Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.19 21:16
@Micaella22 píše:
@Kaileee to jsou kecy. Mela ho serezat a vickrat by si to uz nedovolil. Kazdy dite neni zaprdnuty a plati na nej bio eko vychova :roll: nekde se musi pritvrdit od zacatku.

Nebo by jí střískal v sebeobraně pak on, aby si to k němu už nikdy nedovolila :think:. On ji nenapadl jen jí to vrátil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 21:17
@Kaileee píše:
seřezat čtrnáctiletého kluka? :mrgreen: to nevím teda…
měla přitvrdit na začátku jak píšeš, ne ve píše: Více

Přesně to jako vážně 8o by mlátila 14ti letého 8o.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 21:19
@MP Krista píše:
Proboha, vychovávala jste někdy kluka? I v přírodě potřebují mladí samci „dostat po držce“ od dospělých samců, jinak by vyvraždili mláďata a sami sebe. To je proste zákon společnosti, bouři se v nich estosteron a je třeba je utnout včas. A když se to nedaří jinak, tak musí nastoupit tělesná síla.

Aha a v přírodě, ale pak ti dospělí samci likvidují ty staré tak v tvé logice by pak teda až zestárne měla dostávat do huby zase ona jako důchodce 8o

• Citovat
  • Upravit
14183
19.8.19 21:19

@pohledzdruhestrany
Tak to je velka ostuda, ze 13-tileta nevi, ze nesmí strkat mladšího sourozence do silnice ;) ;). Tak by snad melo fungovat zvýšení hlasu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:20

Tady vazne nekdo, co jsem tak prolitla diskusi, brani toho smrada, ze chudak dostal pohlavek 8o? I kdyby jich dostal dvacet, tak si nema co dovolit dat facku svoji matce, zadne zene 8o 8o 8o. Joooo kdyby to byl tyrany chlapec, ale co jsem pochopila;tak normalni smrad se kterym zacloumaly hornony. A to neni omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Jako asi moc kluků ve 14 se tkato nechová.. Myslím, že tam je problém už myslím na odborníka.. A to píšu na základě toho, že mám kamarádku co si tím sama prošla a byla i v ustavu…
Většina kluků co znám z dětství by toto nikdy neudělalo a bylo spíš s mámy,, poprdění" jakože maminkáči…
takže ono zase co by kdo dělal.. většinou si myslím, že by málokterá rodina toto řešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@ospalámyš píše:
Zas 13-letá má už snad dost rozumu, že jí stačí rázně seřvat, nebo důrazně vysvětlit ne? Nebo myslíš, že tvoje děcka jsou tak pitomá, že ani v tomhle věku se to neobejde bez toho aby jí musel fláknout? Myslíš, že je hloupá a neumí se poučit?Já svým dětem, své výchově a svým schopnostem důvěřuj přece jen víc a zatím jsme se obešli bez jediné facky nebo dání na zadek. Doufám, že to vydrží, mám jen o rok mladšího syna než je ta tvoje :nevim:

To je něco jako v bojových sportech, když získáš reflex, tak se tě už drží napořád. A tady šlo o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:21

@wildcherry taky nejde o pohlavek, ale taky jdejá tobe, ty mě, já tobě opéět ty mě.. myslím, že rodiče by to měli řešit už jinak.. Nebo právě z něho vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:22

Jeste omluvit se a podekovat mohla ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
19.8.19 21:23

@kvaček Aha, takže by bylo lepší pro kluka, poslat ho do ústavu? Jste normální? Takový smrad potřebuje přes tlamu a přísnější režim, tot vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.8.19 21:23
@_.Emilyyy píše:
@pohledzdruhestrany
Tak to je velka ostuda, ze 13-tileta nevi, ze nesmí strkat mladšího sourozence do silnice ;) ;). Tak by snad melo fungovat zvýšení hlasu ne?

Tak ona to ví samozřejmě, že…ale lidé také ví, že se nezabíjí a… někdy emoce převáží nad rozum, jak si tak můžeme všimnout, a potom je třeba tak ráznej zásah, že nestačí promluva do duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:24

@MP Krista pokud bude vztahovat ruku na mámu, tak napíšu narovinu- ano..
A proč by ne, víte kolik takový dětí tam je, co se jich vlatní rodiče bojí…
nedávno v okolí takto rodina po roce musela řešit- sice 17letého, ale musela a kolik dostal facek a nic nepomohlo

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
19.8.19 21:24

Mladí samci si zakládají svá uskupení a starají se o ne. Staří samci umírají v ústraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:25
@kvaček píše:
@wildcherry taky nejde o pohlavek, ale taky jdejá tobe, ty mě, já tobě opéět ty mě.. myslím, že rodiče by to měli řešit už jinak.. Nebo právě z něho vyroste…

No dobre, ale pokud se choval nevhodne a jeden pohlavek mu prilitl tak co jako? Mozna to taky nebylo nejvhodnejsi, ale rozhodne nemuze zautocit na matku. Vsadim se, ze byt u toho otec, nebo nekdo jiny klidne, tak mu to svedomi nedovoli, nebo rafne takovou, ze se rychle probere.

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:25
@pohledzdruhestrany píše:
To je něco jako v bojových sportech, když získáš reflex, tak se tě už drží napořád. A tady šlo o život.

Reflex dávat si bacha na tátu 8o a když u toho nebudeš tak si bacha nedá :zed:. nebo jsi s 13tiletýma 24 hodin denně? Podle mě to je cesta do pekel. Holka bude jenom vědět, že ji chlap klidně natáhne :?.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML