Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak malý má ještě ke kašli a rýmě průjem a ráno zvracel.Ja sem taky k.o.Byla sem dnes u doktora.Mam rýmu hroznou na ni prvne v životě atb. kapky a zánět dutin. Priserne mě bolí hlava. Zakladatelka
@Anonymní píše:
@blumen Už mam ty probiotika co jsi mi doporučila, děkuji.
Super:)
A na dutiny doporucuji Sinupret a vyplachy konvickou s morskou vodou (dle navodu), zachranilo me to mnohokrat i bez antibiotik ![]()
@blumen Ano
Sinupret akut v tabletách mám, koupila sem v lékárně dnes a po prvním prášku úleva
. Nad koncovkou už déle uvažuji, ale bojím se jí
.
@blumen Nad konvickou uvažuji, ne nad koncovkou.Uz nevím co s tím mobilem, aby se mi to neprepisovalo, jak se mu zlíbí.
@blumen Právě že antibiotika mi moc dávat nechtěla, že jí to nepřišlo jako nutnost.Sem rada, po atb se mě vše chyta ještě víc. Ale kdyby se to nelepsilo tak za týden nástup a asi by mi je už dala. Akorat ty průdušky mě pálí. Mažu tymian. kremem a na krk mám Jox, ten krk prý už mam dobrý.
@Anonymní píše:
@blumen Právě že antibiotika mi moc dávat nechtěla, že jí to nepřišlo jako nutnost.Sem rada, po atb se mě vše chyta ještě víc. Ale kdyby se to nelepsilo tak za týden nástup a asi by mi je už dala. Akorat ty průdušky mě pálí. Mažu tymian. kremem a na krk mám Jox, ten krk prý už mam dobrý.
Super, konvicku zkus, navody jsou na netu. A jeste doporucuji se predklonit horizontalne a pak az vysmrkat, uvolni se tak dutiny ![]()
Mně na zánět dutin předepsali taky antibiotika Xorimax, k tomu Clarinase na oplasknutí otoku v dutinách, kortikoidový sprej do nosu, Erdomed na zředění hustého sople a Zodac. Měla jsem obě dutiny plné hnisu, chtěli mi dělat punkci dutin, ale naštěstí léky zabraly. Ale takovou bolest hlavy jsem ještě v životě neměla, k tomu mě šíleně bolely i zuby a uši, vše okolo těch dutin… A do toho se starat o dvě malé děti, bylo mi fakt naprosto mizeně, takže s tebou zakladatelko úplně soucítím… Já jsem si od té doby pořídila tu konvičku a při každé rýmě proplachuju abych už nikdy nemusela zažít ten šílený zánět dutin. Drž se a ať je ti brzy líp.
@milwinka ono to chce i nasadit Sinupret zavcasu. Nasazuju pri kazde ryme preventivne.
@blumen Tak už je mi mnohem lepe
.Malý je bez prujmu už a nezvraci.Snad už bude jen lepe. Nemas prosím odkaz na tu konvičku co máš doma? Je jich víc a nevim jakou zvolit.
@Anonymní píše:
@blumen Tak už je mi mnohem lepe.Malý je bez prujmu už a nezvraci.Snad už bude jen lepe. Nemas prosím odkaz na tu konvičku co máš doma? Je jich víc a nevim jakou zvolit.
Z lekarny Dr Max. Maji variantu pro dospele a i pro deti ![]()
Teď řeším u sebe výskyt streptokoka i po dvou antibiotikách, našla jsem si na webu svet homeopatie, napsala jsem tam dnes a už mám odpověď. Zkus třeba homeopatika, lepší než dětem cpát chemii.
@Makito na streptokoka je dobra lichořeřišnice, treba od Naděje
Já mám každý měsíc paragraf.Od nového roku mám jeden měsíc celý
.Samozřejmě v práci se to neobejde bez řečí občasných.