Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
19.8.19 21:37
@kvaček píše:
@wildcherry ono je to těžko. neznáme ji, kluka, jak se k němu celé dětství chovala. Omluva to neni, ale kamarádka celé dětství byla nervově prdeli, protože ji máma prostě dávala najevo, že ji moc ráda nemá, a prostě se tak zatvrdila, až prostě tu ruku vztáhla, ale protože to nemohla už vydrže. Ona v ustavu byla.. a právě mi říkala, jak to tam chodí a co tam jsou za děti.. a větinou i když jsou to pro někoho,,, chajzlící, tak většinou tak byl nějaký psychický porblémy, bud v rodině, rozvod, a nebo nevlastní otec, cokoliv..

V to tomto s tebou vubec nepolemizuji, naopak :palec:.Drzim se ale informaci ted, ze pubertak prekrocil hranice a to fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:38
@Anonymní píše:
Ne ale nechci, aby mě tu 1 konkrétní člověk stalkoval a identifikoval… tak asi budu měnit i celou přezdívku pak už anonym nebudu, tak prosím o pochopení.
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:38

Někde jsem četla, nebo slyšela, žepokud chcete vědět, jak se k vám bude partner chovat, tak se podívejte, jak se partner chová k mamince.. :think:
Třeba já mám v okolí spíš nakopak jedince, kteří by pro mámu snad nevím co. až moc.. jsou závislý, takže si takovou situaci fakt nedovedu představit, když to tak upřímně napíšu, ale taky si myslím, že zas tak časta nebude…
jako vědět, že partner mamince natáhl, tak nevím co bych si o něm myslela- třeba poděj až bude mít o pár let víc

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
19.8.19 21:39

S těmi hrubkami se raději schovavejte nadále. Mmch jedna scéna ve filmu NG ještě nepopisuje typické chování zvířecího druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.8.19 21:39

Hodně dlouho by ode mě chlapeček nedostal žádný „nadstandard“ nad základní péči. Žádné pamlsky, výlety, nic takového, Snídaně by si dělal sám, po obědě uklízel nádobí, večeře taky sám. Sám by si vyndaval a věšel nebo skládal ze sušičky svoje prádlo, uklízel, důsledně bych ho kontrolovala. Žádné agresivní PC hry a v televizi by se směl koukat jen na Little Pony. Večerka v půl devátý a budíček v šest, po snídani vyluxovat, vytřít a pak do oběda by si směl číst knížky od Jaroslava Foglara. A zcela vážně bych mu řekla, že něco takového udělal jen jednou a jenom díky tomu, že ho mám ráda, mu dám šanci se napravit. A jestli to ještě někdy zopakuje, sbalím mu saky paky a osobně ho odvezu do nápravného ústavu pro mladistvé do Boletic a tam se může z ostaníma chovancema fackovat až do aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:40
@pohledzdruhestrany píše:
Tohle jsou teoretický cancy. Děti jsou chytrý a v zásadě i vychovaný a tohle je situace, kdy fakticky šlo o život a jsem přesvědčenej, že příště ji to díky dnes vybudovanými reflexu sepne, že má na mladší sestřičku dávat větší pozor.

No jenom aby ji nestrčila stejně a pak reflexivně neuhla tvé ráně i když tam nebudeš :think:. Snad se nepleteš.

• Citovat
  • Upravit
9128
19.8.19 21:40
To je něco jako v bojových sportech, když získáš reflex, tak se tě už drží napořád. A tady šlo o život.

Jo někdy je ruka rychlejší než mozek, u obou :)  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.8.19 21:41

Jenom mě tak napadlo. a možná hodně osobní otázka a jak se chovají doma, manžel k zakladatelce..
Protože i to má vliv.. Já to vidím, třeba u tchýně, jak se chová k ní tchán, tak přenáší určitý názor o na ostatní- jakože je mírně hloupáa, a zase řekla pitomost,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14246
19.8.19 21:42
Tak ona to ví samozřejmě, že…ale lidé také ví, že se nezabíjí a… někdy emoce převáží nad rozum, jak si tak můžeme všimnout, a potom je třeba tak ráznej zásah, že nestačí promluva do duše.

Nad tvymi argumenty mi zůstává rozum stat..
Ja proste s bitim nesouhlasim, ani mi neprijde uzasne, ze si dal 13-tilety 3 zahlavce..

Příspěvek upraven 19.08.19 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:42
@wildcherry píše:
No me by vylitla takova :cert:…Ale co pak ze? Pak bych i ja byla v koncich, pokud by to zacal vracet.Mu krapne a afekt je na svete. Kazdopadne si takto nemuze vyskakovat :cert:

Jinak právě o to jde, že to násilí by mohlo gradovat. Lepší tomu předejít a řešit nějak rozumně :think: aby jí za pár let nedal pěstí :?.

• Citovat
  • Upravit
14335
19.8.19 21:43

Mě by zajímalo co tomu předcházelo.. dostal pohlavek- za co… muselo něco tomu předcházet

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:43
@Denisa56 píše:
Hodně dlouho by ode mě chlapeček nedostal žádný „nadstandard“ nad základní péči. Žádné pamlsky, výlety, nic takového, Snídaně by si dělal sám, po obědě uklízel nádobí, večeře taky sám. Sám by si vyndaval a věšel nebo skládal ze sušičky svoje prádlo, uklízel, důsledně bych ho kontrolovala. Žádné agresivní PC hry a v televizi by se směl koukat jen na Little Pony. Večerka v půl devátý a budíček v šest, po snídani vyluxovat, vytřít a pak do oběda by si směl číst knížky od Jaroslava Foglara. A zcela vážně bych mu řekla, že něco takového udělal jen jednou a jenom díky tomu, že ho mám ráda, mu dám šanci se napravit. A jestli to ještě někdy zopakuje, sbalím mu saky paky a osobně ho odvezu do nápravného ústavu pro mladistvé do Boletic a tam se může z ostaníma chovancema fackovat až do aleluja.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
19.8.19 21:45
@_.Emilyyy píše: :zed:
Takze syn dal matce facku..A ona by ho za to mela zase zmlatit?
A co takhle vubec nemlatit, slo by to?
Konflikt se neresi mlácením a rodic by mel jit příkladem..

Jako promiň, synovi vysvětlím, pokud si ale mele svou a je pořád stejně drzej, dostane výchovnou. Pak je klid. Může být nasranej jak chce, ale ruku na mě nevztáhl. Protože tohle by udělal jen jednou. Ono teď už je taky pozdě vychovávat a výchovná je jen výchovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.8.19 21:47
@Anonymní píše:
No jenom aby ji nestrčila stejně a pak reflexivně neuhla tvé ráně i když tam nebudeš :think:. Snad se nepleteš.

No právě díky tomu lepnutí si bude pamatovat, že něco tak nebezpečného ji nemá ani napadnout… ty asi nemáš stejně staré děti, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.8.19 21:47
@Anonymní píše:
Jinak právě o to jde, že to násilí by mohlo gradovat. Lepší tomu předejít a řešit nějak rozumně :think: aby jí za pár let nedal pěstí :?.

Ano, ale uz se stalo. A ted mu ukazat, kde je jeho misto, aby prave nedoslo k te pesti. Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí