Syn a marihuana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
15.2.16 10:57

Uprimne ja mela velkej vitr z taty, takze kdyz na to moje mama prisla a bylo mi hoooodne malo tak muto nerekla a ja sem ji za to vdecna. Do 18 sem si parkrat zahulila treba 7× vzdy na tajnaka. u tech kluku je to tezky no. Nektery huli travu casto a denne. Pokud udelas scenu a neposlechne tak se to snaz drzet na uzde at z nej neni smazka. Ale on fakt huli kde kdo do nekterych lidi bys to ani nerekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.16 10:59
@Anonymní píše:
Anonym ze snad pochopitelných důvodů…
Právě jsem našla 16-ti letému synovi ve skříni marihuanu. Pro ty, kdo by chtěli napsat, že nerespektuju jeho soukromí, tak jsem se šla podívat na plíseň, která se mu tam v pokojičku začala dělat a buchnul mi ten zápach do nosu, takže se to nedalo nenajít. No a teď otázka.. Jak byste to řešili? Právě jsem to volala manželovi a naše názory se docela rozcházejí. Pokud jde o syna, už jsme něco řešili minuly rok, ale to teda nějak vyšumělo, už pak nebyly problémy, vypadaloto, že přestal, že asi jenom zkoušeli s klukama a teď až poslední dobou jsem si všimla, že přišel párkrát nějaký divný, asi teda zhuleny… Ještě teda bych možná měla napsat, že tam toho má docela dost, ne nějaký jeden pytlíček… snad z něj nebude ještě ke všemu i nějaký překupník nebo co :zed:

Zakladatelko, jestli si prohulí mozek bych řešila až potom, co zjistíš, jestli dýluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.16 11:02
@radkka píše:
Já si myslím, že lze, ale je to jen můj osobní názor a ráda jednou uvidím oficiální studie.

Tak, že to jde, je jasné. Rekreačně můžeš užívat i kokain, viz případy zubařů za první republiky.

Otázka je, jak (ne)snadno to zle u té trávy ukočírovat. A pak je tu věc s těmi psychózami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
15.2.16 11:07

Anonymní : Něco jste řešili už minulý rok a to teda vyšumělo a pak nebyly problémy. :zed:

Evidentně to problém byl, jen vy rodiče nemáte čas a vaše názory se rozcházejí :cert:

Apeluji na vás rodiče, dítě = mladík v tomto věku chytře využije nesoulad rodičů, vše vnímá mozkovnou, ale v jeho věku vše nechápe, co se v rodině děje. A brání se a ani neví čemu…

V této situaci,/bohužel nevím, co se dělo loni/ nic nevyčítala a vůbec bych nepřiznala, že jsem něco našla.
Jen bych panáčka více sledovala, sáčky spočítala a více se nenápadně zajímala, ono když se začnete rodičové najednou moc zajímat, je pro náctileté víc než směšné! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.16 11:07
@Anonymní píše:
kapesné má nízké, ale chodí na školu, kde jim platí za praxi, takže tam si vydělá kolem 1000měsíčně, dealera bych z něj zatím nedělala, smrdí to na celý pokoj, takže si troufám říct, že takové množství má doma prvně, nevím no, snad ho to přejde…
jako já mám ze střední taky svoje zkušenosti, taky jsem to parkrát zkoušela, ale taky vím, jak vypadali ti, co hulili denně a je fakt, že to už byli extra vypatlanci… on byl poslední dobou takový napružený, divný, nevím co ho žere, on se moc nesvěřuje, jeho názor je, vy se starejte o sebe, to není vaše věc..atd. když má tedy ty svoje nálady, jinak je v poho, pokecame, co nového a tak, ale když ho přepadnou ty jeho náladičky, to aby se mu raději člověk klidil z cesty…

Maminka chlapečka evidentně omlouvá :zed: Já to vidím na dealový jako vyšitý, jelikož ani z kapesného, ani z praxe by určitě neměl na x pytlíčků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.2.16 11:08
@Bábrdl píše:
Tak, že to jde, je jasné. Rekreačně můžeš užívat i kokain, viz případy zubařů za první republiky.Otázka je, jak (ne)snadno to zle u té trávy ukočírovat. A pak je tu věc s těmi psychózami.
@Bábrdl píše:
Tak, že to jde, je jasné. Rekreačně můžeš užívat i kokain, viz případy zubařů za první republiky.Otázka je, jak (ne)snadno to zle u té trávy ukočírovat. A pak je tu věc s těmi psychózami.

Já tě chápu, myslela jsem to právě tak, že jsem zvědavá na to, jak se tohle bude časem jevit.

Jinak ano, já znám i pár takových, kteří si dávali kokain a různé další ňamky (vyjma asi heroinu), závislost nenastala, prostě sem tam si dali, teď jsou to zodpovědní, rozumní a řekla bych, že nepoznamenaní lidé, rodiče od rodin. Upřímně se mi to příčí a jsem ráda, že můj muž, i přes to, že to byla parta jeho kamarádů tohle nezkoušel, nejsem schopná říct důvod, ale tohle je mi silně proti srsti. Asi protože to vnímám jako extrémně velký hazard se životem, zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.16 15:56

Pozná někdo, co to je? Našel jsem to dceři ve skříni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.10.16 16:09

@tramin je to tabák s konopím. Jen chci říct, že by rodič neměl prohledávat věci dětem. Přijdete o důvěru. Rozmyslete si to. Nechci radit, jen na to běžte trochu jinak. Mluvte s ní, ale v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.10.16 16:41

Vím, že to není správné. Taky se o tom nebudu zmiňovat. Jen se bohužel potvrdilo naše podezření. Mluvili jsme o tom mockrát a v klidu. Jenže ona zapírá a ještě se tváří, jako bychom se snad zbláznili. Ona by přece s ničím takovým nezačala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.10.16 12:11

Zakazane ovoce nejvic chutna.. Nechala bych ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.10.16 13:56

Tento postup bohužel nemohu použít, dostala by záchvat vzteku, že se jí hrabeme ve věcech. A taky sliby o dobrých známkách by nebyly na místě, poslední dobou nosí samé čtyřky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
31.10.16 14:16

Jen má blbý, až jim budou na hokeji brát vzorky, že se na to přijde a má po sportu…
Marihuana je zakázaný doping, z vlasů a nehtů je zjistitelná měsíce po požití. Pravda, odběry se dělají hlavně moč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.10.16 18:20
@Anonymní píše:
@Premek_Orac Na moči už byl a měl jí čistou… Taky jsem se toho bála, ale trenéři mi řekli, ať se v tom moc nešťourám, protože na marihuaně je 90% jejich týmu. Radši jsem je nechala, přeci jen s těmi kluky pracují 20-25 let, tak jsem to nechala být.

Zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.16 08:25
@Anonymní píše:
@Bábrdl Jelikož to jsou všechno trenéři, kteří z těch kluků vychovávají opravdové chlapy, tak jím stoprocentně věřím.

Jasne… Ve stylu Lance Armstronga :-)
Proste fixlujou dopingovy testy.

Kdo vi, co dalsiho borci sypou.

Ja nevim, jestli se takhle chova opravdovy chlap.

Na druhou stranu jsou to ode mne jen teoreticke kecy. Asi je lepsi, kdyz huli a sportuji, nez kdyby jen hulili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.3.18 08:13

Neřešila bych, pokud se bude ve škole držet a bude se chovat až na klasické pubertální moresy normálně. Jen bych mu dala vědět, že o tom vím a poučila ho o rizicích častého hulení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí