Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27805
19.8.19 20:43

To vypadá na meh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.19 20:46

Na tom, že jsi mu dala záhlavec není rozhodně nic špatnýho, špatný je, že si dovolil na tebe vztáhnout ruku. Zjevně těch záhlavců dostal málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
19.8.19 20:47

Mylím, že dávat záhlavec 14ti letému je už trochu mimo, nicméně vím, jak umí být hnusní, že by je člověk nejraději zmlátil do kuličky. Nějaké můžeš si za to sama je takové divné, člověk se snaží, vychovává, co může, puberťák mění, takže nesoudím. Ovšem aby si 14ti letý smrad dovolil ti dát jako facku? To je tak přes čáru, že si to neumím ani představit. Takže co bych teoreticky udělal já u svého dítěte, kdyby ho něco podobného napadlo, já je přeperu, takže bych svému dítěti seřezala prdel, že to nevidělo. A to nedostávají, té starší je 13 a dostala jednu po zadku někdy snad v pěti letech naposled. Kdybych měla kluka, kterého bych nepřeprala, zrubal by ho manžel. A to ten nepraštil děti nikdy ve svém životě. Ve 14 vrátit mámě facku, to je úplně…nemám slov, jen na to zírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
@Micaella22 píše:
@Kaileee to jsou kecy. Mela ho serezat a vickrat by si to uz nedovolil. Kazdy dite neni zaprdnuty a plati na nej bio eko vychova :roll: nekde se musi pritvrdit od zacatku.

seřezat čtrnáctiletého kluka? :mrgreen: to nevím teda…
měla přitvrdit na začátku jak píšeš, ne ve 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
@ka2ka píše:
To vypadá na meh

ta nemá takhle velkého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
19.8.19 20:49
@Gituš píše:
@admin, mě by zajímalo, jestli to není stejný zakladatel, jak u minulé diskuze s dcerou a násilím.

Zeptej se jí. Teda zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
@Kaileee píše:
seřezat čtrnáctiletého kluka? :mrgreen: to nevím teda…
měla přitvrdit na začátku jak píšeš, ne ve píše: Více

to měla, ale jestliže jí ve 14 jednu vypálí do obličeje, tak bych ho seřezala zrovna tak. A skončil by, na dlouho, hypoteticky, moje dítě, konec všem výhodám, konec kapesného, konec všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66041
@ka2ka píše:
To vypadá na meh

ta má malého miláčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14175
19.8.19 20:51
@Šáruší píše:
Mylím, že dávat záhlavec 14ti letému je už trochu mimo, nicméně vím, jak umí být hnusní, že by je člověk nejraději zmlátil do kuličky. Nějaké můžeš si za to sama je takové divné, člověk se snaží, vychovává, co může, puberťák mění, takže nesoudím. Ovšem aby si 14ti letý smrad dovolil ti dát jako facku? To je tak přes čáru, že si to neumím ani představit. Takže co bych teoreticky udělal já u svého dítěte, kdyby ho něco podobného napadlo, já je přeperu, takže bych svému dítěti seřezala prdel, že to nevidělo. A to nedostávají, té starší je 13 a dostala jednu po zadku někdy snad v pěti letech naposled. Kdybych měla kluka, kterého bych nepřeprala, zrubal by ho manžel. A to ten nepraštil děti nikdy ve svém životě. Ve 14 vrátit mámě facku, to je úplně…nemám slov, jen na to zírám.
:zed:
Takze syn dal matce facku..A ona by ho za to mela zase zmlatit?
A co takhle vubec nemlatit, slo by to?
Konflikt se neresi mlácením a rodic by mel jit příkladem..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.19 20:54
@_.Emilyyy píše: :zed:

Jako že by mu to měla vysvětlit, že maminka se nemlátí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
19.8.19 20:54

Toto není žádný konflikt. To je fyzické napadení matky a ženy. Tady žádná pravidla slušnosti neplatí. Tady by měl nastoupit táta jako představitel mužského pokolení a chlapečka srovnat do late. Diskutovat se může posléze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
19.8.19 20:55

hele, nebudu se tady zase dokola jak o blbých na dvorečku pouštět do diskuzí typu děti se nesmí bít. Psala, že dostal záhlavec poprvé, že kdysi jako malý sem tam na zadek, byl drzý, přeháněl, dostal. Výchova. Je nemyslitelné vrátit to mámě zpět, dostal by tak po hubě, že by se příště klepal strachy, jen by ho napadlo, že na mě jako na rodiče vztáhne ruku. Nehodlám se pouštět do debat o mlácení a násilí kvůli jednomu záhlavci. Vypálit pěstí zpátky máme do obličeje u 14ti letého dítěte je mimo. Dítě rodiče fakt nevychovává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
19.8.19 20:57
@pohledzdruhestrany píše:
Jako že by mu to měla vysvětlit, že maminka se nemlátí jo?

ano, psychologicky to rozebrat, omluvit se mu, že ona si začala, že ví, že násilí plodí násilí a že neměla. pak ho obejmout, říct mu, že mu také odpouští a že ho nade vše miluje a že se bude více snažit ho chápat a půjde mu jako rodič příkladem a bude tolerantnější k jeho hnusným náladám, protože chápe, že on to má těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14175
19.8.19 20:57
@MP Krista píše:
Toto není žádný konflikt. To je fyzické napadení matky a ženy. Tady žádná pravidla slušnosti neplatí. Tady by měl nastoupit táta jako představitel mužského pokolení a chlapečka srovnat do late. Diskutovat se může posléze.

Tata mel rozhodne nastoupit a srovnat ho do late..Ale nemel by ho mlátit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 20:59

@pohledzdruhestrany, ale pokud to dítě je normlně inteligetní a má určitý vztah k rodičům- kladný, tak myslím, že prostě říct, klukovi, že to přehnal, že si myslela, že je pomalu dospělý atd. by mělo trochu zabrat, pokud je trochu vychovaný..
Jako neni to 5 leté dítě, co mu maminky vysvětluje dokola xxx ž, e nesmí přes cestu a ono to nechápe, myslím, že v tolika letech dítě moc dobře ví co udělalalo…
Já sipamatuju, už ve 12 letech, kdy jsem,,, jenom"" na mámu začala řvát, něco, a máma je dost vleký oraz, měla jsem výchovu docela, že jsem poslouchala, tak tehdy, se mlčky otočila a řekla mi, když takto chceš, aby jsme spolu mluvily, tak to mě mrzí a odešla, tak jsem sakra věděšla, že je něco zle..
Pokud si tam budou dávám s promituním jeden druhému po hubě.. tak to bude dokola..

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect