Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
19.8.19 23:25
@Anonymní píše:
Vám opravdu přijde v pořádku udeřit 13leté dítě 8o? A do kolika let je v pořádku dceru udeřit nebo je to dcera tak klidně pohlavkovat i ve 40ceti? Docela mě tyto názory děsí, děti jsme nikdy nemuseli bít a ani ony nás nikdy nebyli. Teda batole plácalo ručičkama, ale to nepočítám.

proč se schováváš za anonym, co je ha těhlech hrdinských názorech zavrženíhodnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 23:25
@Amelie30 píše:
Tak si s ním promluvil? Nebo ty? Omluvil se sám od sebe nebo to bylo: dokud se neomluvíš, tak…

Promluvil si s ním a nastavil mu hodně přísný režim.
Omluvil se sám od sebe, ale až po té hodině no

• Citovat
  • Upravit
21111
19.8.19 23:32
@Amelie30 píše:
Já neříkám, ať si každý výchovává dle svého, pokud výchova funguje, proč ne. Já se pochybuji mezi problemovymi dětmi a jsou dva extrémy. Buď týrání, zanedbání nebo slunickova vychova. Jeden příklad. Jedeme autem, syn mi kope do sedačky. Rikam mu, nedelej to. Nic. Opakuju, ať to nedělá. Nic. Opakuju po třetí, že jestli nepřestane, táta zastaví a půjde pěšky. Nic. Po 4 už jsem nezopakovala. Manžel se otočil a syn dostal výchovnou. A byl klid. Stokrát taky neříkali, my, když jsme někam chtěli, tak jsme říkali jen jednou. Pokud byla odpověď ne, rozhodne jsme už nešli podruhé, jestli můžeme. V tomhle to moje děti pořád zkouší l, se přiznám, táta byl duslednejsi :lol:

Kopání do sedačky, to je podle mě osmá dětská nemoc a nedá se na to očkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 23:34
@pohledzdruhestrany píše:
proč se schováváš za anonym, co je ha těhlech hrdinských názorech zavrženíhodnýho?

Anonym jsem z jiného důvodu, už jsem to vysvětlovala wildchery na straně 5 dole.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 23:37
@Anonymní píše:
Před otcem by si to nedovolil.., to je pravda.
@Anonymní píše:
Promluvil si s ním a nastavil mu hodně přísný režim.
Omluvil se sám od sebe, ale až po té hodině no

Tak snad to bude fungovat a nebudete nic takového už muset řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.19 01:18

To je výsledek volné výchovy. Toto bych si v životě nedovolila k rodičům. Takovou bych mu vrátila, že by měl kousavy vzadu. A bio matky tu ještě napíši že jste mu neměla dát pohlavek. Mě vomejou. Kam tato doba spěje. Už se na té volné výchově zamyslete jinak za pár let tu běžně budou mlátit děti rodiče. A určitě to není tím že vidí agresi u rodičů ale tím že rodiče nevychovavaji jak mají, nedávají mantinely, radši milionkrát vše vysvětlí, než aby dali přes hub. u..Ja kdybych věděla jako dítě že nikdy nedostanu na zadek, když něco provedu, prováděla bych toho daleko víc, mně bylo nějaké vysvětlování někde :)

• Citovat
  • Upravit
9128
20.8.19 07:04
@Anonymní píše:
To je výsledek volné výchovy. Toto bych si v životě nedovolila k rodičům. Takovou bych mu vrátila, že by měl kousavy vzadu. A bio matky tu ještě napíši že jste mu neměla dát pohlavek. Mě vomejou. Kam tato doba spěje. Už se na té volné výchově zamyslete jinak za pár let tu běžně budou mlátit děti rodiče. A určitě to není tím že vidí agresi u rodičů ale tím že rodiče nevychovavaji jak mají, nedávají mantinely, radši milionkrát vše vysvětlí, než aby dali přes hub. u..Ja kdybych věděla jako dítě že nikdy nedostanu na zadek, když něco provedu, prováděla bych toho daleko víc, mně bylo nějaké vysvětlování někde :)

Jo není nad jasný názor od odvážného anonyma, co je tak dobře vychován, že se za svoje názory nestydí :) Biomatky, volná výchova, dát přes hubu a máš skvěle vychováno, jak jednoduché.

ty víš jak autorka vychovávala toho puboše, že tvrdíš, že za to může její volná výchova?

třeba jo, ale problémový děcka jsou často z rodin, kde se nejde pro ránu daleko a ty slušně vychovaný můžou být z rodin, kde se děti nikdy ani neplácnou. Takže špatně vychovat můžeš i když tomu děcku dáváš přes hubu a i když budeš praktikovat tu volnou výchovu.
Jde o to dávat děckám mantinely, věnovat se jim, nekašlat na výchovu, být důsledný v rozumné míře, dávat sám dobrý vzor a jestli někdo musí dávat na pr.del nebo jako ty přes hubu, jeho věc, někdo umí dát mantinely a vychovat slušně i bez toho. Každej podle sebe a svých schopností.

Jesli je někdo arogantní debil, tak může děcko mlátit jak chce, stejně nejspíš vychová něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
20.8.19 07:12
Kopání do sedačky, to je podle mě osmá dětská nemoc a nedá se na to očkovat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: asi jo, no. :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.8.19 07:17
Kopání do sedačky, to je podle mě osmá dětská nemoc a nedá se na to očkovat :mrgreen:

jo manžel pochopil, proč byl jeho otec v autě vždycky tak nevrlý až když mu kopal do sedačky synek :) je to navíc dědičný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
20.8.19 07:23

Aby dítě dalo facku matce, je nemyslitelné a neomluvitelne. Dostal by takovou, že by ve zdi zbyl po něm otlak. A pak by nastaly galeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 12:27

@ospalámyš Můžeš být důsledná, dávat mantinely, věnovat se dětem ale pokud oni ví že můžou udělat cokoliv a ty budeš jenom jak kolovrátek říkat tytyty a to se nesmí tak se ti to jednou vrátí. Já jsem jako dítě dostala asi 5 X za celé dětství, nemám újmu a moc dobře vím za co to bylo. A věř mi že kdyby mě za to postihlo jen hodinové kázání udělám to znovu :D Já vidím problémové děti každý den. Bydlím vedle hřiště a je docela fajn se koukat jak některé děti mají rodiče v prde…a budeš se divit ale většinou jsou to děti od rodičů, kteří jim hodinu vysvětlují proč se to nedělá než těch kteří placnou přes zadek. A ano tomu 14 letymu bych dala takovou přes hub… že by se divil. Co bys chtěla dělat? Vysvětlovat že maminka se nebije, že ji to bolí a jako bonus týden bez tv :palec:?

• Citovat
  • Upravit
5654
20.8.19 12:35
@Anonymní píše:
@ospalámyš Můžeš být důsledná, dávat mantinely, věnovat se dětem ale pokud oni ví že můžou udělat cokoliv a ty budeš jenom jak kolovrátek říkat tytyty a to se nesmí tak se ti to jednou vrátí. Já jsem jako dítě dostala asi 5 X za celé dětství, nemám újmu a moc dobře vím za co to bylo. A věř mi že kdyby mě za to postihlo jen hodinové kázání udělám to znovu :D Já vidím problémové děti každý den. Bydlím vedle hřiště a je docela fajn se koukat jak některé děti mají rodiče v prde…a budeš se divit ale většinou jsou to děti od rodičů, kteří jim hodinu vysvětlují proč se to nedělá než těch kteří placnou přes zadek. A ano tomu 14 letymu bych dala takovou přes hub… že by se divil. Co bys chtěla dělat? Vysvětlovat že maminka se nebije, že ji to bolí a jako bonus týden bez tv :palec:?

Souhlasím. A jestli je toto pravda, přeju zakladatelce, aby řešení bylo opravdu dostatečné. Protože jinak si chlapec totéž dovolí určitě jednou znovu. A i když „chudák“ dostal pohlavek, reakce byla naprosto nepřípustná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 12:45
@_.Emilyyy píše: :zed:
Takze syn dal matce facku..A ona by ho za to mela zase zmlatit?
A co takhle vubec nemlatit, slo by to?
Konflikt se neresi mlácením a rodic by mel jit příkladem..

Přesně. Já se nestačím divit, pro kolik lidí tady je za a) mlácení dětí jako jeden ze standardních výchovných postupů a za b) zmlácení dotyčného 14 letého jako nejlepší reakce na tuto situaci…
To je totiž strašně logické, vysvětlovat někomu, že nemá bít lidi tím způsobem, že ho zbiju… To stoprocentně zafunguje :roll:
Autorita rodiče, nebo spíš zdravá autorita rodiče, nespočívá v jeho fyzické převaze, respektive v dokazování fyzické převahy… fakt ne.

Jinak pro zakladatelku. V téhle situaci bych vyhledala nějakou psychologickou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
20.8.19 12:48

Je neuvěřitelné číst některé příspěvky :D 14tiletý paňár dá svojí mámě facku a některé pisatelky vynadají té mámě, že si se synáčkem o tom nepromluvila a nevysvětlila mu, že se to nedělá? Nedejbože si ještě předtím dovolila dát mu záhlavec, tak co se diví, že :zed: Jsem zvědavá, co tímhle stylem vyroste z vašich dětí, to si za pár let počteme, panečku :D V životě bych si já, ani nikdo z mého okolí nedovolil na rodiče ani promluvit sprostě a když jsem já na mámu naposled zvedla hlas, dostala jsem pár facek klidně i v 18. A ne, nejsem poznamenaná, naopak ze mě nevyrostl fracek, pardon, „osobnost“, jak se dnes říká :D :D :D Zakladatelko, syna jste měla posléze seřezat jako žito, případně ještě přidat nějakého toho zaracha, protože aby si dovolil vztáhnout ruku na ženskou, notabene na mámu, to je masakr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
20.8.19 12:51
@Monikap3 píše:
Je neuvěřitelné číst některé příspěvky :D 14tiletý paňár dá svojí mámě facku a některé pisatelky vynadají té mámě, že si se synáčkem o tom nepromluvila a nevysvětlila mu, že se to nedělá? Nedejbože si ještě předtím dovolila dát mu záhlavec, tak co se diví, že :zed: Jsem zvědavá, co tímhle stylem vyroste z vašich dětí, to si za pár let počteme, panečku :D V životě bych si já, ani nikdo z mého okolí nedovolil na rodiče ani promluvit sprostě a když jsem já na mámu naposled zvedla hlas, dostala jsem pár facek klidně i v 18. A ne, nejsem poznamenaná, naopak ze mě nevyrostl fracek, pardon, „osobnost“, jak se dnes říká :D :D :D Zakladatelko, syna jste měla posléze seřezat jako žito, případně ještě přidat nějakého toho zaracha, protože aby si dovolil vztáhnout ruku na ženskou, notabene na mámu, to je masakr… :nevim:

Ve čtrnácti dá ránu matce. 8o To bude partner k pohledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí