Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@wildcherry šak toho jednoho pohlavku - přepokládám za drzot, to je jasné, ale pokud on ji to vrátil, tak pochybuju, že ona by mu to vrátila, asi byla v šoku. a jako stát tam a fackovat se tam někde sami to nevím no..
@kvaček No právě. Takže dat jasné najevo, ze chlapecka se nebojíme a bát nebudeme.
@wildcherry píše:
Tady vazne nekdo, co jsem tak prolitla diskusi, brani toho smrada, ze chudak dostal pohlavek? I kdyby jich dostal dvacet, tak si nema co dovolit dat facku svoji matce, zadne zene
![]()
![]()
. Joooo kdyby to byl tyrany chlapec, ale co jsem pochopila;tak normalni smrad se kterym zacloumaly hornony. A to neni omluva.
Vůbec bych se ho nezastávala a ani nezastávám. Ale agrese plodí agresy ![]()
Neni to normalni chovani..Normalni šťastné zdrave dite si nedovoli rodice uhodit..
Tak si myslim, ze se to nevyřeší vzájemným mlácením..Ale zkusit si promluvit a nejlepe s psychologem..
@MP Krista píše:
@kvaček No právě. Takže dat jasné najevo, ze chlapecka se nebojíme a bát nebudeme.
Jo v tom zase souhlasím, ale ne tím, že ho někdo zmlátí
.
@MP Krista jenomže, vy to vidíte jak hurvínek válku.. pani může vít 50 kg 160 cm, např. a on 180 cm, kluk co má sílu…
Ono se to lehce píše, ale pokud se to nebude opakovat, tak bude dobře samozřejmě, pokud ne, tak co jako, kokud bude mít navrch.. Tátu věčně za zády mít nebude..
Bud je to kkluk co ujel a hodně blbně, ale prostě si sednou dodatečně i otec s ním a pořádně to probereou a dostane čočku a nebo prostě.. ted moc už ve 14 nevychova
A hlavně si myslím, že kluk neni uplně v pohodě, kolik znáte kluků, že fackují mámu.. ono asi bude taky mimo,,, tabulky""" když to tak napíšu
Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:31
@_.Emilyyy píše:
Neni to normalni chovani..Normalni šťastné zdrave dite si nedovoli rodice uhodit..
Tak si myslim, ze se to nevyřeší vzájemným mlácením..Ale zkusit si promluvit a nejlepe s psychologem..
Přesně tak to taky vidím.
@kvaček píše:
@wildcherry šak toho jednoho pohlavku - přepokládám za drzot, to je jasné, ale pokud on ji to vrátil, tak pochybuju, že ona by mu to vrátila, asi byla v šoku. a jako stát tam a fackovat se tam někde sami to nevím no..
No me by vylitla takova
…Ale co pak ze? Pak bych i ja byla v koncich, pokud by to zacal vracet.Mu krapne a afekt je na svete. Kazdopadne si takto nemuze vyskakovat ![]()
@Anonymní píše:
Vlci třeba staré samce lilvidují.
To nevím, kde jste to sebral/a. Pokud je konkurence ve vlci smečce neudržitelná, jednotlivé páry se oddělují a zakládají vlastní smečku. To je moje poslední reakce na anonym, nemáte k němu důvod. Ps Teď, když vidím úroveň vašeho písemného vyjadřování, už ten anonym chápu, stydíte se za své hrubky..
Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:35
@Anonymní píše:
Reflex dávat si bacha na tátua když u toho nebudeš tak si bacha nedá
. nebo jsi s 13tiletýma 24 hodin denně? Podle mě to je cesta do pekel. Holka bude jenom vědět, že ji chlap klidně natáhne
.
Tohle jsou teoretický cancy. Děti jsou chytrý a v zásadě i vychovaný a tohle je situace, kdy fakticky šlo o život a jsem přesvědčenej, že příště ji to díky dnes vybudovanými reflexu sepne, že má na mladší sestřičku dávat větší pozor.
@Anonymní píše:
Přesně tak to taky vidím.
Se trapne stydis za nazor?
@MP Krista píše:
To nevím, kde jste to sebral/a. Pokud je konkurence ve vlci smečce neudržitelná, jednotlivé páry se oddělují a zakládají vlastní smečku. To je moje poslední reakce na anonym, nemáte k němu důvod.
Mám, jinak teda na National Geografic bylo jak starého jedince roztrhali, ale i kdybych se pletla tak lidi by se jako zvířata chovat neměla.
@wildcherry ono je to těžko. neznáme ji, kluka, jak se k němu celé dětství chovala. Omluva to neni, ale kamarádka celé dětství byla nervově prdeli, protože ji máma prostě dávala najevo, že ji moc ráda nemá, a prostě se tak zatvrdila, až prostě tu ruku vztáhla, ale protože to nemohla už vydrže. Ona v ustavu byla.. a právě mi říkala, jak to tam chodí a co tam jsou za děti.. a větinou i když jsou to pro někoho,,, chajzlící, tak většinou tak byl nějaký psychický porblémy, bud v rodině, rozvod, a nebo nevlastní otec, cokoliv..
@wildcherry píše:
Se trapne stydis za nazor?
Ne ale nechci, aby mě tu 1 konkrétní člověk stalkoval a identifikoval… tak asi budu měnit i celou přezdívku pak už anonym nebudu, tak prosím o pochopení.
Vlci třeba staré samce lilvidují.