Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
19.8.19 21:48
@Amelie30 píše:
Jako promiň, synovi vysvětlím, pokud si ale mele svou a je pořád stejně drzej, dostane výchovnou. Pak je klid. Může být nasranej jak chce, ale ruku na mě nevztáhl. Protože tohle by udělal jen jednou. Ono teď už je taky pozdě vychovávat a výchovná je jen výchovná.

Presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:48

Já bych se si rozhodla co dělat, podle toho, jak to bude dál, pokud to opravdu byla vyjímečnás ituace, tak bych mu to dala nějak sežrat, jak tu bylo uvedenom žádný servis, ale kdyby se to opakovalo, tak bych to řešila už asi mimo i rodinu..
I kyž každý má na to jiný názor, tka si myslím, že asi ten kluk to v hlavě by neměl v pořádku, kdyby fackoval mámu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:49
@kvaček píše:
Já bych se si rozhodla co dělat, podle toho, jak to bude dál, pokud to opravdu byla vyjímečnás ituace, tak bych mu to dala nějak sežrat, jak tu bylo uvedenom žádný servis, ale kdyby se to opakovalo, tak bych to řešila už asi mimo i rodinu..
I kyž každý má na to jiný názor, tka si myslím, že asi ten kluk to v hlavě by neměl v pořádku, kdyby fackoval mámu..

Vidim to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
19.8.19 21:50
@pohledzdruhestrany píše:
Tohle jsou teoretický cancy. Děti jsou chytrý a v zásadě i vychovaný a tohle je situace, kdy fakticky šlo o život a jsem přesvědčenej, že příště ji to díky dnes vybudovanými reflexu sepne, že má na mladší sestřičku dávat větší pozor.

A já napíšu, že díky za takovéto normální otce. Já s Tebou souhlasím. A fakt se nebojím, že Tě dcera bude, co starého a nemohoucího mlátit, proto, že dostala v pravou chvíli pohlavek. Děcka velmi dobře poznají, kdy je trest oprávněný. Tahle diskuze je celkem přínosná. I kdyby byla vymyšlená. Opět je tu velmi dobře vidět, že svět se vskutku v p.del obrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:52
@kvaček píše:
I kyž každý má na to jiný názor, tka si myslím, že asi ten kluk to v hlavě by neměl v pořádku, kdyby fackoval mámu..

Tak to taky vidím.

• Citovat
  • Upravit
4019
19.8.19 21:55
@MP Krista píše:
Proboha, vychovávala jste někdy kluka? I v přírodě potřebují mladí samci „dostat po držce“ od dospělých samců, jinak by vyvraždili mláďata a sami sebe. To je proste zákon společnosti, bouři se v nich estosteron a je třeba je utnout včas. A když se to nedaří jinak, tak musí nastoupit tělesná síla.

Hele, to je fakt. U nás se manžel se synem pořád popichujou. Ale zase musím uznat, že u dětí má autoritu. Já jsem ta, co stokrát zopakuje, ať se děti nehadaj či nervou. Výchovnej lepanec přiletí hodně výjimečně. Táta nic neopakuje, ani nedává výchovne lepance, to už by muselo jo bejt. Ten řekne jen jednou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
19.8.19 21:55
@Amelie30 píše:
Jako promiň, synovi vysvětlím, pokud si ale mele svou a je pořád stejně drzej, dostane výchovnou. Pak je klid. Může být nasranej jak chce, ale ruku na mě nevztáhl. Protože tohle by udělal jen jednou. Ono teď už je taky pozdě vychovávat a výchovná je jen výchovná.

Jakl uz jsem tu psala. Normalni šťastné zdrave dite by nikdy rodice neuhodilo..
Ten kluk proste musi mit psychické problemy…Protoze to neni normalni pubertalni chovani..

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:56

@Popeladym proč myslíte, ne každý má doma děti co bijí mámy a nebo prostě nemají s nimi výchovné problémy, tak prostě by hned nevolil fackovaní celé rodiny..
Nevím, sice jak by se zachoval manžel, ale představa, že já dám ránu klukovi, on dá mě, já mu to vrátím a potom přijdu táta a dá opět synovi. tak je docela odstrašující, ale asi někde nevyhnutelná..
Tak proto asi se divíte názorům, ale ne všude je takové rodeo, jak se tady popisuje :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.08.19 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:58
@Popeladym píše:
Opět je tu velmi dobře vidět, že svět se vskutku v p.del obrací.

Vám opravdu přijde v pořádku udeřit 13leté dítě 8o? A do kolika let je v pořádku dceru udeřit nebo je to dcera tak klidně pohlavkovat i ve 40ceti? Docela mě tyto názory děsí, děti jsme nikdy nemuseli bít a ani ony nás nikdy nebyli. Teda batole plácalo ručičkama, ale to nepočítám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 22:03
@kvaček píše:
@Popeladym proč myslíte, ne každý má doma děti co bijí mámy a nebo prostě nemají s nimi výchovné problémy, tak prostě by hned nevolil fackovaní celé rodiny..
Nevím, sice jak by se zachoval manžel, ale představa, že já dám ránu klukovi, on dá mě, já mu to vrátím a potom přijdu táta a dá opět synovi. tak je docela odstaršující, ale asi někde nevyhnutelná..
Tak proto asi se divíte názorům, ale ne všude je takové rodeo, jak se tady popisuje :mrgreen:

No to je děsivé 8o pak přijde kamarád syna z boxu a natáhne tátovi a pak přijde táty silnější kamarád z práce a nandá synovi s boxerem a skončí to nějakou hromadnou bitvou jako někde mezi kmeny ne :zed:

• Citovat
  • Upravit
5654
19.8.19 22:03
@kvaček píše:
Nevím, sice jak by se zachoval manžel, ale představa, že já dám ránu klukovi, on dá mě, já mu to vrátím a potom přijdu táta a dá opět synovi. tak je docela odstaršující, ale asi někde nevyhnutelná..
Tak proto asi se divíte názorům, ale ne všude je takové rodeo, jak se tady popisuje :mrgreen:

Já nic takového nepíšu. Reagovala jsem na konkrétní příspěvek. Ale jo, myslím si, že když pubertální výrostek vpálí matce mezi oči, není to situace na nejaké opatrné domluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 22:05
@Anonymní píše:
No to je děsivé 8o pak přijde kamarád syna z boxu a natáhne tátovi a pak přijde táty silnější kamarád z práce a nandá synovi s boxerem a skončí to nějakou hromadnou bitvou jako někde mezi kmeny ne :zed:

Booooze to jsou scenare uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
19.8.19 22:06
@Anonymní píše:
Vám opravdu přijde v pořádku udeřit 13leté dítě 8o? A do kolika let je v pořádku dceru udeřit nebo je to dcera tak klidně pohlavkovat i ve 40ceti? Docela mě tyto názory děsí, děti jsme nikdy nemuseli bít a ani ony nás nikdy nebyli. Teda batole plácalo ručičkama, ale to nepočítám.

Ano, v uvedené situaci mi to přijde v pořádku. Holku mohlo přejet auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
19.8.19 22:06
@Popeladym píše:
A já napíšu, že díky za takovéto normální otce. Já s Tebou souhlasím. A fakt se nebojím, že Tě dcera bude, co starého a nemohoucího mlátit, proto, že dostala v pravou chvíli pohlavek. Děcka velmi dobře poznají, kdy je trest oprávněný. Tahle diskuze je celkem přínosná. I kdyby byla vymyšlená. Opět je tu velmi dobře vidět, že svět se vskutku v p.del obrací.

svět se v p.del obrací :) to je taková veselá otřepaná fráze z emimina. :)
Svět se obrací už mnoho staletí, už když jsi byla malá, tak se obracel v pr.del, protože si o tvojí generaci mysleli, že to je konec světa, jak jste nevychovaní a jak ta výchova jde do kopru. To si mysleli už za starýho říma….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
19.8.19 22:09
@ospalámyš píše:
svět se v p.del obrací :) to je taková veselá otřepaná fráze z emimina. :)
Svět se obrací už mnoho staletí, už když jsi byla malá, tak se obracel v pr.del, protože si o tvojí generaci mysleli, že to je konec světa, jak jste nevychovaní a jak ta výchova jde do kopru. To si mysleli už za starýho říma….

Tak jasně, to si myslí vždy každá starší generace o té nastupující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí