 a až do těch 7 let jsem byla doma bez kolektivu. A tím se mi přirozeně srovnala imunita.
Takže bych klidně doporučila i to, aby dítě bylo bez školky. Ono to promoření jsou podle mě jen řeči těch, kteří nemají jinou šanci. Školka je semeniště bacilů. Děti jsou pořád nastydlé, nemají základy hygieny a podle toho to vypadá. Imunita potřebuje mít prostor, aby dozrála, což ve školce není, když pořád bojuje s nemocemi.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
85447
30.5.18 12:56
@Anonymní píše:
A co když to bez atb opravdu nejde? Tak to mám se synem já. Doktorka je opravdu pečlivá a kolikrát měl stav, který když jsem tady popisovala, tak jsem dostávala rady, že hned do nemocnice a my to léčili doma bez atb. Taky měl ve 3 letech spoustu atb a já můžu říct, že až na dvoje, které dostal v nemocnici a od zástupu, byly vždy odůvodněné a vhodně nasazené - zápaly plic, záněty středního ucha, které se po týdnu nelepšily a tak podobně. Od půl roka má 4-6× za zimu atb.
A souhlasím s tím, že se tělo po atb dává dokupy dlouho. Chce to probiotika a další. Já je na rodu doktorky dávám dlouhodobě a hodně se zlepšil. Hlavně po atb to chce pravidelně a při atb s dostatečným odstupem od antibiotik.
Plus ještě můžu ze své zkušenosti. Mě jako dítě semlela školka tak, že jsem měla od září do prosince 2× zápal plic, píchané ucho a v prosinci zánět ledvin. Doktor tehdy řval na mámu, jestli mě chce tou školkou zabít. Nakonec jsem měla paní na hlídání. Nastoupila jsem až do školy a to najednou už bylo v pohodě - jsem na začátku září, takže mi bylo 7 a až do těch 7 let jsem byla doma bez kolektivu. A tím se mi přirozeně srovnala imunita.
Takže bych klidně doporučila i to, aby dítě bylo bez školky. Ono to promoření jsou podle mě jen řeči těch, kteří nemají jinou šanci. Školka je semeniště bacilů. Děti jsou pořád nastydlé, nemají základy hygieny a podle toho to vypadá. Imunita potřebuje mít prostor, aby dozrála, což ve školce není, když pořád bojuje s nemocemi.
Petra

Kdyz to nejde, tak nejde, proto jsem se zakladatelky ptala. Ale ani poradne nevedela.

Jinak dcera skolku miluje a nemocna se porad pta, kdy tam pujde, o stazeni jsem ani neuvazovala. Navic kolik toho odchodila, v unoru 3 dny a brezen 4, to je, jako kdyby tam ani nebyla. Ted jsem objevila nova probiotika a prijde mi, ze se po nich drzi, 6 tydnu zdrava, driv vydrzela zdrava 2-3 dny a horeckovala, pak nakazila me a porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.5.18 13:02

@Enka9 Dívám se na Pinky na netu, našla jsem jen Pink grape. Co to je prosím za přípravek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
30.5.18 13:08

Zmenil se nazev diskuze? Kdo se v tom ma vyznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 13:09
@blumen píše:
Kdyz to nejde, tak nejde, proto jsem se zakladatelky ptala. Ale ani poradne nevedela.Jinak dcera skolku miluje a nemocna se porad pta, kdy tam pujde, o stazeni jsem ani neuvazovala. Navic kolik toho odchodila, v unoru 3 dny a brezen 4, to je, jako kdyby tam ani nebyla. Ted jsem objevila nova probiotika a prijde mi, ze se po nich drzi, 6 tydnu zdrava, driv vydrzela zdrava 2-3 dny a horeckovala, pak nakazila me a porad dokola.

Přiznávám, že pokud to dítě ohrožuje na zdraví, tak mi je jedno, jak moc se mu ve školce líbí. Starší syn taky nesměl do školky, kterou měl rád, protože to ohrožovalo mladšího, tak mu ji doktorka zakázala. Vždy chodil jen v září, kus října a pak od půlky března do konce roku.
Letos chodí malý a ten jede v podobném režimu, ale u něj to bylo o to horší, že byl 4 měsíce pořád nemocný. Měl jít na operaci, kterou jsme kvůli nemocem 5× překládali.
My ještě letos tetujeme, jestli nepomůže pobyt u moře. Celkově by tam měli být skoro měsíc.

Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí