Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jibak mého syna škrtil nějaký kubíček punčochama. A to proto ze si myslel ze jsou jeho, přitom byli syna. Poznala jsem to tak že měl škrábanec kolem krku. Nikdy mu teda jindy neublížil tak jsem to neresila. Takové jsou ve školce potyčky běžně. I doma se mi děti perou a kolikrát nestihnu zasáhnout před úrazem.
@katkalaila píše:
Presne rada typu… vyhrozuj malemu diteti je fakt pecka…
Jako kdyby nekdo takhle vyrazil na lov meho ditete… tak to by byla asi konecna…
Kdyby tvoje dítě bylo sígr, co otravuje a šikanuje ostatní děti a nedá si domluvit, tak si nic jiného nezaslouží.
Za hodinku to budu resit u p. reditelky i s druhou maminkou a detma, uz je to po nekolikaty a vzdycky sem to resila s ucitelkama, nejvetsi jizva je od vanoc a nepride mi, ze by mizela a skusim mazat tim sadlem jak ste mi poradily a uvidim dal.Je jeste malej tak snad to zmizi, ale hezky to nevypada.
@WontTell píše:
Kdyby tvoje dítě bylo sígr, co otravuje a šikanuje ostatní děti a nedá si domluvit, tak si nic jiného nezaslouží.
Kdyby moje dite bylo takove. Tak bych byla rada kdyby me na to nekdo upozornil driv nez na nej nekde nabehne s tim ze mu ukrouti hlavu…
![]()
Četla jsem jen první stránku…a stačilo mi to, bohatě!
Můžete mi, milé dámy, objasnit JAK má učitelka ZABRÁNIT dítěti, aby drápalo druhé děti??? Jak víte, že to učitelky NEŘEŠÍ..??? Že agresora 20…30…40 X denně nenapomínají? Neposadí ho na 5 minut ke stolku, nepovídají si o slušném chování v kroužku? Pracovaly jste někdy aspoň HODINU ve školce? Měly jste někdy 20 dětí pohromadě v jedné místnosti…? Asi ne…jinak byste nepsaly ty kokotiny…
Učitelka nesmí NIC…může dítě napomenout, může ho na chvilku vyřadit z kolektivu-posadit ke stolku. A to je VŠECHNO! Nebo myslíte, že ho může přivázat ke stolku…k židli…zavřít do kumbálu…svázat mu ruce za zády…?
To by byl tady řev v kurníku, co? Kdyby tu byla diskuze, že učitelka nevěděla JAK řešit škrábající dítě, které napomínala X krát a bez výsledku a tak mu na ruce třeba přivázala rukavice.
Jak má učitelka, která nesmí NIC zařídit, aby jí chronicky neposlušné, zpovykané dítě poslechlo? Fakt chci slyšet vaše rady…
Mmch…mám teď takové dítě. Kouše, škrábe, ječí, řve, válí se po zemi-když sedíme s ostatními v kroužku a snažím se je něco naučit, připravit do školy. Diagnozu nemá, je to výchova…má PLPP, po vyhodnocení (po 3 měsících) návrh na vyšetření v PPP, rodiče ho MOHOU ODMÍTNOUT…a učitelka je v prd***. To dítě nedostane k odborníkům na vyšetření a má ho dál ve třídě…bez asistenta, bez diagnozy, bez vyšetření…pecka, co? Ale z dálky to může vypadat, že NIC neřeším…nic nedělám…děti mám pokousané, podrápané…
Jděte do háje dámy…fakt! A nebo ne, jděte UČIT… ![]()
No skvěle, ještě tady chyběly plačky učitelky jak to mají těžké
![]()
@SIMONA1234 POčkej, tos ještě nečetla ty další stránky. Na nich postupně vyplynulo, že údajný agresor je ve skutečnosti jen oběť a pouze se brání nevychovanému tříleťákovi. ![]()
Uf, ještě že neučím. ![]()
@darkgreen píše:
No skvěle, ještě tady chyběly plačky učitelky jak to mají těžké![]()
A nemají? Stačí přečíst některé zdejší diskuze. A to bude jen špička ledovce.
@SIMONA1234 jesteze dál nectes. Pak bys zjistila, že zakladatelky milacek je ve skutečnosti agresor a ten druhý se jen brání. Ale pořád bude kopat kolem sebe místo toho, aby začala vychovávat své dítě ![]()
@Agneth píše:
@SIMONA1234 POčkej, tos ještě nečetla ty další stránky. Na nich postupně vyplynulo, že údajný agresor je ve skutečnosti jen oběť a pouze se brání nevychovanému tříleťákovi.
Uf, ještě že neučím.
Nečetla…Reagovala jsem na komenty typu: „Nedávala bych dítě tam, kde mu ubližují a učitelky s tím nic neudělají., No tak at tam dojde pritel a zhulaka je., Laxní přístup učitelek ovšem nechápu., Nebo jdi na váš úřad, ten je zřizovatelem školky a řekni jim, že nejsi spokojená s postupem školky, a ukaž jim, jak je syn poškrábaný a učitelky s tím nic nedělají.“
To je JEN první stránka, dál už nemám chuť číst.
Všechny u toho evidentně byly…evidentně učí v MŠ a „ví“co a jak učitelky řeší.
Buď ráda, že neučíš.
Teď mám 20 letou praktikantku ve třídě…na dva týdny. Chce učit, no…nevím. Je tam 4 dny a má toho plný kecky. Mně to ohromně pomáhá, je fakt šikovná, snaží se…ale to co vidí je sakra rozdíl oproti tomu co si představovala, že je práce učitelky. Tak doufám, že po peďáku nezdrhne jinam, jako většina holek.
@darkgreen píše:
No skvěle, ještě tady chyběly plačky učitelky jak to mají těžké![]()
Jdi do háje…děkuju
![]()
@lucenka píše:
@SIMONA1234 jesteze dál nectes. Pak bys zjistila, že zakladatelky milacek je ve skutečnosti agresor a ten druhý se jen brání. Ale pořád bude kopat kolem sebe místo toho, aby začala vychovávat své dítě
Njn…já už se nedivím ničemu. ![]()
@sabinka098 a to škrábe jenom tvého kluka? Jestli jo, tak bude problém i u vás. A chtít odškodnění, to už trochu hysterčíš, ne?